標題: 昌記一問 [打印本頁]

作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 06:24     標題: 昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
5 E  S- K! i2 F有冇婆仔鞋買?
作者: whk    時間: 2018-12-4 11:13

應該係昌記三問至啱
作者: cd_kana    時間: 2018-12-8 01:11

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   ( s* ]; u5 z' X* J
開到幾點?星期六日都開?; U9 k8 B: ]3 u% i3 s; E2 A
有冇婆仔鞋買?
; I1 D. S3 \* O1 Y* Y$ E5 x
; v/ G, Z! }0 u1 N# B; x六日就唔知' \2 ~2 o) O, R3 Y3 X1 x; M8 B
鞋就無喇 但有襪 底衫
% |4 {, `6 n8 k& a/ R; K* y! R; h0 _要買鞋既話 衙前圍道會有一間
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-8 01:30

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?3 a+ N/ z( x$ R8 t- ?

$ W* i# i: X# F; O7 j! G" D; C# P# u
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   $ L  Q% @% i" `# P: W

, N- q! @  ^  I. x
9 \! d( I( X/ }( e& M) g) c7 d六日就唔知9 v7 ~# @3 R8 ]
鞋就無喇 但有襪 底衫
. s; j. ]& G( S3 Z要買鞋既話 衙前圍道會有一間

作者: nnmm93    時間: 2018-12-8 02:56

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   
" j) V9 U$ ?  `! p' h) `衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
) v  ~# B! G( d! L, ?" E' c% ?6 T, S6 N% R* ^# \
2 I( v$ y# p+ c6 {# @. X
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
. a; A! V7 M' \! w中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
作者: cd_kana    時間: 2019-1-5 00:45

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
1 d% h6 \" n- j6 i. r+ G9 O6 r: s: Y1 {+ X( P: C
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
7 i& A" q& x5 r中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
0 ~) H; D2 o, o3 V0 {
, M, q5 B( g! k5 V$ O睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
/ Y4 e# v* e; E6 B1 M# I( q反而係去左呢間
) w( s' k% p  T2 U* }& ?# r) I$ G) x; w$ V4 {
1 O" {1 m  ^" n% j; p
作者: paktin    時間: 2019-2-18 18:21

find one day go go sin
作者: hf-1141    時間: 2019-2-23 11:49

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 22:47

昌記星期六都開
作者: brabrabra    時間: 2019-5-13 23:25

男性入去買校服冇難度?
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 23:30

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
) Q: ]; |' Z) C- H7 J& N男性入去買校服冇難度?
  Z) h5 E" ^1 Q; ~% G5 K* L昌記買校服沒難度
作者: brabrabra    時間: 2019-5-13 23:35     標題: 回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
作者: hf-1141    時間: 2019-5-14 00:29

唔係有好多學校剩,自己去睇下
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 21:29

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   0 b1 U; w- N% U, c: R9 x
有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
" H+ I$ q' y; D: R2 r' f2 u6 F" m
好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦
作者: tamabaron    時間: 2019-5-15 01:13

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻
作者: kimo    時間: 2020-4-11 22:37

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工
* t' s! {, m5 C  G6 j) X9 m  C0 p6 f* v
作者: hf-1141    時間: 2020-4-11 23:16

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
2 a6 _2 o4 G1 F; z  j佛系開工,賣一件小一件
作者: kimo    時間: 2020-4-12 02:31

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻; I& k8 z: ^* N! K) d3 K
佛系開工,賣一件小一件
& S$ }! z9 N: s; i& |# z; j; f5 D4 n& b2 q
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?( K! D9 {5 T: i
% G1 y6 q' p' t4 m- _! _# V1 G& @

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0