標題: 30歲有經濟能力有經驗男主招高質cd奴,有財力滿足你所需 [打印本頁]

作者: king少    時間: 2018-5-8 20:17     標題: 30歲有經濟能力有經驗男主招高質cd奴,有財力滿足你所需

一,名字:---------king少
+ q9 t/ Y  I, {5 _2 [
) i  \6 {# ?1 z% z二,所在地:-------香港& Z2 Y5 d/ R- }" D/ |. U

1 U3 l2 t8 c9 ^2 p5 D三,語言:---------廣東話/英文/# C5 v4 \5 y% f4 L5 s
2 [; O$ U' M8 S
四,誠徵:---------cd奴
8 r2 M7 K1 h0 S8 `" r* N' }, _% O, Q8 p! E% R( G8 U5 q6 X+ w4 @
五,特長:---------調教cd奴,洗腦調教,肛調,貞操調教,將你調教成比女人更女人既cd奴。會令你由肛門得到快感' R! e! q' ?2 n9 _
  Q/ G" R7 q2 }/ J7 q
六,經驗:----------曾經有過兩個cd奴,其中一個係情侶關系。兩位都係藥娘,姐係有食女性荷爾蒙。識得同cd 相處,知道點樣可以令你得到快感2 v4 }2 H& E& ~5 @# r2 c0 j

- P4 c  E* g+ f9 T& i' }七,期望:----------期望搵到一心想變成女仔既男仔,你既衣著等等我會全部為支付。如果將來你決定食藥都係會由我黎負責。希望搵到高質既cd。因為我對上兩位cd奴都比女仔更加靚,所以要求會高d。
) |5 _9 e! Q7 y& ]
. i" I8 r9 G) v3 n/ w, {有意者pm wechat 比我
作者: 火狐子    時間: 2018-5-8 21:46     標題: 回復 1# king少 的帖子

有錢就係任性 希望你搵到拉
作者: 愛.o    時間: 2018-5-8 21:53

HOPE U CAN FIND UR LOVE
. T" C9 Z& e8 R% `' BSIS CAN FIND THEIR LOVE TOO
作者: Carol0122    時間: 2018-5-9 00:48

好希望你搵到
! J$ H; z# H, s可惜我並不高質
作者: aoieongkaching_    時間: 2018-5-9 14:48

希望你搵到4 T9 F4 k# v" c$ v# Z
我一D都唔高質唔會係你個杯茶
作者: ggininder    時間: 2018-5-9 18:12

有錢真好
作者: angel0317    時間: 2018-5-9 18:23

這是…包養…還找「炮友」?
作者: 葉詩雯    時間: 2018-5-9 19:44

可惜我只是普通偽娘!!8 h/ u0 O4 T3 X# a
未必合你心意!
作者: Shenmue2    時間: 2018-5-9 20:00

好希望你搵到
+ ?2 u' j1 F: R) \1 y可惜我並不高質,一D都唔高質 6 d  B6 `# a# Q4 u
反而想知點樣可以令到由肛門一定得到快感.
作者: Algol    時間: 2018-5-9 21:33

嘩,King少.......一聽個名就知大支嘢唔講得笑,我細細個已經聽過呢個名啦!
作者: EP666    時間: 2018-5-9 22:51

有錢真好 x 2
作者: lcaurs    時間: 2018-5-9 23:06

有錢多麼好x3
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-10 01:23

雖然我心係想女仔,但冇食藥,一啲都唔似女
作者: alexbb    時間: 2018-5-10 17:02

之前兩個而家咩下場?
作者: magiccsh    時間: 2018-5-15 11:44

加Wechat:magiccshsamuel! Y; O8 p6 k, W) ~
我有8条校裙 著左校裙等主人 想好似宮女咁訓練礼仪 又好似家奴或者女僕咁做家务  但no sex 想sp或者仆野就算
作者: 晶奴    時間: 2018-6-3 01:07

作者: therocktom2008    時間: 2018-7-6 00:36

咁其實係咪包養?? 我都想試下XD
作者: gigiwongny    時間: 2018-7-7 18:49     標題: 回復 1# king少 的帖子

之前兩個cd,佢地而家仲有冇繼續食藥啊?
作者: magiccsh    時間: 2018-7-12 14:53

加Wechat:magiccshsamuel
# h2 E* j% g4 b! s+ Q0 }+ b5 W我有8条校裙 著左校裙等主人 好似宮女咁訓練 又好似家奴或者女僕咁
8 G# E2 Z1 ^. d9 ^我想有一个训導老師的主人 強迫我穿校裙上学上课 学做一位宫女 上

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0