標題: 最愛原味絲襪 [打印本頁]

作者: ffstocking    時間: 2018-4-15 09:29     標題: 最愛原味絲襪

GF剛著完除下啲絲襪係最誘惑的 7 Z- Q; r  p5 L/ F& X- l
[attach]175555[/attach]( A7 i4 Z5 Z8 e, b  z
1 L: B1 c6 S* q  t, I
原味滿足度120%
9 y  N( \# Z0 b  ^+ |/ P[attach]175556[/attach]
. q+ |' i: q1 ~' x7 u" ?) s/ E$ K 6 y! G4 V* ~# o) U% I; h
[attach]175557[/attach]
作者: bbt    時間: 2018-4-15 09:39

原味絲襪正!
作者: joey221    時間: 2018-4-15 11:54     標題: 回復 1# ffstocking 的帖子

我十分替你高興,我也很想玩
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-15 12:57

我都對原味絲襪情有獨鍾...姊妹妳真識貨
4 Q2 s& G& z1 m" K% a: d我經常會聞女朋友著過既...尤其飛完十幾個鐘長機或turn最正, 滿足感難以形容
作者: joey221    時間: 2018-4-15 13:16     標題: 回復 4# blackopaqueph 的帖子

伱也幸福,有原味 Cc 玩
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-15 13:35

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 13:16 發表   
8 U6 I% p6 d& ~: D" n: l伱也幸福,有原味 Cc 玩
+ s+ f# H, E7 C: u

& Y; A1 e6 }& r2 T/ r$ S你都應該有..
作者: adam5354    時間: 2018-4-15 14:39

樓主女朋友知不知樓主玩她的衣物呢? 4 w  j' s8 B' o6 H( k" ~. c& t! {
究竟樓主愛女朋友多些還是愛她的衣物多些呢?
作者: ffstocking    時間: 2018-4-15 14:58

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2018-4-15 12:57 發表   
1 M& `1 c) U& a: N( l我都對原味絲襪情有獨鍾...姊妹妳真識貨/ x! u, W9 K* l! V. V; W( z
我經常會聞女朋友著過既...尤其飛完十幾個鐘長機或turn最正, 滿足感難以形容
; f+ [/ l, {! d. |2 p
% f, u0 ~( e2 Y& k# v7 a
Wow C兄GF係空服員!? 企足幾粒鐘的原味一定超正!!!不過可惜空服員d“高d”壓力絲太厚(超碼同110~130D)同OL著d薄半透絲比感覺欠左幼細及飄逸感,手感也太厚
! o: Y8 J9 t' Y2 e6 x; p) ~有相可分享交流嗎?你GF出勤著 Navy Blue定Dark Brown or Black C 呢???
作者: ffstocking    時間: 2018-4-15 14:59     標題: 回復 7# adam5354 的帖子

Both!!! Haha😉
作者: joey221    時間: 2018-4-15 16:53     標題: 回復 6# blackopaqueph 的帖子

可惜我沒有呀
作者: greentree    時間: 2018-4-15 18:57

very nice
作者: bb23jordan23    時間: 2018-4-15 22:52

Very good!!!
作者: chunliyw    時間: 2018-4-15 23:22

looks very lovely pair lei
作者: misslady    時間: 2018-4-16 00:15

對銀色高跟鞋,好靚。
9 o9 `! t$ ~+ D- G9 o
. g5 M& h. G4 Z好似都有 三吋高?
作者: ngyl1394    時間: 2018-4-16 03:26

wow! 真是很正的原味絲襪" ^+ n! F, q/ a) m
而且很薄的肉色絲襪呀!
+ k& ]9 b2 u1 ~還有這對銀色高跟鞋很美呀!
6 v# A( `& M- ~* g" J1 Q星期日GF還要開工嗎?$ I3 G2 O6 m9 R3 C6 O- h
請問樓主的GF是否真是喜歡穿絲襪?
* x  B5 v& I: B5 J平日也喜歡穿著?
( O, b3 N8 ]' y, D* B. U7 Q  B  E4 O# a
作者: sasalady    時間: 2018-4-16 13:16

nice nice~~
作者: misslady    時間: 2018-4-16 18:46

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-15 14:58 發表   
7 \! {- h8 D( u; l
" G" \9 f, @- v, R' d- H0 }  H5 A: g( B
Wow C兄GF係空服員!? 企足幾粒鐘的原味一定超正!!!不過可惜空服員d“高d”壓力絲太厚(超碼同110~130D)同OL著d薄半透絲比感覺欠左幼細及飄逸感,手感也太厚
2 v: s  ?" D3 \/ N* v" K4 O有相可分享交流嗎?你GF出勤著 Navy Blue定Dark Bro ...
9 g  C1 U  S' w. N
) P9 b  j2 i( l& F又好有研究喎!
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-16 21:42

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-15 14:58 發表   2 X9 d6 q' n% x0 O+ {  ]( C

