標題: 偽街俾人抽水你地點霖?(心情唔好祗想訴苦) [打印本頁]

作者: cicilam    時間: 2018-10-3 22:44     標題: 偽街俾人抽水你地點霖?(心情唔好祗想訴苦)

今日翻上GZ,習慣去漫展。本來都無乜事,因為唔系第一次啦,但就發生一個特別遭遇啦。
. _4 R- Z% G' y9 B2 T
7 C, ?% I: }0 ^/ c平時漫展其實都好多CD一齊玩,大家都喺興趣一齊,點知今日我喺漫展周圍逛果陣,竟然俾個大陸普通話胸襲。我當時喺間好逼人手辦鋪體嘢,旁邊已經發現有個男人成日嗨住,有時又喺對面影相。後尾我體其他嘢,突然FEEL到有人喺後面攬住我,仲摸上胸(當時有戴BRA),當時真喺好突然, 馬上轉身望佢,佢就縮手,笑笑咁行開,我即刻真喺黑面。不過因為好多人,又唔想有其他事,就唔出聲算數。
0 X# s0 A" y' a8 v- c. Y3 U9 g, l: W& _4 @% K% {7 n
後尾行出鋪就直接去穩FD,都無同佢哋講,但係心成日都唔舒服。
; U5 X# P# a  s. t/ g/ ^6 r0 O7 b. B, U; E. j% q  N1 S$ n
另外見到有D同好都有講起,CD果陣去洗手間點辦?偽緊時,我喺去女廁,因為去男廁其實好尷尬。而且咁樣自己認同咁同興奮度更好。
作者: joey221    時間: 2018-10-3 23:05

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-3 22:44 發表   
' g& ~1 i. o. b- E3 J5 r) u今日翻上GZ,習慣去漫展。本來都無乜事,因為唔系第一次啦,但就發生一個特別遭遇啦。
& i# U2 R3 B! g7 ?! l( H' c5 y
( ~; N# U& Y- L- B3 K平時漫展其實都好多CD一齊玩,大家都喺興趣一齊,點知今日我喺漫展周圍逛果陣,竟然俾個大陸普通話胸襲。我當時 ...
5 V; a" w) v$ e( t& o' h4 \
0 h' O; ^9 }9 S- z
如果我遇著不知怎麼辦& ^7 @) \: v0 d/ d+ I/ v  K. B- y
我上街時少喝水,減少去廁所
作者: cicilam    時間: 2018-10-3 23:08

如果喺出面,我都會少飲水,多數都係去吧或者CAFE,而且都夜晚
作者: 深兒    時間: 2018-10-3 23:13

好多大陸人不嬲都唔識咩叫尊重架啦
作者: cicilam    時間: 2018-10-3 23:18     標題: 回復 4# 深兒 的帖子

唔知喺佢知道我CD,定喺咁變態囖。不過我咁多次漫展,都真喺第一次咁樣。
作者: yoyochan    時間: 2018-10-3 23:22

中共國小去為妙
作者: cicilam    時間: 2018-10-3 23:25     標題: 回復 6# yoyochan 的帖子

老實講,我都係GZ出世,再跟屋企人去HK
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-3 23:40

如果係香港就唔好啞忍啦& F. x# T. C& C. t5 k
不過講出黎就舒服啲
( ?& D7 N- C5 m1 p+ Y* y- Q4 e另外如果漫展,cd入男厠好正常,真女仔就唔好啦
作者: cicilam    時間: 2018-10-3 23:50     標題: 回復 8# ahbee9603 的帖子

雖然知道漫展其實可以,不過我滿足自己興奮滿足感,所以會排隊女廁囖。當然,我唔會去女廁做變態嘢
作者: misslady    時間: 2018-10-4 00:19

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-3 22:44 發表   4 l8 X. l) Y( P4 u
今日翻上GZ,習慣去漫展。本來都無乜事,因為唔系第一次啦,但就發生一個特別遭遇啦。
, X8 @+ z5 O, B2 v- W* I* h
. D! f3 H5 _* n( T; f平時漫展其實都好多CD一齊玩,大家都喺興趣一齊,點知今日我喺漫展周圍逛果陣,竟然俾個大陸普通話胸襲。我當時 ...
" C% y5 c8 M! w
3 B2 f4 n7 n6 [% K# h# [姊姊的相,一個女仔。
9 v, ~( G3 k! G; _" a
" N* r  S/ w$ j6 X" f0 v! h9 }" D2 C真以為,妳是 。
: n1 z/ G7 h) i' O  Z0 {1 v' r+ U8 {# @9 @& p& D, [
^_^
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 07:09     標題: 回復 10# misslady 的帖子

