標題: 有冇姐姐試過插入高潮@@ [打印本頁]

作者: hitogirl    時間: 2018-4-16 22:38     標題: 有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺
6 l  ]% Z6 N$ a0 ]5 L但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈- v3 v9 N  n) m/ Y' H
淨係會流d透明液體出黎% ~( t  o" M$ h3 U$ }
想問下其他姐姐係咪都係咁架
2 i2 E! [6 K( r% S9 O3 r+ I定係我技術唔夠好所以high唔到@@
作者: Terry9543    時間: 2018-4-16 23:32

練習多D
作者: tracy4    時間: 2018-4-16 23:52

我前後試左十樣玩具都有
6 O$ d; F" }6 N; r/ v5 r4 |: T! u7 _都係無乜快感
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-4-17 00:33     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
$ r1 r; d8 w9 a/ Y7 b7 E6 X
; b0 C5 u9 N1 f; _9 o5 F5 A[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:36 編輯 ]
作者: jacky1083    時間: 2018-4-17 08:48     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
作者: kwong0444    時間: 2018-4-17 09:37

試過喲!會噴出透明液體
作者: sls17289    時間: 2018-4-17 10:29

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
作者: Vitamin-C    時間: 2018-4-17 10:47

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... - Z1 X* ]$ H2 l
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
作者: Carol0122    時間: 2018-4-17 10:54

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   ; U2 O# R! u0 @1 `
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
2 ^0 H2 P4 ^4 M但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
3 _: G' W5 A  W淨係會流d透明液體出黎
6 T/ ^/ w& H. r想問下其他姐姐係咪都係咁架
. X2 G, F+ f& H1 e) D+ B2 F, y  N" e定係我技術唔夠好所以high唔到@@
# A; Z: S4 q+ d1 V. r1 a9 G4 |
新手未慣啫
8 A" r# ~1 B( D- V& M
7 S1 U% I3 w# g! m' R+ f; J" \其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
作者: Charlene1122    時間: 2018-4-17 11:11

試過用假J但沒有快感,未試過真人
作者: kwong0444    時間: 2018-4-17 15:10

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
( G' p# M) `' \4 b玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
# p1 i0 l- P6 P% F/ n5 j6 ^0 a覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
& \/ |) n, F2 q" k8 D- x
; i+ H+ u6 r% ~; _; A1 i
試過一之成功噴出前列腺液+ ^+ F( g7 c6 b; a# y9 k6 ]
請問怎樣提高機會率?
作者: joey221    時間: 2018-4-17 20:38     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
作者: hitogirl    時間: 2018-4-18 00:21

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   & o& e9 R( B9 w/ L2 m7 v
試過喲!會噴出透明液體
* A4 C  z4 N4 x1 r' z" ~/ ~我都會啊! 但好似冇咩feel咁
作者: hitogirl    時間: 2018-4-18 00:22

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
6 {3 P7 y8 e6 ^4 K
( I. W  h# `8 b& G6 S8 ~9 Q
6 {3 y$ [, v, ?! y# n# t# l9 a& }新手未慣啫$ _/ N1 R& [3 K$ r
  D" `3 R+ D; M+ J" r
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
, W( Q; S( I% n2 O- }* y. q
但我插個陣下面唔會扯@@
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-4-24 01:29

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
6 M0 i: k& t! B# H) y) @+ _% E: z  r" a8 F: Y1 C

/ F2 b3 F6 E2 {* @7 ?新手未慣啫! T  z* V" |3 `

" h+ e: i) @! F! q6 f其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
/ V7 v+ N9 H% N6 h: r; X2 y' H  b/ L, I9 e
女仔又點會射精呢?
作者: joey221    時間: 2018-7-6 19:37     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

我用电動阳具插自己洞子
作者: zakugotch    時間: 2018-7-6 19:45

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,
作者: kolpl    時間: 2018-7-7 03:56

想試 但係唔名膽 怕痛
作者: cd382638    時間: 2018-7-7 04:51

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   ; X' d) F+ m" o" h) q% S
試過用假J但沒有快感,未試過真人
6 G5 _% r/ t9 O/ D真人感覺更棒
作者: misslady    時間: 2018-7-7 09:13

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
/ t2 f6 e6 o" j$ ^' n; ]插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
! ?6 k3 s# D& p% l: H( h+ G( t3 ^9 s8 }8 U4 N( B3 r
我們也有 G 點??
作者: wolfhell0204    時間: 2018-7-8 14:31

