標題: 遇到痴漢...唔知有冇人係呢 [打印本頁]

作者: beautylegcd    時間: 2018-10-25 09:55     標題: 遇到痴漢...唔知有冇人係呢

昨日搭地鐵上班,太多人好迫,,有個肥大叔隻手,,係咁碰到我乳頭...我乳頭又突,,,之後到下一個站又有好多人迫入黎,佢jj 迫到我碰到我臀  車一路動一路頂我,$ M) |' J/ w6 `$ T; X0 }6 I
個左一陣我聽到個男人, 有一聲..啊.......我之佢.....跟住到左第二個站佢立刻走喇...我返到公司成日都想住個刻...
: _& ?  {- s7 s* D8 w" m真的好想識到直男,,,可以再次做痴漢...係地鐵磨我...唔知有冇呢,,wechat我呀   beautyegcd  
5 @2 R8 l. S5 q  Y$ f: H8 d等你地
作者: JoJo1217    時間: 2018-10-25 10:07

好正$ m: g7 j* g- N4 I! F" \; u0 A
可以女裝返工
  M- P# q+ |4 ~9 l
作者: Frank123    時間: 2018-10-25 10:46

Dear Beautylegcd,   p) l) C, q. v+ t
What a treat you have in the MTR. I guess the feeling is wonderful and memorable. The man behind you should say thank you to you in making his dream.
" I% P+ S$ \. a4 Z/ [0 z- jIt is good that you could dress CD to work and certainly made you feel CD in office. I admire you
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-25 11:01

正呀,我都想
作者: web88    時間: 2018-10-25 14:19

比痴漢騷擾…
作者: beautylegcd    時間: 2018-10-25 18:54     標題: 回復 2# JoJo1217 的帖子

我冇女裝呀....我當時男裝咋..
作者: joey221    時間: 2018-10-25 20:09

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2018-10-25 09:55 發表   1 D! w& G* x. v1 h3 q
昨日搭地鐵上班,太多人好迫,,有個肥大叔隻手,,係咁碰到我乳頭...我乳頭又突,,,之後到下一個站又有好多人迫入黎,佢jj 迫到我碰到我臀  車一路動一路頂我,/ |1 z* K$ h6 H
個左一陣我聽到個男人, 有一聲..啊.......我之佢.....跟住到 ...
+ c+ g: D9 R8 s- Z' J2 v
; n0 P" G# @3 V! Q, J你有冇性反應
作者: beautylegcd    時間: 2018-10-26 09:11     標題: 回復 7# joey221 的帖子

有呀..當然有喇.....好想地鐵無終站..
作者: skyuphuman    時間: 2018-10-26 09:52

男裝都有癡漢,可以想像姊姊有幾清秀可愛!真好!
作者: 陳玲玲    時間: 2018-10-26 10:35

可遇不可求

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0