標題: 我想TS有什麼準備先 [打印本頁]

作者: atr182    時間: 2018-2-9 18:36     標題: 我想TS有什麼準備先

我仲意著女裝,但好想有女人胸部,你可以叫糖(藥),人面從醫生可以取方式外還有乜方法姐姐門?
作者: 白玉    時間: 2018-2-10 00:30

吃藥可是一去無回頭,而且醫生處方之外的藥也有一定的風險,要想清楚呢
作者: xiemei    時間: 2018-3-24 15:04

1.食左藥唔一定胸變好大,少少都會有。
4 o. o2 e3 ]7 Z+ E% I2.第二影響本身男性性能力,亦可能影響埋性取向
5 Z: X) W2 f. R% P1 [  E) H" c! F$ i- k3.皮膚變得幼嫩
0 @( ^6 O7 m* u1 ?/ U$ p0 R1 L4.男性輪廓開始有變化,硬朗外型變得柔和圓潤
作者: jessica820    時間: 2018-3-24 20:01

體力各方面都會有一定影響......
) @$ |5 m5 D4 `# F+ B( e有進行緊HRT(睇醫生,由醫生處方)
作者: KaoriWingB    時間: 2018-3-25 15:17

引用:
原帖由 atr182 於 2018-2-9 18:36 發表   
' e) A7 C9 h; b6 W8 `7 E我仲意著女裝,但好想有女人胸部,你可以叫糖(藥),人面從醫生可以取方式外還有乜方法姐姐門?
& I5 B$ x( g( N2 a' o4 ]. B: Y淨係想要上圍?下邊唔想?, J- u: A" e# u% a! ?6 h  X( k& V
食藥唔係你想像中咁簡單架
* [9 o: _2 v' e: d好多副作用同後遺症
- `2 O2 E# `: F6 Y真係有需要睇左醫生先啦
作者: mizuho    時間: 2018-3-28 13:19

其實食豐空丸都夠0 @; l! _9 f+ j! F& z$ M" H0 g, R$ L+ j
食糖反而有情緒波動同副作用

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0