唔知點解會有女性代入感,好似真系女被非禮咁樣,所以換位感覺原來女既遇到變態佬都好慘,好無奈
作者: denisews1018    時間: 2018-10-4 07:33

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-4 07:09 發表   . I1 k0 Z0 r/ Q2 T
唔知點解會有女性代入感,好似真系女被非禮咁樣,所以換位感覺原來女既遇到變態佬都好慘,好無奈
( y* ]  C* p) v/ f
不單是女與男的問體,而是自己的尊巖不被尊重,感到好受踇辱好忿怒,所以係真有代入感的,會對周圍男性(個個死樣都好樣衰)好有戒心的
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 08:10     標題: 回復 12# denisews1018 的帖子

系咯,真喺尊嚴問題,有時霖,MODEL又好,CD cosplay又好,人地都係興趣同鐘意,但有D人總要摸、抓、攬,好似比佢哋眼中既CD更變態。  a2 `- N; w. r( L& z5 o" E

1 v/ X4 |# N% [5 |4 r總之,尋日好唔開心,真喺嬲到唔知講咩
作者: silkypanties    時間: 2018-10-4 08:21

壞人邊度都有,而且一樣咁衰無分國藉, 最緊要識保護自己
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 08:23     標題: 回復 14# silkypanties 的帖子

真喺想霖翻,佢喺咩感覺。
作者: pufflord    時間: 2018-10-4 10:11

下次捉實佢大叫啦  咪比佢得米又走得甩
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 10:51

作者: cicilam    時間: 2018-10-4 10:57     標題:

秪峈?疑嗣ㄛ樓奻赻撩蜁炵躓豝ㄛ砩妎奻拸
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 10:59     標題:

秪峈?疑嗣ㄛ樓奻赻撩蜁炵躓豝ㄛ砩妎奻拸
作者: misslady    時間: 2018-10-4 18:02

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-4 10:59 發表   
0 s/ @" J, |- j7 Y: h/ i9 N, Y2 t; i秪峈?疑嗣ㄛ樓奻赻撩蜁炵躓豝ㄛ砩妎奻拸
2 ^8 R) o6 v/ \! g9 R; D; o
! z/ l" d/ t6 ~8 L) E
字亂碼了。
作者: ddaddi    時間: 2018-10-4 18:37

去到呢D地方就要特別小心啦
作者: flashgood    時間: 2018-10-4 18:51     標題: 回復 1# cicilam 的帖子

妳打扮得好好睇啊,完全覺得係一個女仔
作者: bb23jordan23    時間: 2018-10-4 19:11

Very pretty!!!
作者: web88    時間: 2018-10-4 19:52

靚女好易被手多多架…
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 20:58     標題: 回復 20# misslady 的帖子

我用手機回復,點知亂碼,姐姐知道點樣刪?
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 21:00     標題: 回復 22# flashgood 的帖子

當時漫展系女僕,至於似女仔,因為已經玩咗10年,老COS加上有吃藥幾年啦,見人見智唔解釋啦。
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 21:03     標題: 回復 21# ddaddi 的帖子

之前喺無試過,最多喺某年海洋公園HELO WAY,同喺夜晚巴士二樓俾人掂過手。
作者: joey221    時間: 2018-10-4 21:08

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-3 23:08 發表   
( s. Z- `  ?! V8 w' b) G# N, \如果喺出面,我都會少飲水,多數都係去吧或者CAFE,而且都夜晚
: G0 H/ w) o% }$ N( r4 O" M, b/ E! b+ b8 b
係呀,去女厕又怕
作者: cicilam    時間: 2018-10-4 21:10     標題: 回復 28# joey221 的帖子

平時如果夜晚出街,真喺唔敢去女廁,更加唔敢去熟人地方。
作者: misslady    時間: 2018-10-5 00:12

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-4 20:58 發表   ; |# _4 V! t4 K: E7 G, M4 o1 f
我用手機回復,點知亂碼,姐姐知道點樣刪?
, }: i8 K4 k& K) G8 _8 {
! b$ i9 |9 I, \
應該可找管理員。
作者: misslady    時間: 2018-10-5 00:13

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-4 21:03 發表   
6 I* i/ l4 a3 f/ l( E; t7 M之前喺無試過,最多喺某年海洋公園HELO WAY,同喺夜晚巴士二樓俾人掂過手。
& q# V* t: B0 @$ V7 f
# e# n6 l2 k+ P" s
感覺,是有意的 ?
作者: noel    時間: 2018-10-5 20:05

