標題: 想分享下一個直男愛上cd既路 [打印本頁]

作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-14 11:58     標題: 想分享下一個直男愛上cd既路

大家好呀,我之前都係一直同女仔拍拖,直至早幾年分手後緣份帶領下認識左呢個cd姐姐,佢都係我第一次認識咩係cd,咁我地係網上認識既一開始傾下日常野咩都傾,佢又會好關心我比一般女性更了解我,直到一次佢知道我分左手大家約出黎飲野,佢係咁聽我吐苦水,之後果一刻我真係唔知點解攬住佢,好彩佢都冇抗拒 佢既然吹左我耳邊一下仲問我不如一齊搵間酒店再傾計? ...續
% w/ D2 p7 H. \6 i+ a
) b- A% ~( P) ]) Q以上100%真人真事,唔知大家想唔想我講落去,如果想我會繼續,我發呢篇文係想分享下自己喜歡cd既經歷! 謝謝
作者: riyuuou    時間: 2018-11-14 12:46

對你的故事感到興趣,想知道後續。
作者: lose_zero    時間: 2018-11-14 12:58

個姐姐一定好靚女
作者: kelly1983102    時間: 2018-11-14 13:07

期待分享
作者: selena    時間: 2018-11-14 13:19

后来如何啦? 有没有去继续倾?
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-14 13:28

個姐姐真係好靚,我到現在仲懷念緊佢雙腿,我有同佢去左開房.....果一晚真係好high,我遲少少會打埋落去比大家睇,同玩左d咩
作者: ringo2ph    時間: 2018-11-14 13:38

好呀,很想聽下去喔
作者: Frank123    時間: 2018-11-14 13:45

快樂時光好快過,希望姻緣長久 啦
作者: ahbee9603    時間: 2018-11-14 13:45

甜故一則,大家好有興趣呢
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-14 13:50

當我一入酒店房,我第一眼就見到佢著住全身漁網絲再加高跟鞋,果一刻我即刻扯到好硬我可以講呢個興奮係未試過有普通女仔比過我,旦係我唔可以咁心急要壓抑主自己既慾火haha....(因為本人性方面都比較喜歡粗暴主導型)所以怕嚇親佢,咁之後我話想沖個涼先一來冷靜下,二來衛生d.* i% L# B$ i$ s# D- e& G
沖涼後一出到門口,佢好細心一早較暗曬燈再慢慢咁行過黎攬住我再kiss 我,我知道佢係有意想我粗暴d! Haha咁我就即刻黎喇....我推佢埋床由腳錫到上佢條頸,佢d叫聲真係好正...之後佢話:換姐姐黎好冇?咁我就訓左係到比佢服侍,當佢一含落黎果一下無論力道,啜力都好正,正到我都叫左出黎,佢叫到我咁辛苦就笑左一笑話:唔比咁快射呀傻豬你仲未入我呀...
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-14 13:52     標題: #9

係,的確好甜  我到現在仲忙記唔到佢,佢已經移左民lu
作者: karlkarl    時間: 2018-11-14 13:57

甜故睇到我都硬邦邦
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-14 14:01     標題: #12

哈哈,多謝支持呀!100%真實事件黎,不過我想講得生動d等各位睇得開心d啦~ 你地開心我就開心嫁喇ha
作者: karlkarl    時間: 2018-11-14 14:39     標題: 回復 13# wongchiyung679 的帖子

加油,繼續等你出故
作者: alexbb    時間: 2018-11-14 15:52

我仲以為係講直男如何愛上CD行為。原來係土愛上左一個CD
作者: cindyhk    時間: 2018-11-14 19:08

以為係愛情故事。原來係愛情動作故事。
作者: 真心悶    時間: 2018-11-15 01:59

期待分享你的愛情動作故事
作者: Frank123    時間: 2018-11-15 08:44

Such a good touching story. We should give encouragement to wongchiyung679. 9 {# a6 V0 Z9 Z. Y/ Q* u* z6 b
+ q6 {) L  a( ^3 i
By the way, did you keep a contact with her. Who knows, she might be back. The world is round!
作者: misslady    時間: 2018-11-15 16:10

引用:
原帖由 alexbb 於 2018-11-14 15:52 發表   9 F* V/ a9 T% q: u
我仲以為係講直男如何愛上CD行為。原來係土愛上左一個CD
2 i2 ?: ~# G6 e0 `$ u' K

1 B: s0 r6 @+ k* C3 @我都以為是,變為cd姊妹。3 p9 d+ }  R/ a

9 h$ @8 _2 O8 Z) |6 H0 M$ N& o+ Q1 M原來是⋯⋯
作者: ashleyashley    時間: 2018-11-15 23:05

近年少見的真實甜故, 請繼續分享 多謝!
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-11-16 02:27

仲有冇下續?
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-16 09:28

咁佢含到我頂唔順,我就即刻要調教佢喇,一開始就用傳教士式,一路入既時候佢已經都硬曬,唔知點解果一刻我就好想出進力咁一下一下抽插佢,haha佢頂唔順係咁呻吟,再幫佢一路打飛機,我feel到佢想射果陣就放一放,玩到佢求我比佢射可惜我未插夠係唔會比佢咁快射,之後我話要用我最勁果招狗仔式,極快速度抽插佢,真係估佢唔到佢高潮到出左,咁佢最後就溫柔咁幫我口爆結尾, 就完左喇  諗起都好想再搵個咁既對手
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-11-18 00:52

嗰姐姐真係好堅,一識你就畀你搞。我都想感覺吓做女仔畀心愛嘅人插,我係咁呻吟嗰種feel。但我想搵個男友先放心咁做!
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-23 18:16

唔知呢到post唔post得圖?我有一張果日玩完既相留念,如果大家想睇我會post出黎
作者: wongchiyung679    時間: 2018-11-23 18:19

唔好意思,原來唔post得T.T如果想睇可pm我wechat後續,最好係CD喇haha

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0