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
* v9 T3 f6 I5 i- e& ?. Q$ d# M- l' y+ O* {* h% m
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
5 s- W' g) O6 q1 \8 B0 d: K; J9 h- O) G- s
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試5 `5 {+ k$ e& h8 E5 y
" H+ v* |! x' k0 n0 J
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
+ ?* q8 s, o# r5 W% P. P. l% `0 U$ G0 I* t6 S, R
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
9 L2 x  j# L9 Q9 Y- |- s+ j2 u8 W: t0 l: D1 L  W
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:34

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   9 B# k8 d8 r  {" |+ A  W# _
話說小妹近排想試下比人插ge感覺) L! {+ D2 s5 p, i0 Z, F5 A
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈# R/ g1 t5 j. `1 s/ E8 ^
淨係會流d透明液體出黎6 D3 c- p6 C) [
想問下其他姐姐係咪都係咁架
, d1 D; g: ?0 I% O3 q+ x定係我技術唔夠好所以high唔到@@
. b- B! T8 S! E
% J) Q2 h* u! ~
從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:35

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   ! M1 [3 v8 P) c" h2 }6 a
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含): D4 r% R" N7 H4 ^3 S2 m: @

! K2 T7 h( V" ?當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋3 |' d. S4 e7 L

! U) B! k# ]4 f* Q0 l8 M啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試9 v+ S7 a4 }2 N
% r0 A! \2 Q0 I# C5 ~. I2 g, J+ n
當 ...
5 T6 b/ D  K; d  i
& k3 m/ Y' F6 K. ~
很好玩的經驗
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:45

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
7 C8 ]( {+ W5 _9 a: G之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
: J$ L% F* o3 C$ e
: r8 K4 S& d& s6 x- A我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:46

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   : n7 U! C3 M+ T: ]8 [' {
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
# {4 C' Y1 Z3 }+ q! A2 V, ?$ |$ j' ?9 ~
我也插得很深
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:47

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
9 x, ?3 C9 r* `) p8 J4 N+ t& _試過喲!會噴出透明液體
5 ^+ P% N4 @7 u( I- v5 ?
: g; p5 T% e% u- K* E+ w$ y* U我也流出在護墊上
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:48

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   3 n1 Z  _/ s' M' Y+ ^3 c
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
( x: f( U( g) b/ r- o' N
8 H$ L" M6 J( q& h+ @# }5 t5 ^
我自插後面,前面加震蛋
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:50

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
) w8 n7 g0 S( Y: c. j* R9 _玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... ( K: X" P% r$ y- e
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
' H. x# i0 p5 D; p+ x2 k4 i! g8 `1 @3 K+ ]# j2 ^' @- D$ @
底䃿內 再加震蛋在前面
作者: brabrabra    時間: 2018-10-16 23:47

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
% K. i2 l. A2 r7 Y! l人地聞到咪好臭?
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-10-17 01:37

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
# y6 W/ H/ l7 P" o有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
  v- p% F" _" j0 _7 T5 i
0 V8 U) Z$ w6 y! n0 |
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
作者: alexander    時間: 2018-10-17 03:11

我依家都有玩假陽具
2 e1 s6 \2 }2 s/ l開頭同你一樣 得D透明液體流出黎2 P. |, ]5 U: c6 P# l3 U: o
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
- C' ^/ u8 c6 y! Z$ h5 m0 c0 f% d插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
! S+ r7 C% w, a4 ^& n* }8 _; ?2 p1 Y7 P5 b3 |
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我
作者: joey221    時間: 2018-10-17 09:00

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
: h: S. B9 I. E. G. ^7 K+ S3 ^& G( h1 O  E; E
: k; W7 ^/ s* I
7 w! c5 i& \* b/ t" z  C0 J# O. t
, M9 N/ W9 ~" O! q
我只是吃一点
作者: joey221    時間: 2018-10-17 09:01

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
% o2 C! ~$ m/ ^8 i( Y自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
$ a* ?: y: |& Z( p" i人地聞到咪好臭?
2 p0 v8 s2 Z% z& Z; {+ [& X9 X6 Y
7 {" T+ H3 z$ }+ x2 }我加了ky 才插
作者: joey221    時間: 2018-10-17 09:03

