標題: 想請教一下多腳毛既姐妹 [打印本頁]

作者: kenlee0809nikon    時間: 2018-6-27 23:35     標題: 想請教一下多腳毛既姐妹

如果係一個無得剃哂D腳毛既情況下,各位姐妹會點樣藏起D腳毛再出街呢??著絲襪有冇用呢??
% ~& P2 L) v, U( R* N- \9 e! _% Y
) t( C/ T1 p* L: q: U請指教下小妹,因為小妹係著短裙,著左襪之後,都會有一部份腳會露出黎,感謝
作者: stacy1808    時間: 2018-6-28 00:41     標題: 回復 1# kenlee0809nikon 的帖子

可以先著一對厚的肉絲打底, 外面再著一對, 就睇你想要咩色了7 C9 h% v- R! W: q3 h
又或者可以上淘X搵"假透肉絲襪", 呢種絲襪係入面有絨布內膽! c) \9 p* z$ A$ b
不過呢兩重做法都會玩到個人好熱
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-6-28 01:00

我會揀最深色黑絲,同盡量晚上先出街
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-6-28 01:00

我會揀最深色黑絲,同盡量晚上先出街
作者: heverclio    時間: 2018-6-28 01:58

穿褲也可以啊 0 {; u. o$ G. ~7 c0 _
不然...洋裝長裙吧
作者: noel    時間: 2018-6-28 16:29

其實
作者: ae111    時間: 2018-6-28 19:25

引用:
原帖由 kenlee0809nikon 於 2018-6-27 23:35 發表   
7 ?4 J1 N( U/ f1 O: z# O7 r1 w6 X如果係一個無得剃哂D腳毛既情況下,各位姐妹會點樣藏起D腳毛再出街呢??著絲襪有冇用呢??
. q6 A9 F' }2 [, o+ ?: y9 S* X% Q7 ]# F/ T
請指教下小妹,因為小妹係著短裙,著左襪之後,都會有一部份腳會露出黎,感謝
/ n. H6 j9 B. o2 R/ K
作用不大,始終多少會現到D 腳毛.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0