標題: 新嘗試。。。 [打印本頁]

作者: ppp    時間: 2018-6-23 14:27     標題: 新嘗試。。。

有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引導佢話想刺激d,再教佢不停咁講d說話,例如只有女人先著絲襪架,你而家著左咁你係男定女?下次著埋高跟鞋比我睇下。。。之後就一發如注。( r+ x7 w0 I0 x" x) U) N: k

4 T0 p$ J4 I; A& G) L# o8 f利申:只是鍾意穿女裝而已
作者: misslady    時間: 2018-6-23 14:42

好似,好刺激喎。
作者: ppp    時間: 2018-6-23 14:44

刺激架,但射完又會無哂feel
作者: Maggie_cd2018    時間: 2018-6-23 15:05

边间机埸?
作者: joey221    時間: 2018-6-23 15:28     標題: 回復 1# ppp 的帖子

她收多少銭
作者: RZ5946_259B    時間: 2018-6-23 15:53

有剌激的感覺
作者: StephanieCat    時間: 2018-6-23 20:07

下次就全副女裝去啦
作者: ilovebra    時間: 2018-6-24 09:45

我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
作者: staccatiss    時間: 2018-6-24 17:09

好刺激咁喎
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:15

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-6-23 15:05 發表   / `, `- i0 f9 F- j7 m: T
边间机埸?
$ R& J# |, I5 L( U6 o# [* c/ r
其實好多間都試過,上141有好多話spa,其實都係機場
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:16

引用:
原帖由 joey221 於 2018-6-23 15:28 發表   + j* @( k  U# h' t3 o6 F
她收多少銭
' K2 F: i5 U, ]1 E! y6 D% l600元60分鐘,包按摩
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:17

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-6-23 20:07 發表   3 A( b! e) B; C! n
下次就全副女裝去啦
6 D+ G! K+ {& r3 Y, h5 [1 A
之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:18

引用:
原帖由 ilovebra 於 2018-6-24 09:45 發表   
+ q) @0 g7 Q! G8 o8 D: ~2 ]$ b0 ?; \# I4 R我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
% b1 N# n# }( m
下次都試下先
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:20

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-6-24 17:09 發表   ( {: F. I3 V4 x+ R7 b& ?0 w
好刺激咁喎
. G, P2 g( a4 [% k% \! H+ ^3 G# t係呀,但技師就真係要夾到先得,有d係唔明點解你要咁做
作者: 好奇者    時間: 2018-6-25 11:03

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-23 14:27 發表   
! I* }  _3 [3 P6 `' f! B有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引 ...
0 C# R: J; Z* y2 O
請問香港還是大陸機場?0 i& u  a; G. S9 M: m0 G7 H
同埋141搵?
作者: ppp    時間: 2018-6-25 12:21

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-6-25 11:03 發表   
1 x' _3 |* `9 ^+ ]. g# T
7 y- S+ E. c3 f  m" `5 U請問香港還是大陸機場?6 E. o/ H  P! j5 R+ y+ q
同埋141搵?
% Q4 e6 [+ {. X: i兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
作者: joeycd123    時間: 2018-6-30 10:58

有些想試。但小妹没勇器去spa!
作者: 好奇者    時間: 2018-7-1 00:20

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 12:21 發表   
- V  W7 |$ v+ m+ K0 L
+ D- E) L4 V% u2 @" V: u兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
6 I# J$ |, n7 Q/ C$ Z2 l- s7 ~
問題點知SPA接受穿女裝?
作者: ppp    時間: 2018-7-3 04:20

引用:
原帖由 joeycd123 於 2018-6-30 10:58 發表   4 ^, ~& D: S; G7 h
有些想試。但小妹没勇器去spa!
4 F9 C, ]" e) P+ S
其實同去按摩無分別,只係幫埋你飛機而已,佢地都係收錢,你係怕佢地笑你?
作者: ppp    時間: 2018-7-3 04:23

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-7-1 00:20 發表   
  x6 V  T- m/ S7 C( M. I9 l+ j, ]$ A& f
問題點知SPA接受穿女裝?
! V3 W4 ~4 a$ {$ ~' T' A
其實無話接唔接受,技師主要幫客人做服務,佢地反而驚d粗暴嘅客人,你試過喺女生面前cd未?
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 01:57

哇, 好exciting 咁款, 我都想試下.
作者: ppp    時間: 2018-7-5 16:42

引用:
原帖由 josephin0086 於 2018-7-5 01:57 發表   
. i, R1 `- S: C0 u哇, 好exciting 咁款, 我都想試下.
! g- \* V9 b$ f* R
第一次係好緊張刺激,但習慣了就等於普通叫人幫你一樣
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 18:57

好期待, 只係幻想已覺得興奮
作者: ppp    時間: 2018-7-6 12:32

引用:
原帖由 josephin0086 於 2018-7-5 18:57 發表   
7 N; ]/ m, \7 u/ [好期待, 只係幻想已覺得興奮
& G! S( ~  C7 W' l
就搵間門面靚少少嘅試下🤣🤣🤣
作者: StephanieCat    時間: 2018-7-14 20:23

第一次咁玩既時候係點0 ^: Y4 G% W4 i- F1 t; N& K
緊唔緊張
6 u' }: g. e! O! K7 T0 Y
引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 04:17 發表   
8 }1 n1 f2 c8 I$ x! f  V5 Y" S) y# ^7 e: j; o- D/ X2 U
之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度

作者: ppp    時間: 2018-7-16 16:36

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-7-14 20:23 發表   ' A, B0 G! O& q/ y$ }4 o. F+ N' \
第一次咁玩既時候係點
) b* h3 ^0 A$ P# _3 W1 T緊唔緊張
7 Y8 A; B# @7 [4 b; @5 ?
9 _0 S1 q& G/ S- Z2 s' P都緊張架,不過自己都好鍾意喺d女仔面前cd,所以都好直接咁同佢地講應該點做,同埋都唔會好怕羞

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0