標題: 想問下大家 [打印本頁]

作者: Dogkwan    時間: 2018-5-19 07:05     標題: 想問下大家

想問下大家我發覺而家變裝之後就好興奮同埋唔知點解變咗之後好想被人用把較剪剪爛晒嗰啲衫之後被強姦但射了之後就完全沒有想變裝和被強姦的感覺這樣我究竟是不是一個CD?想問下大家
作者: joey221    時間: 2018-5-19 07:19     標題: 回復 1# Dogkwan 的帖子

我也有想著,被人強姦,更用电動陽具,插自己,又會吃自己分泌,射了後我不脫內褲和絲物,享受自己的水,仍貼在內裡睡覺
作者: misslady    時間: 2018-5-19 08:47

cd 後,外表已經是女性。好想有女性的行為。
& u0 N' [  U) L. g
+ i5 Y$ t( d0 |8 b. J想有豐滿的上圍,細腰,圓肌。 自撫。
+ G0 s2 x$ E( |) z) u" @/ ~  n; T6 n8 f6 W8 r# Z3 g
自我幻想,被強,也想。
作者: angel0317    時間: 2018-5-19 14:42

引用:
原帖由 Dogkwan 於 2018-5-19 07:05 發表   ( D: U# |) L$ Z3 k( S, h/ L
想問下大家我發覺而家變裝之後就好興奮同埋唔知點解變咗之後好想被人用把較剪剪爛晒嗰啲衫之後被強姦但射了之後就完全沒有想變裝和被強姦的感覺這樣我究竟是不是一個CD?想問下大家
# j& c6 G6 g& p- P: X# Z
1 W2 h  |  |' X2 v) [食、色性也!這是生物本能,和性別無關!
作者: ·清雅·    時間: 2018-5-19 17:37

妳是cd
7 C, N" M4 @4 m1 y8 v/ z其實自慰好少事
( t4 G5 e9 o1 u7 N你既方法都無問題
! ^) Y  y9 k" |4 r) _+ W  A+ V之後會空虛都正常( f. M( y# {- F4 o- s
習慣左就不空虛
作者: cd_anna    時間: 2018-5-19 18:25

出野之後進入聖人模式!
作者: siumece    時間: 2018-5-19 22:27

揾姐妹一同玩
$ i0 e; I6 v7 S4 y8 h5 B玩多了就行
作者: aliansex    時間: 2018-5-20 13:56

好正常,都係正常cd應該有
作者: wchingw    時間: 2018-5-20 17:34

你比較色色吧?
作者: meiy    時間: 2018-5-20 18:19

我是看錯標題才進來的
作者: snmsnms    時間: 2018-5-20 20:13

It is normal...-.-.
作者: Carol0122    時間: 2018-5-21 12:12

引用:
原帖由 Dogkwan 於 2018-5-19 07:05 發表   & Z( v6 }: w) z# h
7 |7 J& @6 u$ N5 i( }; Y7 h7 k) d
「但射了之後就完全沒有想變裝的感覺」
$ U1 N1 W1 U+ m我覺得有呢句就唔算
' x& \5 s6 o: L6 Z  i& y. W. V) O# X9 Q6 ]- v: E1 s
我理解下
% |7 J& g0 E+ y  xCD 廣義定義下
! h2 \4 v- L' O8 v可指所有 穿另一性別服裝  的 行為
. T) K- n$ s5 R+ I2 \
) C8 G! e# v# |/ j" G但狹義下/ n8 Z" ~5 P; m
CD 這個身份/ u! m, S: ]/ @& B
唔應該係for fun 或者臨時/突然
作者: Hihibaby    時間: 2018-5-21 15:38

其實真係好正常 ...
作者: Nanase    時間: 2018-5-21 16:46

這是個人化的性癖/喜好3 J2 o# g, D2 }6 V* B# R" P  r
透過特定服飾/被強姦感覺去達至性興奮/性高潮0 J: H- A1 Z! t0 s7 T& I; L
高潮過後 , 感覺就會消失
8 `2 H9 U4 V  f7 R5 G; {就同食飯一樣 , 肚餓就想食野例如指正鐘意食M記薯條6 [6 u! O  F  s, _5 e! _
但食飽後就唔想再食
作者: misslady    時間: 2018-5-21 18:52

引用:
原帖由 Nanase 於 2018-5-21 16:46 發表   $ H6 [) N* s4 ~7 P8 g. e1 w+ s9 K! ~
這是個人化的性癖/喜好  X/ x' z* o# l' a0 w( p+ `
透過特定服飾/被強姦感覺去達至性興奮/性高潮3 q7 z( j$ f9 I5 k! a- n* g
高潮過後 , 感覺就會消失6 u  ]! k- V+ o. o4 B, z* P2 v
就同食飯一樣 , 肚餓就想食野例如指正鐘意食M記薯條' L+ K6 Y7 P1 a  U7 y! H
但食飽後就唔想再食
  @& ]  F" z$ L2 p0 N2 ]3 }
( S  u0 z; T9 _/ z好多真女,也有咁 感覺。
作者: pyes0000    時間: 2018-5-28 09:54

正常吧,個人認為做自己就好,是CD還是TS我覺得都無所謂。
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 04:21

大多數cd都係呢個感覺. 我覺得

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0