我只係試過喺日本俾麻甩佬跟,好彩最后走得甩
作者: Jany    時間: 2018-10-5 21:37

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-4 21:00 發表   4 g- t6 S7 C- B+ r7 z! b
當時漫展系女僕,至於似女仔,因為已經玩咗10年,老COS加上有吃藥幾年啦,見人見智唔解釋啦。
: Y4 @$ x( b  B* G
宜家仲有冇食藥?% B; d7 m; p% J+ C" }
感覺身材好女仔呀
作者: cicilam    時間: 2018-10-5 23:29     標題: 回復 32# noel 的帖子

日本?好危險喔?
作者: cicilam    時間: 2018-10-5 23:30     標題: 回復 33# Jany 的帖子

宜家無吃藥啦,副作用好明顯,所以怕怕
作者: Jany    時間: 2018-10-5 23:37

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-5 23:30 發表   ' r) b, P$ g1 X( L2 ~! o% q% E
宜家無吃藥啦,副作用好明顯,所以怕怕
9 |7 H" w6 q$ k3 Q
停藥之後,身形會keep住定打回原形?
作者: cicilam    時間: 2018-10-5 23:49     標題: 回復 36# Jany 的帖子

雖然停藥5年,不過明顯身體差咗,抵抗力又差,個人細力咗,而且興奮比較慢。
" W3 b% [' d6 ?0 j  p: t" c: n0 d) O. @8 M1 n0 l+ Q2 w
體過醫生,話要多運動,且需要長時間理療。所以我有KEEP跑步同器械囖
作者: sally888    時間: 2018-10-9 10:40

搵埋姊妹一齊行街,就唔怕俾人抽水啦。
作者: misslady    時間: 2018-10-9 14:35

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-5 23:29 發表   , x% g  F# r8 I; p6 _
日本?好危險喔?
) j/ D3 o: h4 ^+ ?, q% P! w

/ m% R8 H% H/ t' v+ t+ a( qride on subway ?
9 \: k; s. T+ g3 {- hThough Japan is more safety.   
作者: joey221    時間: 2018-10-22 02:01

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-3 23:50 發表   
+ k' L# K/ r6 t3 C' q雖然知道漫展其實可以,不過我滿足自己興奮滿足感,所以會排隊女廁囖。當然,我唔會去女廁做變態嘢
  x8 R. t2 N6 W7 A' J. c+ @3 S/ {1 t2 X  i
我外出時少喝水,少去廁所
作者: Whitemaster    時間: 2019-5-24 19:23

You are really more beautiful then most of girls
作者: joey221    時間: 2019-10-12 15:16

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-4 21:10 發表   
' M1 k$ E# p, |, R- Y/ E) ?平時如果夜晚出街,真喺唔敢去女廁,更加唔敢去熟人地方。
5 H+ [! f; w- h8 X+ O0 {5 |( ~0 c; M0 L5 e4 L8 L$ |' X
在外面最好減少去廁所& y$ }8 S! e% n% S$ W5 \9 s0 V
也最好少喝水
$ m) r% H8 J7 f4 z我在國內商場,有不少保安
7 \3 w+ O8 r, a; d. W) {6 X反而去洒樓或歺舘廁所會方便奌⋯⋯
作者: under1    時間: 2019-10-24 00:37

我都好想c去大陸動漫展
作者: Nanase    時間: 2019-10-24 00:48

引用:
原帖由 under1 於 2019-10-24 00:37 發表   
# t) P+ L. _' [9 D/ i9 e% d我都好想c去大陸動漫展
1 a' `% r: p; `2 i7 o( k, }7 h0 s1 O1 k" ?
講無用...行動 , Go/ c+ I, p, e4 x5 ~% @. ~! c, }
- X1 l  {: d  y: H% T) I0 z, G

作者: CindyLi1214    時間: 2019-12-19 10:54

Cici 咁性感啊!難怪給人抽水!以後小心D哦!
作者: cicilam    時間: 2019-12-19 12:07     標題: 回復 45# CindyLi1214 的帖子

其實都無咩啦,試過幾次就反而覺得自然了
作者: Yanananana    時間: 2020-4-9 23:02

幅相喺99%美女囉
作者: BB100cross    時間: 2020-4-12 11:30

100% pretty girl
作者: 翻雲覆雨    時間: 2020-4-12 12:01

真是樓主嗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0