標題: 震蛋 [打印本頁]

作者: june5167    時間: 2018-10-2 20:53     標題: 震蛋

有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
作者: jacky900624    時間: 2018-10-2 21:20

改覺有點痛但還是想要試試看
作者: web88    時間: 2018-10-2 23:08

未試過,驚痛痛啊!
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-10-3 00:49

我好恨做女仔,當然試過啦
作者: sec2x    時間: 2018-10-3 03:06

唔好一開始就即刻放入去, 用手指做少少熱身先 8 s& v; U+ i  l; h. M3 c0 D6 a
不過自己經驗唔係太有效果, 可能推唔到去有感覺既位~
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-3 10:31

經常咁玩,但要買防水加無線搖控,買支潤滑液,一劣入去真爽,但我通常扣係t back, 驚high 過頭入左去攞出唔番黎,入醫院畀人叫記者,咁就唔使做人啦
作者: skyuphuman    時間: 2018-10-3 11:31

假丁丁都玩過呢,建議一開始先試一隻一隻手指慢慢插入去擴張下,再慢慢放入去,試過開著睡覺結果根本睡不著...當然玩前要灌洗下啦,如果唔介意臭臭當我無講嘿嘿
作者: yoyochan    時間: 2018-10-3 14:27

實有啦
作者: HKReindeer    時間: 2018-10-3 14:47

引用:
原帖由 june5167 於 2018-10-2 20:53 發表   - K+ I7 s& r1 ^, U9 i
" x% v- X. w0 x
. x0 c+ n& T; D8 m! B( _
CD時當然用過震蛋,但冇放入肛門裡面
5 J" c! z, i4 ?
. V% y5 Q/ s; `$ c  X只係將個震蛋用類似象根,但比象根再粗少少,然後紮起自己JJ度
  L# }- }' M+ w# p' G7 j7 d) p
; u; s+ J5 {. K$ A1 _初時就微震先,震到咁上下就全速,到個時候你就會覺得你自己JJ好似被人輪姦完咁
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-3 16:09

當講到呢啲話題,各位都會有無限既創意
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:32

引用:
原帖由 june5167 於 2018-10-2 20:53 發表   4 u3 P' C8 {2 o& c+ w
, u$ S) `$ ]& _6 y, B
" I) t5 E5 C! T; F4 R1 K1 b9 V' Y
有呀⋯⋯放入小洞內
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:32

引用:
原帖由 jacky900624 於 2018-10-2 21:20 發表   
4 W# z/ M: b: }! k- k' K改覺有點痛但還是想要試試看
( t# J* b* o- t8 X5 H, E( A& ?! z+ X. p+ p% m8 `% }: y0 {
買小一點嗎
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:33

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-2 23:08 發表   # B0 L: M8 G# L# N  [
未試過,驚痛痛啊!
) P9 }  _9 K  t, p4 H9 c" ~0 ]! ]& p

6 K. l! k6 G4 A. ^' E買細小的
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:34

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-3 00:49 發表   ! {, e1 t3 x) K5 [
我好恨做女仔,當然試過啦
: G- a' u6 J7 |; m- H( [

, A5 K& ^/ t+ S% y) i1 B可以享受女性陰道感覺
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:35

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-10-3 03:06 發表   
7 v( N5 r# ~# W6 C2 ]! ]- ~5 @唔好一開始就即刻放入去, 用手指做少少熱身先
& K/ d" c9 O& R" \' Y不過自己經驗唔係太有效果, 可能推唔到去有感覺既位~
7 Z- Q* O$ V+ C+ M1 p
! ^2 s2 C- n5 V- m; I
同意的,由小開始
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:36

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:31 發表   
) k# T7 {" E& W經常咁玩,但要買防水加無線搖控,買支潤滑液,一劣入去真爽,但我通常扣係t back, 驚high 過頭入左去攞出唔番黎,入醫院畀人叫記者,咁就唔使做人啦
1 }: n1 n7 Y. f* R- D6 g  H7 e  g6 `0 I* c
我用有線,慢慢拉回出來
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:37

引用:
原帖由 skyuphuman 於 2018-10-3 11:31 發表   # i! F7 J3 _9 e* r& k. g' }
假丁丁都玩過呢,建議一開始先試一隻一隻手指慢慢插入去擴張下,再慢慢放入去,試過開著睡覺結果根本睡不著...當然玩前要灌洗下啦,如果唔介意臭臭當我無講嘿嘿
5 a3 e; ]# r- W
, j  `8 g$ c/ t) v3 `我也是,由細小玩起,之後用較大,加kY
作者: joey221    時間: 2018-10-3 17:38

引用:
原帖由 yoyochan 於 2018-10-3 14:27 發表   * A) d. s$ ~9 L( `# n7 |( F! @
實有啦
! L* I2 L$ p+ |0 N: F9 g. N: Y: ]# e) o3 t9 G9 b+ I8 B: J2 r3 k
己習慣,如果不放入自己洞子,才覺空虛
作者: june5167    時間: 2018-10-4 13:32     標題: 回復 11# joey221 的帖子

我通常用細
作者: jesscd    時間: 2018-10-6 20:55

玩完無乜感覺.............
作者: 雨娟    時間: 2018-10-7 03:10

震旦最初進後面洞子還有些刺激. @! K% z0 ^+ @% m( O( D; b
不過用久了就會覺得不滿足…2 c3 G6 r0 c+ h6 f1 `
3 u$ J: J9 c6 z* S( ^5 D. D
之前試過一次比較有深刻感覺: B; w6 e3 w- q, d+ i7 Z' X
是用了6個震旦再加假根去抽到深部
, }6 F3 j5 P) X6 S' t- h一起震到前面有了反應到幾乎站不穩+ j% j9 z$ }% T9 J1 I2 Z& D

0 \2 |) ]8 D! f但是初用者最好慢慢由小至大的來
4 q8 _# D$ h9 q$ E記得配合Ky去使用較好
作者: shirleung87    時間: 2018-10-8 02:40

無塞入,只係放响袋袋下面震動,
/ _  r2 u  h" K通常會加一條安全褲固定好震蛋位置,5 \# }- ^  R9 E2 M$ C$ W$ _7 {

$ \; k( f: ~% \7 P% g$ D( \時間耐左會想磨柱,同埋有DD羞恥感8 e* C" V, x1 }

$ K( `7 k8 a& E5 }  y7 e& |[ 本帖最後由 shirleung87 於 2018-10-10 00:46 編輯 ]
作者: seasonlo    時間: 2019-1-4 23:01

試過著住出街, 好刺激
作者: royroy8888    時間: 2019-1-4 23:15

我比較中意真JJ放入小穴多d
作者: ayaya    時間: 2019-1-7 00:04

即係一定要灌腸先 如果唔係會點?
作者: jesscd    時間: 2019-1-7 00:26

無乜FEEL

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0