標題: 熱褲 [打印本頁]

作者: pk108    時間: 2009-7-7 13:36     標題: 熱褲

有無人試過熱褲呢 ?
作者: butterflies    時間: 2009-7-7 20:04

試過啦, 不過size唔係太fit, 以我個人情況要就埋jj位會令到腰圍其實鬆少少, 褲可能比設計再低腰d, 即係比估計既會長左, 做唔到貼晒大脾三角位既效果, 而且唔多唔少會現左jj, 因為始終太貼身, 再講, 男size幾瘦都好, 始終腰粗過女性, 對於女裝來講可能已經係胖碼, 出得胖碼既都唔預你會著條熱褲...
作者: titi    時間: 2010-6-10 10:07

我都著過,感覺良好
作者: iloveyoupgg    時間: 2010-6-10 15:23

oh thz a lots, it's good
作者: badboy0605    時間: 2010-6-30 22:05

試過啦肯定~不過就系前面個位比較明顯,一般上面都要著翻件長D既Tee遮下,唔系噶話出街人地會覺得好怪~
& i2 E) D- g- Q著熱褲一定要著埋褲襪,寶藍最好我覺得,如果驚都可以著翻黑色既~感樣人地就會關注你既腿唔會注意其他地方既缺點咯~
作者: agimax    時間: 2010-12-26 16:41

著熱褲一定要著埋褲襪
作者: yukie2010    時間: 2011-1-3 15:56

hot pants and tight is perfect match.i like it so much~~
作者: tonton    時間: 2011-4-26 08:26

熱褲和窄身短裙是我的最愛,但熱褲很難買請合心水的!!
作者: 小西妺    時間: 2014-5-16 00:21

我都系喜歡熱褲同短裙嘅!不過正如樓上所講,揾件長衫遮住,咁入面著幾短嘅褲同裙都冇問題
作者: 小西妺    時間: 2014-5-16 00:21

我都系喜歡熱褲同短裙嘅!不過正如樓上所講,揾件長衫遮住,咁入面著幾短嘅褲同裙都冇問題

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0