標題: CD Party Room !??? [打印本頁]

作者: angel8531    時間: 2018-5-24 13:18     標題: CD Party Room !???

一直以黎我都覺得CD地點係一個好難解決嘅問題,雖然可以去酒店或者屋企無人嘅時候CD4 v% c+ a- h" X) X& a) e
但始終無一個空間可以自由自在咁享受CD嘅樂趣,就算去酒店,又要大包細包咁走黎走去。, h' _+ K) Q/ f" X. r% E
如果有一個CD Party room,可以專門比CD享用,有齊哂所有CD嘅用品,比我自己或者一& t* k5 X7 L$ P5 S. T
班CD姐妹聚會。有人支持嗎?
2 m# d3 s, S& ]# m' \# O1 U8 ~2 Q  d& x8 B
可以講下你地有咩意見又或者覺得Party room有咩需要嗎?
作者: gila    時間: 2018-5-24 16:06

你咁講都係指: 想夾份租一個單位CD用?
" y' k' |$ C; L5 o: g4 z3 U+ P. t呢度偶爾都有人出post. 自己留意下。
作者: Carol0122    時間: 2018-5-24 19:06

合租單位好丫
2 w  j; n, Y& ^) W1 q1 W) F+ l4 w$ d( ~我都有與趣
/ l( s3 w( e. \8 j# h! K" ^. F當然如果遠大到搞埋party + O, v& D2 s8 q9 z+ f0 _3 K
定期聚會 就更加好
作者: sheepkiwi    時間: 2018-5-25 11:39

我覺得party room 好過合租,因為畢竟租屋租唔到好大,又少機會用: L- I% Q2 v0 U
Party 一般有遊玩設施,感覺生活化D
作者: Carol0122    時間: 2018-5-27 03:40

經營party room 好困難
! k, h" |8 M1 f1 P( |好大競爭
$ b+ b4 }( ~# c  M雖然CD 呢個巿場都好大

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0