標題: 【原創】一個天生有「缺陷」女生的自白 [打印本頁]

作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-6-22 20:49     標題: 【原創】一個天生有「缺陷」女生的自白

我天生就係一個有缺陷嘅女仔,明明內心深處係女生,外在卻長出男生的性器官,由細到大都被家人視為兒子看待。
: L9 q0 u6 `: |6 i# T
; Y1 r6 s. S% f9 A8 c到了讀書時代,依然擁有女生的聲線。每次打電話問嘢時,對方總會話:「小姐,請等等!」難得被看作女生,我頓時心感喜悅,不願說出現實中是男性的身份。看到同校女同學身穿飄逸的校裙,我非常希望有日可以跟她們一樣,留着一把長長秀髮,着上校裙和婆仔鞋享受校園生活。
- p% _4 X, w, {0 J+ T1 ]" A- p# t. l5 ~4 M* _' P! ^# W( x+ [, M" m
到青春期時,女同學的胸部漸漸起了變化,而我的胸部依然未有漲大時,我感到非常失落。經常自我埋怨:「點解我都係女仔,但生理上會出現呢啲與別不同的缺陷呢?我都係想正正常常做番個女仔啫!點解好似係一件咁難嘅事?」
" ~3 h; y2 W0 @; q. r% c" O
4 {4 }3 D2 x1 Y由於是家中唯一男丁(但內心其實係女),家人都把厚望寄予在我身上。因為這原因,我不敢進行任何變性手術(返唔到轉頭)。只好有時私下女裝,或於睡覺時換上女性內衣及睡裙,會睡得特別好。可能這才是真的我吧。: j9 J9 @5 ?. w3 A
4 D! ]6 t0 z. j0 f' P% ^
既然是女生,當然有想過披上婚紗及生BB的一日,即使只是一場夢,我都希望有出嫁做人妻及人母的經歷。
0 v4 v3 f+ h* t. ~* ~+ R8 T
- T2 v! d0 [4 W[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-6-23 01:47 編輯 ]
作者: sod212    時間: 2018-6-22 23:31

如果係為傳宗接代 有冇諗過精子銀行' b, \9 ~3 m0 p( k4 j$ S9 b5 r
不過我睇樓主行文好似都接受左而家呢個身份 希望你能夠活得開心啦
作者: misslady    時間: 2018-6-23 00:47

看了,也有感觸。
作者: 黑絲襪    時間: 2018-7-4 23:26

樓主的心態,相信也是很多cd的心態,加油
作者: q348054782    時間: 2021-2-13 13:23

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0