標題: cd出街 同 男裝入面cd 係兩種感覺 [打印本頁]

作者: MICHE    時間: 2018-4-21 10:29     標題: cd出街 同 男裝入面cd 係兩種感覺

cd出街
6 o$ C, l. U) q; D多數會係夜晚去d少人的地方,大部份情形下都無同其他人接觸,人地都唔多留意你5 b, U. X. Z# P) P
著普通女仔衫,唔會話好誇張7 _$ L% t% K( I4 E0 K
少好多突發野
2 ~5 t% q, _0 d* l  L1 M, y) Z( }
! @+ T( h. g6 j" j8 U$ w男裝cd
/ z6 Z$ k/ }' X- g9 Q8 Y# f9 _" r9 f會同熟人接觸,出面正正常常,入面性感內衣,又high,又怕被發現,又要扮無野
% H+ Z+ e9 V& B著幾性感都得,無人睇到
+ D! ~( q8 R8 g/ [$ l# D多突發野,試過入面跌bra帶又唔可以整,試過出曬汗又唔可以除褸! C, O7 C& s; `: c# }& x+ l6 f

8 C" o4 e, C: Y5 ^- w! n我鐘意男裝cd種刺激多d,大家又會點揀
作者: Shenmue2    時間: 2018-4-21 11:10

我都出曬汗又唔可以除褸
作者: Venom1688    時間: 2018-4-21 11:18

我都覺得男裝cd種刺激D
作者: swcharlotte    時間: 2018-4-21 14:31

我覺得男裝入面著絲襪同小褲褲個感覺色情好多,因為特別感覺到唔同。全身cd就完全係做女仔,中意咁樣多d。
作者: angelasky    時間: 2018-4-21 14:43

我冬天時 也會男裝cd 7 ?, {5 H4 b/ N
最愛帶bra ,感覺好high,但又怕被發現: c5 n' Y0 @2 D% J8 W
真的好刺激
作者: Rachel    時間: 2018-4-21 22:12

好彩樓主無包括日頭女裝外出 XD"
作者: misslady    時間: 2018-4-21 23:55

引用:
原帖由 angelasky 於 2018-4-21 14:43 發表   3 Y0 N" s* y4 A( m$ J0 ~, J
我冬天時 也會男裝cd ; T+ s; w7 M& ]* X5 g* t
最愛帶bra ,感覺好high,但又怕被發現/ B, C8 `3 H! n' T, z% w# R( D
真的好刺激
7 |- d' v; o$ I4 F" h+ B

) C$ s8 k& ^* |+ ~* ~5 z$ C著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。
  o! |# a% d8 f- D3 i) V
+ `2 v! Z  R) q4 Q' p6 Q& J* d! w: NWow
作者: wchingw    時間: 2018-4-23 22:38

引用:
原帖由 misslady 於 2018-4-21 23:55 發表   
' W5 C- O& H1 {5 O+ g
4 V9 l5 l; h, O3 P  x
0 A7 v, H8 ]; W$ [$ c7 @6 S著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。
9 H+ ~9 y8 f4 d, `$ R9 S* L
: X( I. t) x" RWow
# `. p/ G' v: O% z8 M2 [& f) T+ b" A
現了又如何?
作者: sophykwok09    時間: 2018-4-25 18:02

引用:
原帖由 misslady 於 2018-4-21 23:55 發表   
5 \6 n/ i6 e, O; i
7 k  T6 `# c9 f4 t* C, V1 a/ O
5 D3 s" Q: t* ~3 N3 O著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。
8 T( S8 J9 z: r# Q3 T2 [% |: {: d
. O) m, C6 g4 ?. y' N6 rWow
. U& w, e8 _4 |8 i, ^+ F

2 U5 P1 q4 T) a我都鐘意入面穿bra! ], W" {  J2 c
咁你地有冇男裝時戴埋義乳?
作者: pcken    時間: 2018-4-26 07:28     標題: 回復 7# misslady 的帖子

依樣真係好high,白色裇衫+棵包bra+底衫。睇到睇唔到!
作者: wchingw    時間: 2018-4-26 12:42

男裝下CD, 有點兒偷偷摸摸的說...
作者: sophykwok09    時間: 2018-4-26 14:32

引用:
原帖由 wchingw 於 2018-4-26 12:42 發表   
9 n9 m( |! F% r& U: P男裝下CD, 有點兒偷偷摸摸的說...
+ }' m4 T% ~* v
9 m* h. n( @1 j) Y
係呀
1 G* r  Y" Q8 b$ v  ]怕俾人見到但又想俾人見到嘅感覺好刺激, b# |! F2 ^; N, K
你地有冇試過恤衫入面穿bra?
作者: 臭黑豬    時間: 2018-5-1 20:38

