標題: 男裝下帶bra [打印本頁]

作者: ba_ja_oo    時間: 2017-11-25 21:54     標題: 男裝下帶bra

天氣開始轉涼,有無開始男裝下面帶bra返工出街既朋友呢?
作者: mac02    時間: 2017-11-25 22:49

少女有墊小背心就可以,有罩杯的胸圍就比較危險啦,因為成日流流長,無理由話食飯或者逼地鐵都著住件羽絨掛?
作者: kathw1984    時間: 2017-11-25 23:43

作者: misslady    時間: 2017-11-26 00:01

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-25 22:49 發表   
+ L3 w3 B9 `& A& z2 [少女有墊小背心就可以,有罩杯的胸圍就比較危險啦,因為成日流流長,無理由話食飯或者逼地鐵都著住件羽絨掛?
; v' \1 I4 @! D7 {' d
% |% i  g% Q5 }) l  v6 ]: D
著白色衫,薄衣會好現
作者: 清雅    時間: 2017-11-26 00:21

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-25 22:49 發表   
- E6 b+ t, v6 ?7 Y/ a( M少女有墊小背心就可以,有罩杯的胸圍就比較危險啦,因為成日流流長,無理由話食飯或者逼地鐵都著住件羽絨掛?
2 H& c/ Z2 y6 D
+1
" {3 M6 s0 o/ g香港不太凍……都少機會穿羽絨
作者: aliansex    時間: 2017-11-26 05:51

bra就唔會,但係褲下絲襪系必不可少,男裝底褲我都唔著了,著翻以前買
作者: 5438g    時間: 2017-11-26 06:52

早上運動都會穿 , 奶子晃得得太利害 , 上面會脹很久 , 只能用A罩杯托著
作者: user9527    時間: 2017-11-26 15:27

引用:
原帖由 5438g 於 2017-11-26 06:52 發表   
( K4 N7 t4 N8 h早上運動都會穿 , 奶子晃得得太利害 , 上面會脹很久 , 只能用A罩杯托著
' l. v& v$ M& C" j
3 Y7 i; k+ h" B; G
最安全家中玩
作者: 38845816    時間: 2017-11-26 17:48

日日對住公立醫院護士都好想帶住返工
作者: mac02    時間: 2017-11-26 22:57

引用:
原帖由 38845816 於 2017-11-26 17:48 發表   
% Z) R/ h9 T1 d# V日日對住公立醫院護士都好想帶住返工
- W: ^1 N! p8 h' @
果班 “丫烏ann” 有咩吸引到你先?以前衛生署年代果隻粉紅色學護裙就話正啫,依家呢,下面對絲襪變成一條白色褲,上面就有個口罩遮左半塊面,無晒吸引力囉 ……
作者: yoyochan    時間: 2017-11-27 09:05

有! 夏天無著bar, 係秋冬先著bar。
作者: applebaby    時間: 2017-11-27 09:13     標題: 回復 2# mac02 的帖子

早幾年試過連續好多日十一二度﹐都試過。但一熱要除褸就唔敢了。
作者: angelasky    時間: 2017-11-27 09:29

只試過帶bra落樓食早餐 ,不敢去太遠地方,想著冇膽
作者: misslady    時間: 2017-11-27 18:54

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-26 22:57 發表   
$ i2 R( U# V8 V  S( H. ]$ g, s1 O8 Q. E8 B7 g! l+ _0 E, z0 s5 O
果班 “丫烏ann” 有咩吸引到你先?以前衛生署年代果隻粉紅色學護裙就話正啫,依家呢,下面對絲襪變成一條白色褲,上面就有個口罩遮左半塊面,無晒吸引力囉 ……
& t) T/ i) s+ ~  c
6 d% ]/ |( j( J' A/ t
之前的制服,全身裙,中間扣褸。有時候會走光的。
作者: wangchad    時間: 2017-11-27 19:23

以前有試過,不過外面要加件外套~
作者: pigpigpigpig    時間: 2017-11-27 20:11

有簿墊小背心,加T-shirt,女裝底連M巾,再
作者: mac02    時間: 2017-11-28 00:00

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-27 18:54 發表   3 r! [8 a7 E- J: n
之前的制服,全身裙,中間扣褸。有時候會走光的。
5 U' d7 }6 M3 F依家差唔多無晒啦,HA 新入職果啲,已經唔再派以前果隻舊制服,好多都變左做一件上衫加一條褲囉,雖然白色長褲有時都會透現股惑,之不過,就始終都無以前果種風味囉。
作者: 校服收藏者    時間: 2017-12-4 02:05

