標題: 換M巾換到同廁所個清潔嬸嬸好熟~ [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2018-10-2 22:39     標題: 換M巾換到同廁所個清潔嬸嬸好熟~

之前已經係同一個公廁換M巾比個清潔嬸嬸見到
, H! ^9 Z) h- ]) v' J' D但個次之後我都有去個個公廁換M巾
1 }! @, f' U# Z7 x" p+ f, Y8 o- }個嬸嬸已經完全認得我 % ~/ C1 A7 L4 b8 ~& _. ?8 }! T

( e" d9 d( L( W9 k; ~4 n. Z# W: c9 d1 S平時如果我去換M巾撞到佢我都會打招呼
' H/ \/ o  L3 i2 ?: R6 Q. b: [$ r我開始同個嬸嬸傾計' J& _) F, [7 u* v
我就試咗問佢可唔可以掛個清潔中牌等人唔好入黎住,我想用一用個廁所' F  y) p" |% j  e7 o. ]
我都估唔到佢會話可以 佢都應該知我想換M巾7 S7 H! o; g( ]4 p# d+ d' n3 M3 d* k
我係旁邊換M巾佢係度拖地
- P$ t; i# Z4 Z7 D  W8 u5 L2 `8 O$ h! O' H
我換走用緊個一片M巾個陣個嬸嬸就過黎問:
2 f- u$ O4 w8 |! Q& g* _) d你係唔係女仔黎嫁 成日用呢D衛生巾
+ i) M2 \1 l0 C$ t+ @我個時下身只係著住條女仔既底底仲要除到膝頭位,下身係完全露出
5 J6 F4 J1 i3 _+ R, F9 O* x6 T9 n) V我一路換M巾一路講:
: g7 G8 R$ A) [( R# t% A8 p6 Z: E8 L唔係啊,用咗係會乾凈好多,去完廁所又唔怕尿會滴污糟& J+ w: |2 o9 Y, F% t# k8 M
佢:又係既,我第一次怕你係有問題個D人啊,見你望下望下咁
' I  h' V9 v* {我:唔係 我入黎望一望係睇
作者: web88    時間: 2018-10-2 23:01

嬸嬸好好人啊!
作者: mandycheung520    時間: 2018-10-3 01:34

不過有m巾 又真係乾淨好多
作者: silkypanties    時間: 2018-10-3 09:15

但真係好熱好焗
作者: skyuphuman    時間: 2018-10-3 12:02

我覺得墊m巾會有滴滴壓逼感,雖然係有滴熱但好鍾意咁樣嘅感覺
作者: hinghing    時間: 2018-10-3 12:08

啊嬸係男厕清潔,根本就要掛個清潔牌。
作者: kdkid    時間: 2018-10-3 14:54

始終唔明點解唔係廁格換,要大庭廣眾換?
( N) C/ M: ]% F" t1 F9 `$ E& J同埋點解唔等佢拖完走左後先換?
作者: 美車    時間: 2018-10-3 15:30

嬸嬸沒說為什麼用那麼大片啊
作者: applebaby    時間: 2018-10-3 17:03

你有無問阿嬸你點著會靚D?
作者: cathy.w    時間: 2018-10-28 15:59

嬸嬸好好人
作者: wwg402    時間: 2018-10-28 18:58

楼主胆大又变....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0