標題: 遇到一個新狀況,上來向大家借下意見~ [打印本頁]

作者: aliansex    時間: 2017-12-15 01:41     標題: 遇到一個新狀況,上來向大家借下意見~

事情系咁樣
作者: aliansex    時間: 2017-12-15 01:43

哇,打咗2大段文字,點解完全冇曬。。。。
作者: aliansex    時間: 2017-12-15 01:50

我之前有約開ts玩過幾次,上一次系約到個菲國ts,都幾靚。果次我自己帶埋女裝去搵佢,cd之後我地2個靚“女”xxoo個幾鐘,我全程做bot,最尾幫佢口爆咗。果次我都幾享受。
5 m  J$ C) v( m1 Q; X5 z以上系背景資料。
; E, v  e9 p) S5 p件事系咁:2 @3 z: t  S( y7 t$ V
啱啱我開返我WeChat(有幾日未睇過喇),見到琴晚有人add我,仲問我“whats your rate?”驚訝之餘見到尼個新好友申請,系來自上文果個菲國ts分享
作者: shuinu    時間: 2017-12-15 03:05

...  要知道怎樣認識這個菲 TS...  如果沒有深交就上床, 是一夜情, 當然會唱開晒... 當係雞雞鴨鴨來食餐好平常唧...
5 E" m: R: Y9 _$ t% V0 G% o$ T
) @& r: v* |2 ]+ k. f* j... 而且要為他口爆, 一定不是真實的 TS... 多是  CD TV  發泄性慾, 非 TS, 偽 TS ... 小心點啦, 最驚挪野...
作者: aliansex    時間: 2017-12-15 13:33

先發現又有一part文字唔見咗。。。我想問,我應該點樣覆佢(果個TS推薦
作者: pigpigpigpig    時間: 2017-12-15 13:34

都係小心啲好,唔好理其他人搵你
作者: annachan    時間: 2017-12-15 14:11

被問價~那要看你賣不賣了…@.@”
作者: sadm    時間: 2017-12-15 14:46

話唔定你想trade 呢
作者: joey221    時間: 2017-12-15 19:30     標題: 回復 5# aliansex 的帖子

不要再理她,小心D
作者: alexbb    時間: 2017-12-18 16:25

騙局,呃你下海幫佢搵錢。
作者: Carol0122    時間: 2017-12-19 13:05

咁其實兩睇啦/ }5 D3 Q$ l8 h  E' z
睇自己有冇興趣?
3 F8 C/ E. l& B1 Y# E又要睇O個個價錢接唔接受
& M; Q. F6 ^: K. D- K
* k3 X2 D5 V0 L3 B) |& `! \始終呢個圈子細
' Y; v( a' s; I# k8 `' Q0 }5 l但需求一D 都唔細6 C& |- `$ n# T1 i# y! _
有興趣既不妨當一份外快
作者: annachan    時間: 2017-12-19 14:47

引用:
原帖由 Carol0122 於 19/12/2017 13:05 發表   
" N8 }$ L' ^! L8 b1 m3 T咁其實兩睇啦
% V1 y* p' d4 T% v! M* Q9 r睇自己有冇興趣?+ J/ R& V% Z1 T0 ?$ c% A
又要睇O個個價錢接唔接受7 X/ r/ d+ B. ^) m7 c
0 {& c% p0 L& h7 C4 v  A8 C
始終呢個圈子細( `7 L+ X. _5 a
但需求一D 都唔細
3 X% j+ z* F  o% V; ~有興趣既不妨當一份外快
7 L0 R  a( f# r$ x/ P  c- y5 d* i# e* l$ i的確是有一定市場...
作者: oral_sex    時間: 2017-12-19 14:49

加左佢啱傾咪去唔啱傾咪算囉使乜諗咁多。
作者: aliansex    時間: 2017-12-21 18:58     標題: 回復 8# sadm 的帖子

小小想,但係又唔敢
作者: Mickeymike    時間: 2017-12-28 11:59

要小心,骗子多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0