標題: 有無人有興趣睇我今晚著女裝絲襪? [打印本頁]

作者: boylovescd    時間: 2018-4-21 16:25     標題: 有無人有興趣睇我今晚著女裝絲襪?

今晚會一個人係酒店 大約晚上十一,二點...會帶女裝絲襪去,大家有無興趣?- \) A0 v9 k, R" ~# [1 [- Y
有興趣留whatapps俾我,我無wechat,因為我自己有少少M,大家可以一邊睇一邊傾仲一邊落命令...  q0 z2 ~: G7 K- j7 x1 Z
" Q1 A$ c/ }9 Q
作者: rickychiu    時間: 2018-4-21 17:51

Wechat ricky826
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-4-21 18:37

邊間酒店?
作者: joey221    時間: 2018-4-21 19:57     標題: 回復 1# boylovescd 的帖子

尓會穿什麼衣服
作者: adam5354    時間: 2018-4-21 21:51

引用:
原帖由 boylovescd 於 2018-4-21 16:25 發表   
% |7 K4 p, M6 R! S3 W/ f7 a今晚會一個人係酒店 大約晚上十一,二點...會帶女裝絲襪去,大家有無興趣?
$ q9 Q# y) \/ {$ F* F( {7 h" a有興趣留whatapps俾我,我無wechat,因為我自己有少少M,大家可以一邊睇一邊傾仲一邊落命令...
& X  m4 y; }7 r' E- v  A夜晚晚豬豬實有損失
作者: Maggie_cd2018    時間: 2018-4-22 00:30

Wechat howau2016 add me
作者: boylovescd    時間: 2018-4-22 01:11

對唔住 我無wechat
# N2 \) t4 C& }9 \俾你地電話我whatapps 我唔會周圍揚
作者: boylovescd    時間: 2018-4-22 01:14

著絲襪呀...做奴俾你地網調都可以c
作者: js2307    時間: 2018-4-22 01:20

Weghat joe2307
作者: boylovescd    時間: 2018-4-22 10:22

都話無wechat,姊妹
作者: boylovescd    時間: 2018-4-22 16:17

有無人依家得閒 我住絲襪等緊你地...) q: ?6 l" H# A2 T9 N4 u% h7 B; b
pm 我啦
作者: Venom1688    時間: 2018-4-22 18:16

邊間hotel? 到幾點?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0