標題: 突然之間。。。饑渴難捱,點算? [打印本頁]

作者: aliansex    時間: 2017-12-21 18:08     標題: 突然之間。。。饑渴難捱,點算?

年尾好忙,太多野做,又要抽時間自己學習,成日焦頭爛額。。。少少得閒一陣(比如而家),就饑渴難捱。。。點算好啊
作者: annachan    時間: 2017-12-21 19:09

這裡應該很多人願意幫忙… , H$ T2 @% l/ O* s; ?" }3 n7 D- f9 _
( K  Q; f1 z1 T) f2 y, Y( |! k
不然買玩具自己來也是可以…
作者: misslady    時間: 2017-12-22 00:33

引用:
原帖由 aliansex 於 2017-12-21 18:08 發表   
# ^9 Z! X! d+ j; J; v8 Z/ h# ~年尾好忙,太多野做,又要抽時間自己學習,成日焦頭爛額。。。少少得閒一陣(比如而家),就饑渴難捱。。。點算好啊
5 K5 c1 j0 s) T/ T: X2 j
$ u0 ^, \# J% N% h下星期放假可以有空 ?
作者: shuinu    時間: 2017-12-22 02:53

... 試享受下饑渴帶來的幻覺綺夢吧...  饑渴之極時, 到有得食時反而淡而無味...
: a  q0 f4 M$ c
) g3 E" s7 a  M: Q) ?1 R... 食唔到的葡萄終是特別酸, 特別有味...
作者: alexbb    時間: 2017-12-22 19:50

搵野吉自己吧
作者: oral_sex    時間: 2017-12-25 00:20

等我幫下你
作者: aliansex    時間: 2017-12-25 00:49     標題: 回復 6# oral_sex 的帖子

哈哈哈哈
作者: misslady    時間: 2017-12-25 01:30

引用:
原帖由 oral_sex 於 2017-12-25 00:20 發表   
4 i) t( z% l1 ]% l: a/ i等我幫下你
- M5 a* `( I6 [! Q. f  @/ K0 V1 Z

7 O- o( l, P/ A做二個菜吃下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0