9 x, U% I9 I. T% c
- k5 A% Q- Q6 {* Y, _  sWow C兄GF係空服員!? 企足幾粒鐘的原味一定超正!!!不過可惜空服員d“高d”壓力絲太厚(超碼同110~130D)同OL著d薄半透絲比感覺欠左幼細及飄逸感,手感也太厚) d9 ?9 d( O1 U( O( |1 F8 L1 g
有相可分享交流嗎?你GF出勤著 Navy Blue定Dark Bro ...
7 O0 w# E* @3 q9 p

( Z1 C* _* ^) T* N) x# \gf著黑絲..c兄你講得無錯..壓力絲的確欠缺手感,中意的只係拒著完留低過陣香味,而且因為厚腳位置會特別香~ 不過gf間唔中都會著公司派既絲襪...libera 40d 幾滑手 意大利造 # c# C. K& [' w2 V  r" r5 N& P
你女朋友都係空姐?
作者: ffstocking    時間: 2018-4-16 22:08     標題: 回復 18# blackopaqueph 的帖子

係就正囉,GF只係中環ol,所以上班会著絲襪高踭鞋,平時佢出街都惯左著絲襪(比100個like佢)' e. |4 [  c- }" v# ?- `+ K6 f4 j9 x
Anyway原味絲真係好正,我好鐘意闻佢著完d絲襪,個浸汗加鞋的味,真係~~~~!!!
作者: xxxhh    時間: 2018-4-16 22:31

好正ge原味絲襪!銀色高跟好吸引,有ol女友係正ge!' g2 j3 H# m5 L+ o+ t
空姐女友都可以玩制服誘惑!
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-16 22:31

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-16 22:08 發表   
# ?2 q/ g- t: y. @$ o3 L係就正囉,GF只係中環ol,所以上班会著絲襪高踭鞋,平時佢出街都惯左著絲襪(比100個like佢)# y0 O" `, O. Q$ E7 i0 t" p- w
Anyway原味絲真係好正,我好鐘意闻佢著完d絲襪,個浸汗加鞋的味,真係~~~~!!!
. V* E- H% D1 @' g好好喔你GF,好識做..
; N# a4 ?* x4 H/ d; A6 I; P我都仲係訓練緊拒當中,暫時都唔肯成日著出街,只係偶爾會著肉絲,黑絲....# a+ @+ C, J9 X2 {. J4 l
你GF知唔知你會聞拒d絲?
作者: 19224    時間: 2018-4-19 20:20

有這樣剛脫下的溫暖絲襪實在太幸福了
作者: ffstocking    時間: 2018-4-26 17:05     標題: 回復 21# blackopaqueph 的帖子

奇播日日返工上機都要著絲,応著慣……我GF話吾著絲襪好似帶漏左手机一樣,吾著少左分安全感。你一定要加大力度調較空姐GF,宜加GF同我曳曳時,都主動問我想佢著乜色絲襪,佢知我最like將佢対絲脚放上肩上,一路插一路錫佢对絲脚
作者: misslady    時間: 2018-4-26 22:46

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-26 17:05 發表   
! d% I, Z) I+ d8 p: k奇播日日返工上機都要著絲,応著慣……我GF話吾著絲襪好似帶漏左手机一樣,吾著少左分安全感。你一定要加大力度調較空姐GF,宜加GF同我曳曳時,都主動問我想佢著乜色絲襪,佢知我最like將佢対絲脚放 ...
& E4 R4 {2 [5 y2 f; C
+ x+ i5 Q* E8 X3 j) V" \
會粗暴,拉破了cc ?
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-28 00:02

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-26 17:05 發表   
) G& m4 V' N1 ]7 n; h  e* ~5 K) m奇播日日返工上機都要著絲,応著慣……我GF話吾著絲襪好似帶漏左手机一樣,吾著少左分安全感。你一定要加大力度調較空姐GF,宜加GF同我曳曳時,都主動問我想佢著乜色絲襪,佢知我最like將佢対絲脚放 ...
4 _/ W/ c" j) A  ?; O  p
我都係! 最中意拒咩咩時著住絲
/ M0 \8 x, @! K& w* ^不過拒又真係唔點著出街....無奈
作者: ffstocking    時間: 2018-5-7 08:54     標題: 回復 25# blackopaqueph 的帖子

起碼曳曳時肯著,我估你要用些時間調教佢
作者: misslady    時間: 2018-5-7 17:40

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-5-7 08:54 發表   6 Y$ @% H5 W8 N, y9 N7 g
起碼曳曳時肯著,我估你要用些時間調教佢
2 F( y" m& X5 B+ @! C; B* q# ^
4 l+ w4 f. I; J
港女,吾多喜歡著 cc,4 X) K1 S! O' h& `  ]
無奈。
作者: heidiqueen    時間: 2022-8-30 22:11

不錯!! 不錯!!" Z+ P/ F* y) ]( P1 G3 {" F

作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-31 10:14

好幸福呀...........
作者: zhu448487030    時間: 2022-12-27 22:26

丝袜还是原味好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0