基本上每天返工都男裝下著絲襪加女裝底底...真的有怕俾人知,但又會覺得興奮" o& g% a9 @0 z9 V0 k
女裝外出機會較少,但外出就會享受成為女性的感覺
作者: StephanieCat    時間: 2018-5-4 21:38

我都鐘意男裝入面cd8 Q6 h# `- `/ j9 k: }
有種想Show 俾人睇但有唔俾得知既感覺,好正
作者: cicilam    時間: 2018-5-4 23:54     標題: 回復 1# MICHE 的帖子

我会选择直接女装CD咯
作者: fanbellayuki    時間: 2019-5-4 18:16

一係全女裝~ 不會這樣半男半女~
作者: ranmacky    時間: 2019-5-4 18:36

兩個情況我都試過, 香港天氣情況令到我好容易成身汗
作者: Nanase    時間: 2019-5-4 18:58

戀物就戀物...愛女裝內衣褲而已% X, l" ]$ `8 [9 A) J# v
C乜野D姐...
/ I2 o+ W5 |9 @; u3 B3 I0 G5 q1 T8 p) @( K! f, D( X

作者: pcken    時間: 2019-5-14 10:38     標題: 回復 12# sophykwok09 的帖子

有,返工要著恤衫,要睇你件衫係咩色?白色要襯淺色bra, 棵色, 粉色都可以,一定要著背心,否則會好現,bra帶要做睇到睇唔到效果。
作者: zuezue    時間: 2019-5-15 03:13     標題: 回復 19# pcken 的帖子

姐姐不可能了
作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:34     標題: 回復 14# StephanieCat 的帖子

係呀,試過幾次男裝入面戴bra加義乳,行路時胸部有少少上下晃動,又怕俾人見到嘅感覺好正!!!
作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:37

係呀,如果著淺色恤衫,咁入面盡量要戴皮膚色嘅胸圍,白色都唔得!如果着Tee就盡量深色。
$ I( K" s7 Q$ @( I
4 r4 }$ Y0 C, O& o: G& n" V6 i  G
引用:
原帖由 pcken 於 2019-5-14 10:38 發表   
3 d% L$ u3 |/ r) b  l5 B有,返工要著恤衫,要睇你件衫係咩色?白色要襯淺色bra, 棵色, 粉色都可以,一定要著背心,否則會好現,bra帶要做睇到睇唔到效果。

作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:39     標題: 回復 20# zuezue 的帖子

可以架,你都試下,好正!
作者: BennyBigMac    時間: 2019-5-20 15:38

男裝入面CD刺激好多
作者: JoJo1217    時間: 2020-7-14 16:52

我只係試過全身女裝但外穿男裝
4 {; R& Q; d4 p# j因為過唔到樓下實Q
& `* C9 Q1 \* }2 d8 c* w1 U唯有用男裝出入
8 h: u. Y  c3 M& n' f( S  t) t  t/ ~
為咗掩飾凸出的胸部仲要寒背縮胸添
* m  V" I* E! Y$ i0 [( R# q. j4 g8 b: z  l$ V& Y: Q/ `$ K, c
作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-4 23:00

冬天一定要著全套性感內衣
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:43

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-7-14 16:52 發表   
1 f1 ?- i$ b' e7 v+ S' m我只係試過全身女裝但外穿男裝4 e; ~8 l/ v1 l& r* J; p" @8 E
因為過唔到樓下實Q, Q" P7 ~# v4 j# |* H7 j3 d; L% n
唯有用男裝出入& C: i3 S6 u4 M' e. N

. t+ `* g, g+ H) }為咗掩飾凸出的胸部仲要寒背縮胸添
4 m7 s$ U- v( d3 v8 k2 n

. a9 I7 K) W  E8 U而家我都喺咁出街
作者: lskph    時間: 2021-2-10 16:55     標題: 回復 1# MICHE 的帖子

我覺得男裝cd比較容易和刺激3 j/ w& s; f4 Z1 G, _' F7 F% J
當我穿了絲襪和女內褲時
) \: r  K& [% o5 |: E8 E有時候故意動作大點把褲腳拉高
$ v) m# V) B: d+ _希望被路人看見我穿了絲襪5 A$ D: w9 e  \
真的非常刺激

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0