標題: 直男想招cd玩射精管理 [打印本頁]

作者: playboy_23    時間: 2018-11-12 01:56     標題: 直男想招cd玩射精管理

23歳直男主想搵個cd玩射精管理 顧名思義 冇我既允許 你唔可以自己 + [, f' \) V% b2 o
要我幫你先可以射 可能禁你1-2星期 之後要你cd 坐係我大脾上面9 N4 B# s" G3 j2 c# p
我用手幫你 但我會一直刺激你到你就射就停 等你軟咗再刺激 直到你求我先可以射
4 q. P3 p5 [' a  H, u再獎勵你含主人肉棒! p4 I1 ?. E2 Z4 H; P
有興趣就pm我 直接比我你wechat 既id7 P" [2 \8 \. e) S+ Z+ {2 u
6 T- E/ j- J" r( g: k+ J
作者: playboy_23    時間: 2018-11-12 02:06

各位cd pm我
作者: playboy_23    時間: 2018-11-12 02:21

推多一下 推多一下
作者: playboy_23    時間: 2018-11-12 12:05

冇cd有興趣?
作者: zz67098    時間: 2018-11-12 19:08

射精管理同工商管理同唔同科?邊間有得讀?
作者: playboy_23    時間: 2018-11-13 08:41

推一下推一下推一下
作者: angel0317    時間: 2018-11-13 09:23

引用:
原帖由 playboy_23 於 2018-11-12 01:56 發表   
2 Y. i- e/ Z( Z" R3 Y3 s23歳直男主想搵個cd玩射精管理 顧名思義 冇我既允許 你唔可以自己
) X: p- |7 }0 B9 w要我幫你先可以射 可能禁你1-2星期 之後要你cd 坐係我大脾上面
$ T2 {8 n# Z  z5 [' Y0 Y 我用手幫你 但我會一直刺激你到你就射就停 等你軟咗再刺激 直到你求 ...
/ p0 K( L7 k) ?4 u
- Q2 y, l$ R# F- a1 J( v您…這是找SM吧…
, _- T$ c: {( T要找到人的話…再多等等吧…
作者: karlkarl    時間: 2018-11-13 13:57     標題: 回復 5# zz67098 的帖子

可能新間恆大有得讀
作者: playboy_23    時間: 2018-11-14 14:09

睇嚟真係冇咩人想試吓
作者: siufung    時間: 2018-11-19 02:31

W7 : kabicd
作者: sexcoco    時間: 2018-11-28 15:50

wechat cd-Asakura
作者: StephanieCat    時間: 2018-12-19 22:56

成日係屋企自己都係咁樣玩0 V3 @8 o9 i! o9 J
只要Keep住唔射就可以keep住淫,無限循環

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0