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
5 j7 O' k* b: o) k我依家都有玩假陽具6 e6 p' V) t9 q# c
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
5 {( w0 l; [1 B" A: w/ |' @跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮0 a1 x; o! j. H3 T) V. t
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
  q8 X% ^1 j& X5 l' N9 {1 W7 Z& u6 z0 r2 v
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
0 `! C0 r' m7 e0 j! _' ^) X
" t# Y# l; |* T; ^3 W. M
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯
作者: fish    時間: 2018-10-17 09:26

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
2 `& S/ W. _: N5 [$ v% d: l5 ]0 {# [我依家都有玩假陽具2 I+ o5 M! i7 @0 p3 z
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎9 ]' O/ Y' U& c  \
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮" w$ O' r9 I+ p+ e
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 # H' Q) r# N0 d( @* ?3 G
2 C" E+ D, |; @6 l: u# c$ T: h7 h
5 O, e# q( Z3 G! w/ L5 V5 k
好難搵岩個位....
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-17 09:58

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
+ s7 i) U! j( W+ C4 c' Q& k插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左7 v1 v; A' b* T  E
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋- K% H, |( A# l9 G: K& H2 k( R
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
% y! l/ F8 z8 {: W& a3 s又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚! l; S5 D* t& C- v, _$ M
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感. f+ a5 \. o& n+ w! ^. K4 A6 u
用電陽具玩係好玩但好易壞! ?; G/ h6 ~1 u9 j. D' u
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
( ]- K) s6 a3 i" C: a1 ^2 R! P而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片% I1 N, ~% H( m
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
( B+ a  b/ p1 G; P9 @7 O" B. {相片太過激,唔係好敢放上黎
3 u# Z1 U9 M5 t8 n) T
9 p4 P! v7 {! I& ~$ {; n/ m: M[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-17 10:27

如果真係想試,初學最好有bb 油,1 a, J" k  Y6 z0 Y9 A! c
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感& n4 h8 i5 J$ k) b
如果口唔想用手指/ m! M  B* z1 F3 h
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
9 S7 d0 s$ k* p% A8 ^同樣以上方法. m0 A1 y+ m( E! Z" J4 U% u/ P. j
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好3 C: s0 A' x: y. J
衛生重要,用完清潔$ B- e9 r: v) ^' v2 s) x
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
作者: dennispri    時間: 2018-10-18 15:28

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。
作者: yukiwong1986    時間: 2018-11-13 14:41

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正
作者: angel0317    時間: 2018-11-13 16:59

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   2 |" e& s, _7 W! O. y) s  t9 s9 o% i
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
+ S% c. _5 V# z* z9 B8 G# k; b

, q7 x. D! D5 r 0 j6 M) j5 V" }3 B( M. B* v$ p2 K

作者: jesscd    時間: 2018-11-15 19:33

放過跳蛋入去無感覺...........
  ~) a. m+ u; B- |; w
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:26

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
* i4 Q% t* z- O3 f0 ^+ {: j1 _
; k/ z6 G, R6 f. f0 M' e+ t+ p7 p" k' `7 V8 F; d! q  [& u: J
% J: e) C- S* M6 Y' o+ r& e
* k4 j0 w/ ]. t3 e. l, X吃一点,好滿足
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:27

引用:
原帖由 jesscd 於 2018-11-15 19:33 發表   0 I7 l5 r3 [# S* C( k$ F
放過跳蛋入去無感覺...........
- r% Y; Z9 k- _; z0 G* h! q( G
5 X7 q  p2 S7 z% J6 e- M
$ v' B% A, O* v6 {我初時用蛋,之後要用阳具插
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:28

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   ; C" D0 k/ h' c8 F' m; O
我依家都有玩假陽具$ s: t( B8 d0 [4 E$ ?
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
5 f4 ~. q# L+ E. d5 v跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
5 d+ D( y; @) @1 R4 v7 [插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
: @2 G4 `% n( }- _+ A! K; L, z; Z" T  U' ]* [# J" \
' o3 L: T" V3 Q# g8 Z
4 j7 u9 h$ `* f9 a0 L( {" @太硬阳具,我小洞孑也不喜歡
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:30

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-11-13 16:59 發表   
, u+ q; W2 y& V8 i- A+ H/ O: r8 S' J- f2 Q6 F
5 _4 B5 y$ l8 R+ P& x

7 ~+ u( g- e7 `- c; L7 _+ x
$ s1 X  B. w' Z# @  k. e" \$ Y: [; t% \/ v
我要享受做女人,阴道性愛感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0