標題: 購買學生用品 [打印本頁]

作者: kenlee0809nikon    時間: 2018-10-11 05:44     標題: 購買學生用品

有冇姐妹可以話到俾小妹知,有冇地方可以買到一般學生妹上學,所穿著既內衣褲同打底衫褲,什至可以教到我點配搭
5 P7 H+ C; o/ H# H
3 a6 g- H4 R% J. [[ 本帖最後由 kenlee0809nikon 於 2018-10-11 05:55 編輯 ]
作者: sallshine    時間: 2018-10-11 07:11

深水埗D街邊檔
作者: user9527    時間: 2018-10-11 11:01

引用:
原帖由 kenlee0809nikon 於 2018-10-11 05:44 發表   
# E8 f* q$ T& k" m2 L6 m2 e8 _有冇姐妹可以話到俾小妹知,有冇地方可以買到一般學生妹上學,所穿著既內衣褲同打底衫褲,什至可以教到我點配搭
! K9 h1 c" ~, D, O8 f

( N5 d+ a* w4 A0 ~PM 我,我全有現貨
作者: web88    時間: 2018-10-11 11:33

引用:
原帖由 kenlee0809nikon 於 2018-10-11 05:44 發表   
( i* \( ]. a# v2 V3 K有冇姐妹可以話到俾小妹知,有冇地方可以買到一般學生妹上學,所穿著既內衣褲同打底衫褲,什至可以教到我點配搭
$ _" d" P0 U& S: Z! ?搵d姊妹幫手買囉!
作者: whk    時間: 2018-10-12 10:55

引用:
原帖由 user9527 於 2018-10-11 11:01 發表   
  C. ?! }, b- @5 U8 u9 f' f1 b0 X

6 `6 K8 S2 d1 C* m7 m% r) H; EPM 我,我全有現貨
  R/ {& T/ L7 F. P) Q/ T# q; E1 e6 O; z6 L- v# s
真係好多買家想幫襯你,但係走數個隻,因為......' G# u, `. r7 ?  Q9 k
n......0就更加唔駛講
作者: bocho    時間: 2021-9-1 22:23

街市就在呢!吉之島/千色店 吧
作者: hanaxhana    時間: 2021-11-28 08:17

深水埗、太子果D街檔, q# f; c( x7 K' I+ ]
其實真係唔會理你係男定女
* ]. P3 d0 u- Q5 u你有生意比佢做,佢乜都唔會理
  b' D: t: [/ O3 h! S$ J5 q+ ?唔會白眼唔會怪樣,照賣既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0