而家著住絲襪返工先
作者: pcken    時間: 2017-12-8 08:16

我有着開,胸圍+底衫+面衫
作者: theanswer4james    時間: 2017-12-8 08:22

yes, i worn bra under shirt and wear jacket outside ~~~
作者: lazygigi    時間: 2017-12-15 22:50

帶"薄棉杯"的就唔會好覺, 中模杯以上的就不敢了
作者: YuiKeung    時間: 2017-12-21 16:05

吊帶小心或tube top(有得入Pad)加黑C已經足夠
作者: 20151120    時間: 2017-12-24 10:46

試過戴薄身無罩杯呢士bra加外套
作者: misslady    時間: 2017-12-24 10:55

Lace 薄 bra.  T shirt. 加外套, jeans
: z; U+ q8 G1 l9 U) ?- T
2 [' k3 B4 k( s8 J: E$ v7 J' T5 p1 ?1 y9 p. G( b
一個青春少女。
作者: MICHE    時間: 2018-1-16 22:54

唔敢著住去太遠,多數屋企附近
作者: dennispri    時間: 2018-10-9 14:24

可以帶無墊或薄墊既細cup bra.$ A; y: I: ^4 D) B
即係哩士果d 款,比細胸女仔帶果d。
( c" }) y7 y) V. {: u趁埋哩士底底同m巾,成日都enjoy 到。
作者: misslady    時間: 2018-10-9 16:35

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-9 14:24 發表   0 R; M' H" {# M2 Z9 r2 Z" d3 ?
可以帶無墊或薄墊既細cup bra.; N- E1 {9 {' X/ A7 @3 C
即係哩士果d 款,比細胸女仔帶果d。
- U; ]) ]) {, }: x3 w趁埋哩士底底同m巾,成日都enjoy 到。
: I+ D$ `" A- o+ n: i% E

" J5 K" _+ U  h+ u" P) Moh..  summer is over and it is not that hot.
+ x6 P- |  E# P0 fnow can put on jacket.  have the bra under the t-shirt.
' b& B5 g4 A6 H& ~5 Q
作者: dennispri    時間: 2018-10-11 12:52

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-9 16:35 發表   * `) \* _" a6 E5 `) B
; |& f8 W! M: {( Z: m3 [
5 Q4 G) U% x- X# y0 Q
oh..  summer is over and it is not that hot.
" p0 I" h5 ~4 c: j5 h+ L) Hnow can put on jacket.  have the bra under the t-shirt.
4 j( f- b' w; [' J: g
; X7 }+ C% f5 H
可以帶厚身小小既bra都唔覺,再凍d,加埋nude bra 就好似真既人樣,比男仔摸會好好feel。
作者: wuchen    時間: 2018-10-24 12:29

一定要穿厚褸
作者: ssakura703    時間: 2018-10-28 01:49

安全緊要D
作者: web88    時間: 2018-11-5 15:20

戴無杯形胸罩較好無咁現形…
作者: lose_zero    時間: 2018-11-5 16:01

Sport bar
作者: alpha2008    時間: 2018-11-29 14:37

會好麻煩 成日驚露出肩帶
作者: cathy.w    時間: 2018-12-3 10:57

Tube top/ sport bra
作者: staccatiss    時間: 2018-12-3 15:23

絲襪就成日著,係西褲裡面著好舒服,有種涼涼滑滑既感覺。
" m; y# _1 G: @: q( E
; V" [( ?# x$ t  ?# u! lBra就少,無肩帶可以,有就麻煩...
作者: Yukafu    時間: 2021-6-7 16:13

一年四季,只要放假我就會戴bra,著絲襪底M巾出街。
作者: pigpigpigpig    時間: 2021-6-8 09:53

冇墊sport bar,再加T-short,及背囊,安心啲怕畀人見到背脊
作者: heidiqueen    時間: 2021-6-9 22:49

bra就唔會,但褲下絲襪系必不可少!!  q6 j6 J# @+ |* `# f2 o! f

作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-6-16 08:55

著絲襪、女裝底褲,戴衞生巾都還可以,但戴胸圍似乎太易被發現啦!
作者: misslady    時間: 2021-6-16 13:38

都可以,穿吊帶小背心
作者: mgercdpete    時間: 2021-6-16 21:54

感覺很危險, 不敢....
作者: Yukafu    時間: 2021-9-4 07:54

由戴上胸圍開始,已經感覺好正,實在受唔住呢種誘惑。一有機會就會戴。
作者: xrm6013s    時間: 2021-9-4 11:04

琴日第一次帶bra落街買飯好興奮

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0