標題: [求助] 用脫毛機 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2009-7-4 03:07     標題: 用脫毛機

明明說書話用一次可以KEEP 2星期. y5 T: W+ O$ ]3 z
但點解我要日日用機清D 毛毛既?
5 Q4 @* ?, }& l) }9 E% r9 q& F仲有, 用完後, 雙腿唔算好滑, 有D "KICK"手咁....0 R( j& f, K0 n# e
係咪我唔識用呢?
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-4 05:04

我就天生無腳毛喎
( I5 h1 q- ~' Y0 A所以我無呢個煩惱 - ~0 `8 q" q) ?, ~2 v' q$ A
但係如果覺得仲有少少CAKE手! O: U# h; S% ^3 W
即係根部仲未完全剃得哂
3 j' [( ?- @# e0 B董事長之前好似話過有隻脫毛臘唔錯架喎8 ~/ A3 E; X0 |3 _! ]) |9 h( A2 ~- E
shinobu大大可以一試
作者: shinobu    時間: 2009-7-4 15:52

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-4 05:04 發表
& t& O  ^5 U. [* w我就天生無腳毛喎
  y; q- c+ S7 j" e& |* t: ?, @* S# g所以我無呢個煩惱 " _) x0 p0 U( Z1 ?
但係如果覺得仲有少少CAKE手! Y/ x& `3 M! q8 f7 r
即係根部仲未完全剃得哂- P, _$ l. @5 v4 D
董事長之前好似話過有隻脫毛臘唔錯架喎
7 \( ~( I; O% z% K8 _& }shinobu大大可以一試
9 U8 @8 X. ?$ e/ M2 i* {  j& r羡慕死我啦   d( i9 n2 h$ k; B" \7 x) }
我除O左頭髮外, 就超多HAIR...
5 Q4 x: L: f/ R但偏偏頭髮就係少 % Q' }8 g% b8 |' o

1 X5 I& n3 A1 u- M! j& e( l我用機, 原本就係想減低個成本, 因為買脫毛臘要洗唔少錢,
1 @( F4 u2 e3 t. ~6 u但用機就只係一次過付款
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-4 22:39

咁呀,一係試下用機剃果時用力少少壓落隻腳度剃啦2 \  R( j: K, k* B7 }$ P
因為都係D根剃唔乾淨
- t; |+ ^* T- E" `, u3 p至於係咪唔識用部機
: ^( e* g/ Z# b咁要搵D高手幫忙指引下先得
作者: cdtv    時間: 2009-7-7 00:20

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-4 05:04 發表
- _' E! G# @2 Z* {8 M我就天生無腳毛喎" S5 K/ ]  G* R  I# Z
所以我無呢個煩惱 ( m' k8 g8 P, P
但係如果覺得仲有少少CAKE手
; O/ k4 @" X# ^! k3 h即係根部仲未完全剃得哂
% L4 `" M# \3 ]) H" R董事長之前好似話過有隻脫毛臘唔錯架喎
2 N$ R2 r7 i3 Q" M" pshinobu大大可以一試
  ~1 e" u; F* v$ ]% [1 j2 I

1 K& w7 c4 F- h  `& E
* [+ |  ?% l# T; ^( n7 t5 }% O羨慕死我 x 2
7 x8 h5 ~7 d% K我有個同事都係天生冇毛
8 t$ {" q/ q! f7 X/ D手毛腳毛都冇9 x, r. L# ?! z1 @" F) E
真係超好, 冇毛冇煩惱
; R1 n& N. U# v* W# @0 [+ i我呢 d 成日要剃勁麻煩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0