標題: 比人見到我換M巾~ [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2018-8-7 23:26     標題: 比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾
/ Q3 E, W% Z" q# c% w' B今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾
* ^: `5 `( z! D" F1 _# C我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗
! A) W% X  t1 F6 P( [9 Z0 \0 }) @* s所以要係廁所更衣個位換
" }/ E/ i. b" i  }# P8 Y因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換
4 e5 o: j$ e, w  `% e但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來; J( {& P; W2 [  H
我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半
9 |$ ]% I4 V+ s7 i個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢, i0 {) A7 y' ~+ b$ A
之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?
7 c5 f, }9 Y! t/ s) u我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底5 J/ n; m* F0 ~/ c. c; W
好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話7 ?; A% @6 ]6 ^7 M* `+ {+ I" }" v+ u
我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換
1 W2 ]7 J3 p- Q9 ?. g但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪
& C0 a! x4 X" J; ^/ C
  |  d. L% {: f, F4 V9 Y佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?% |! R# n2 w# K3 D2 w
我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D
' p  Q5 T7 z% v0 k2 ?8 P跟住佢就走咗1 ?  Z- q( h. m5 ~8 Q6 |9 v

7 _$ T+ _1 z  s! @9 h4 z2 d  B9 f+ z其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到 + X3 |6 t7 }! g/ `' F
但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇- X8 z1 B: P3 L0 t0 r! z  n- V% v# p

. |5 Z. r1 W! e9 Q% D& z粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁9 b( }% Y+ y' d
http://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html
/ l6 W/ V1 K/ I& y/ T
; i: ]& E1 \/ i[ 本帖最後由 crazboy246 於 2018-8-8 01:17 編輯 ]
作者: siumece    時間: 2018-8-8 03:56

睇到又如可他又不識你
作者: crazboy246    時間: 2018-8-8 11:07

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表     f, E5 {- H' a/ B/ f
睇到又如可他又不識你
( L6 R: @; ?0 |. G
2 E  C1 c" h2 \/ C我仲有少少興奮想比人望到
作者: maria-ng    時間: 2018-8-8 11:21

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   2 W2 ?0 T- B2 d7 Z! B% B8 u

, I5 G/ m# l6 E  l1 h
1 j/ R  k; r) G4 T; {) F- C/ H( l0 R我仲有少少興奮想比人望到
" F$ s' c8 u' ?被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過6 Q2 c' u4 {3 s8 T- H
已經是接近50年前的事
作者: cicilam    時間: 2018-8-8 19:06     標題: 回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
作者: ladycici    時間: 2018-8-8 19:42     標題: 回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,
) y# h. O" ^5 s2 Q2 B& O' J1 m可能是妳預了,* w$ |9 N/ S8 a6 J
嬸嬸的淡然反應,
( S, W8 }' P& U" y% b/ y; x是她見多了,妳又不是她的第一個.
作者: wong_1133    時間: 2018-8-9 22:53

呢排出街用41唔熱咩
作者: 20151120    時間: 2018-8-11 11:06

叫嬏嬸俾塊新M巾你
作者: maria-ng    時間: 2018-8-11 13:19

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
3 b+ h9 |2 v& G! ]叫嬏嬸俾塊新M巾你
* j' D0 N" ]+ @4 d+ O
作者: 美車    時間: 2018-8-15 00:09

有衛生巾的照片的話更好喔
作者: mandycheung520    時間: 2018-8-15 03:18

畀人見到 會好興奮㗎喎
作者: maria-ng    時間: 2018-8-15 08:00

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
& h6 n3 z0 O8 T' w畀人見到 會好興奮㗎喎
/ o7 i# Z4 v1 {; w! Z; L; p# j* m
50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起
( k" ^0 y! F; E3 ~; [' g7 \! D身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."
作者: idashe    時間: 2018-8-15 08:58

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
作者: maria-ng    時間: 2018-8-15 09:22

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
, E' D( L$ T3 Z畀人見到 會好興奮㗎喎
: D- h3 L+ R% M0 N( W  T/ v
對!3 _1 }# y- r7 V+ l8 R
尤其是對方是正是師奶阿嬸
作者: maria-ng    時間: 2018-8-16 07:47

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   . ~- v/ F( o" m6 e
有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
0 g1 E  ~* k4 W' L1 W# f
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
作者: beourufu    時間: 2018-8-25 12:54

感謝樓主 請樓主繼續加油
作者: kdkid    時間: 2018-9-17 23:47

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   
9 M/ \% y7 |2 g2 Q7 q+ ~+ p! C8 m7 K
4 N* Z! D6 p, P) H9 s" K$ Q. n8 Z50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
; A  d' u9 c0 l/ K6 o" X+ D除左kotex果陣時仲有乜牌子?
作者: maria-ng    時間: 2018-9-18 21:23

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   
! `( Y. q; s: w6 e  ]2 V+ c% U. D! u
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
0 z1 ~2 k. ?% i/ Y# D
我50年前用過的衛生帶(巾)牌子9 D3 E+ m  x7 Y
艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,
1 [2 k( D: S7 R% m! ~) V雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌
作者: maria-ng    時間: 2018-9-18 21:27

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾3 b1 c# n  p, ^+ u1 J
但已停產近30年
作者: kdkid    時間: 2018-9-19 18:02

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   
5 b# I' b5 E4 |; a% X8 ^/ U鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾# y* d0 r" O8 ~" Q/ z
但已停產近30年
3 z' {) a) c; ?% |0 l
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚
作者: ahbee9603    時間: 2018-9-19 19:26

咁撞一撞,阿姐永遠留在心中
, V3 O1 `; Y% U- \. B# U* l不過我只會講我有需要就係咁簡單
作者: StephanieCat    時間: 2018-9-19 19:38

咁咪姐係俾阿姐睇晒全相???
作者: maria-ng    時間: 2018-9-19 19:43

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-19 18:02 發表   
7 u! v' ~8 a6 [! w9 F
0 r, ^5 K, H8 j  Z鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚
: H' q" z$ `( M
衛生帶年代所有m巾都係棉紗面,內棉花造成

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0