標題: 交流下........(我有地方) [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2018-10-23 15:29     標題: 交流下........(我有地方)

著好條under再貼好塊m巾,攝個遙控震蛋,加條絹面既wacoal 5個骨既收腿褲包得貼晒唔會走位,享受磨果種感覺,穿埋開檔既玻璃絲... 趴係度磨   直至 .... 洩身....
% r8 c( ^' a/ H$ m4 K; h. U/ a4 P2 z
而家經己流緊出黎了...  
  l: ]( o" l) |
太美好了....

想不想比人睇住你自慰?  交流下........(我有地方)
wechat : chat_me_hK
作者: kami    時間: 2018-10-23 16:21

咁早就開始?!
XD
作者: yoyochan    時間: 2018-10-23 17:17

太好了! 但病緊
作者: joey221    時間: 2018-10-23 18:31

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2018-10-23 15:29 發表   
著好條under再貼好塊m巾,攝個遙控震蛋,加條絹面既wacoal 5個骨既收腿褲包得貼晒唔會走位,享受磨果種感覺,穿埋開檔既玻璃絲... 趴係度磨   直至 .... 洩身....
% r8 c( ^' a/ H$ m4 K; h. U/ a4 P2 z
而家經己流 ...
我也有用震蛋,和陽具
作者: joey221    時間: 2018-10-23 18:33

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2018-10-23 15:29 發表   
而家經己流 ...
震至下面噴出水,射在內䃿
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-23 19:57

我通常玩到下面同大腿都濕哂,1支陽具1個震旦2個按摩器,著哂內衣絲襪只露乳露陰
作者: dennispri    時間: 2018-10-24 16:46

我鍾意震蛋同假9一齊玩,要帶住m 巾玩,射到底底濕曬唔舒服,玩完要換m巾。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0