標題: 有冇人喜歡著住校服俾人打屁股 [打印本頁]

作者: 藤條    時間: 2018-5-30 13:04     標題: 有冇人喜歡著住校服俾人打屁股

如有,請大家分享
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 13:57

我喜歡呀.最好伏住係床邊打patpat
作者: Ed77XD    時間: 2018-5-30 15:00     標題: 有呀

Me....我鐘意
作者: av375    時間: 2018-5-30 15:25

我鍾意呀,鍾意穿校服被人用籐條打,打完仲要罰企,不過香港好似好少人鍾意咁樣玩。
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 16:36

最好穿尿片打patpat.罰佢唔準去廁所
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:49     標題: 回復 2# isuzu4.3 的帖子

伏在床邊,要受罰者自己拉起條裙打
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:50     標題: 回復 3# Ed77XD 的帖子

喜歡點打法?
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:51     標題: 回復 4# av375 的帖子

我也喜歡用藤條打patpat
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:54     標題: 回復 5# isuzu4.3 的帖子

賴左尿要再罰重d
作者: 30190648    時間: 2018-5-30 18:30

喜歡丫
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 18:45

唔好再講.好想玩
作者: siutung    時間: 2018-5-30 18:47

我也喜歡呢
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 19:59

我的wechat:wxid_n7lkb3sfdaaa22
# r; V1 e5 M( v* c2 q可以wechat聊聊
作者: willy    時間: 2018-5-30 20:36

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-5-30 16:36 發表   1 m8 y, d7 ?5 Q$ ^
最好穿尿片打patpat.罰佢唔準去廁所
/ I- E/ H! J- U: Q  e. K9 Q. S# Z
4 B7 w) Z# C1 L9 E5 t; v1 m$ ^仲要飲大量水.....
作者: 1980718    時間: 2018-5-30 21:34

在口,頸,手腳戴咁拘束具,蒙埋眼,更正!
作者: user9527    時間: 2018-5-30 22:04

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-5-30 18:45 發表   
, g7 i3 l0 v, H  N- o  j唔好再講.好想玩
, P* P# P: G  @, W* \" `, y( o: e) v$ Y" o$ k
我有藤,下次帶出來
作者: user9527    時間: 2018-5-30 22:52

引用:
原帖由 av375 於 2018-5-30 15:25 發表   ' Q+ o* y$ r& W" {1 l2 L
我鍾意呀,鍾意穿校服被人用籐條打,打完仲要罰企,不過香港好似好少人鍾意咁樣玩。
0 T0 H4 V, m" q$ Y

! U/ o3 }$ F: R# W以前d妹妹唔聽話,被屋企人籐條fit落隻腳到4 ~6 F' O* r% k6 Q7 K* n+ D9 A
要鞭落校裙睇到的地方,俾人睇到隻腳一條條紅色
1 q' Z4 T/ x6 U) V  O1 w& _2 t) S4 s8 O! B+ S
男仔屋企都有一兩條藤條,3 e% R( B3 b6 D2 x& a0 {
我讀書時好多同學都俾人用藤條打手腳同屁股
5 s  _" k. |. c8 b: x9 R  a有d兩兄弟妹妹一人一支
) F; _; n' u- T2 I) Y' N! ?. z家姐綠色,阿妹黃色柄
7 E' W/ h; t! C+ w( z. u4 S邊個唔聽話一藤鞭落隻腳或屁股上
- d( ^' L* V- S通常最少鞭4-5籐先3 Q$ B. E. c% t# \
( @9 \( b! S* S6 w
有d屋企嚴d要除左條褲同內褲打
& ?, D. q7 y* C& y2 t% s8 [  A3 }& V因為有人嚮條褲出蠱惑% v! z' p8 V. f! V
鞭藤要用幼藤條同打在清光屁股上面- D% _- |" o( w/ A# \# ]- Z! F7 ^
- X- o" d9 M3 ^
作者: llppkkllppkk2    時間: 2019-8-7 00:42

自己打自己仲正
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-3 23:25

作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-6 21:56

2 {3 `- e7 J# b! I
條J D水會整濕條裙* h, Y) Q* b" y/ ?! L5 w! _$ s# s0 d5 Z
所以會戴鎖打Patpat

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0