標題: 終於入手第一條屬於自己 [打印本頁]

作者: 偽娘貓    時間: 2018-7-19 18:18     標題: 終於入手第一條屬於自己

[attach]179382[/attach]8 _% l- C) l% D; b& T. x
前兩日去左九龍城間昌記度買左件協恩嘅長衫2 Z. j8 W) f$ e- G
唔係好敢講係自己著4 l7 Z% r2 G+ N5 Q" [  {1 G8 V
所以同老板娘講話同自己差唔多size
- O) P/ V4 O" f- b, Q$ Y2 S8 S然後佢就攞左件好啱身嘅XXL比我,$2002 @8 @5 l+ V7 }4 v0 ^
跟住仲問我要唔要買其他野
+ i9 G% `8 A5 T' w* ?: ^. R全程一啲差別待遇都無  Z( y0 r, H4 R% M! ~8 C! S: Y  G
真係好好人
; d& `, T3 R/ @$ H! ?3 P& Q0 a
! n  n9 f0 @; i. \9 _% j: a( o( S( h+ C( E[ 本帖最後由 偽娘貓 於 2018-7-19 18:39 編輯 ]
作者: siuyan_7    時間: 2018-7-19 22:50

昌記就係咁易買
( J# T; S8 a1 ]. n; a1 j* t; p買完第一條,您將會好快有二三四條,上癮咁越買越多
作者: Carol0122    時間: 2018-7-20 01:59

都好啱size 喎. X8 D  M3 E2 H# [% {
著得幾好睇
作者: 偽娘貓    時間: 2018-7-20 03:48     標題: 回復 3# Carol0122 的帖子

多謝讚賞
; m( n1 s5 E, J1 \可惜屋企無地方擺
/ _0 q: u5 U5 b& G6 p/ `3 t6 o如果唔係我一定買多幾件
作者: misslady    時間: 2018-7-20 10:35

Wow.  happy shopping.
作者: maria-ng    時間: 2018-7-25 21:52

旗袍正...............
作者: 小馬    時間: 2018-7-25 22:39     標題: 回復 1# 偽娘貓 的帖子

買頂長假髮照起來會更好看...........
作者: sec2x    時間: 2018-7-26 01:22     標題: 回復 4# 偽娘貓 的帖子

昌記不怕啦' K, T* Y  h9 X- L8 v) i- k# P+ B
位置方面應該第日買買下就會為左就佢地而free d位出黎
作者: kkid06    時間: 2018-8-18 02:03

我係上環維多利亞買左兩條真光同底裙,我係澳門的,超想做女生,但不董化妝,好想學
作者: 偽娘貓    時間: 2018-8-21 00:27     標題: 回復 8# sec2x 的帖子

所以我決定一儲夠錢搬出黎自己住9 r  p! q" i6 L- h. x
第一件事一定係買到成個櫃都係女裝
作者: misslady    時間: 2018-8-21 00:47

引用:
原帖由 偽娘貓 於 2018-8-21 00:27 發表   
# {: s+ S. ?# v' ]- Z' i1 ~) z. x所以我決定一儲夠錢搬出黎自己住
/ H: F3 W1 Q6 x# x! J第一件事一定係買到成個櫃都係女裝
$ |) g$ D% a: _+ D% W/ F6 {" S3 s
/ E" C1 V5 V6 N$ W3 I- w3 D. ~女裙,0 v2 e( U9 H) k6 c
女衫,  B' R  s8 M& }% q+ ^
女底底,9 O) x' L0 B& s5 _- q
女鞋
作者: nicholasfai    時間: 2018-10-24 23:09

好正...唔知200磅肥CD應該著咩SIZE
作者: anywind    時間: 2018-10-25 21:34

昌記仲貴過火車橋 * z7 D3 l, Y. M. [
我都係7月入手
" s+ j0 b, P! [
+ G4 k* i& S6 k9 |/ S協恩其實 愛民版同火車橋版都唔難入手/ a% I  [. z& Q5 V
不過我6月時去愛民話無我SIZE; ~/ f( r+ A) @/ x, E" Y9 J
& v- @' J- r$ s  s5 s' r+ T! O
樓主遲D應該會去多D唔同地方買嫁啦
作者: uniform    時間: 2019-5-24 19:56     標題: 回復 9# kkid06 的帖子

你點買呀?話自用?
作者: ywn3305    時間: 2019-8-17 15:08

好看
作者: 炫炫月    時間: 2019-8-17 16:06

唔錯既件衫係 不過昌記d料麻麻地 小心d玩
作者: JohnWong888    時間: 2019-11-6 02:31

火車橋質料好好多,又無咁焗,其實鼓起勇氣上到樓梯都唔係難買,) a" P) |8 G, d" |7 u7 g6 M
; p+ F7 t% R5 D# B( Z% M) E: j
配埋校章會更好睇!
作者: SAYA030    時間: 2020-5-22 11:03

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0