標題: 請問有冇前輩姐姐可以帶新人 [打印本頁]

作者: irir1228    時間: 2018-11-23 17:18     標題: 請問有冇前輩姐姐可以帶新人

我係剛剛接觸到CD的, 覺得能夠成為女孩子是非常美好的事. 我不知道應該如何開始, 請問有沒有姐妹可以出來帶一帶新人, 分享一下心得? 如果可以幾個新人一起可會好一點嗎?
作者: joey221    時間: 2018-11-23 17:49

引用:
原帖由 irir1228 於 2018-11-23 17:18 發表   
9 W  i* s6 |7 o; D3 q6 b. G我係剛剛接觸到CD的, 覺得能夠成為女孩子是非常美好的事. 我不知道應該如何開始, 請問有沒有姐妹可以出來帶一帶新人, 分享一下心得? 如果可以幾個新人一起可會好一點嗎?
! F8 W. Z" v& C- I. J" i5 A8 N( `& j9 X7 F  v: f/ M
你有冇地方?
作者: irir1228    時間: 2018-11-23 23:10

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-23 17:49 發表   9 _2 c' K0 R7 y5 |

3 o3 c6 M) k6 |& w: y) Y# t$ P; l" c2 T' {9 a! V' z
你有冇地方?
  U! a0 [9 a" e2 j! P/ t' H8 I  B
4 q# }3 r- q5 O6 }4 Z
如果兩個人可以去酒店化妝試衫或者行街, 人多啲可能係 Party Room.
作者: Sherman    時間: 2018-11-24 00:26

反而更應該問既係, 你手上有D 咩,  有地方乜野都冇既話,都係冇用.   至於求帶的話, 呢度應該唔係好適合搵人帶你, 比人溶左都唔知咩事XD  
' g) _0 _4 B3 A/ t& }+ f+ J! d: a6 x  h' p# [& @" o/ U9 ]
你自己補下個人資料先啦,  都要睇有冇潛質
作者: irir1228    時間: 2018-11-24 00:37

引用:
原帖由 Sherman 於 2018-11-24 00:26 發表   
6 E9 ]& w/ u8 f$ Z; g反而更應該問既係, 你手上有D 咩,  有地方乜野都冇既話,都係冇用.   至於求帶的話, 呢度應該唔係好適合搵人帶你, 比人溶左都唔知咩事XD  
- @1 M0 Y, I, ?2 R$ x4 ]
' F- Q9 {  k3 Q1 Z: M你自己補下個人資料先啦,  都要睇有冇潛質
1 _' N% ?( J$ Y, a/ @, \
6 r& u9 i! M# ?1 B  `非常謝謝你的提點, 我應該先買一些裝備再開始請教大家. 我年紀不小了, 又有點肥, 應該沒什麼潛質成為美女, 但還是很希望試一下. 而同樣因為不太可能美, 應該沒人想把我溶左掛

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0