標題: 口爆 [打印本頁]

作者: henrychicken    時間: 2018-12-6 15:00     標題: 口爆

有無CD鍾意口爆
作者: Water123t    時間: 2018-12-6 15:11

哈哈,哈~~
作者: joey221    時間: 2018-12-6 18:30

引用:
原帖由 henrychicken 於 2018-12-6 15:00 發表   
7 x% j9 L" c' V; Y& t0 K6 e8 _有無CD鍾意口爆
& b: b$ m4 Y/ z$ F% h& Z. x. x+ X& N2 p( D
吃自己分泌就常常有
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-6 20:12

如果有男友,都要佢戴套先會用口幫佢
作者: StephanieCat    時間: 2018-12-6 22:05

我鍾意含個種感覺,好似俾人征服左咁,口爆就試過一次,不太反感
作者: GE9596    時間: 2018-12-6 23:49

我鍾意顏面
作者: Frank123    時間: 2018-12-7 09:51

哈哈,哈~~
$ {, A1 `$ H' \/ ]" d$ t
7 v+ u  l0 J. ~, P! b$ D8 Q7 t" }最近和一位新朋友做遇,) h5 t& w* D) J" _4 O# g
她的真純反應是那麼真誠 , 她底聲吹氣 , 令我加重舌頭力度 , 她全部射出 , 暖暖地 , 香香地 , 我全部吞了下去 , 真心朋友 , 她付出了 , 我接收 了, 完美難忘的一件美好回億!
2 T' s' U4 j/ [- j7 X2 {# ?外表與內在美及互相連結才是值得珍惜呀.
作者: angel0317    時間: 2018-12-7 11:53

引用:
原帖由 henrychicken 於 2018-12-6 15:00 發表   ) I. N- p/ m. G. ~
有無CD鍾意口爆
. ?. D  J4 w2 s" c' d
有幻想過,沒真的試過…
作者: Frank123    時間: 2018-12-7 12:10

Hi, Angel,
) i, i5 o' \; n1 K6 U9 o8 w2 O; k3 q" s2 K1 A4 B
"有幻想過,沒真的試過", why not try it with your admirer or love one.
# Q: B; f! z: a2 e6 E5 E7 B
0 c/ F$ s8 Q1 P1 {附出者, 接收者 , 同樣可以有心靈實質感受 , It so real, taking the best part of your friend into your Body to make it one whole. 事後緊緊擁抱 , 感受非凡! . {) l$ N- r' X5 C

6 h% x1 R0 l/ k# `4 [; k* a(Sharing happiness is good things!)
作者: ahbee9603    時間: 2018-12-8 08:47

我試過幾次,一次係口爆直入喉嚨,幾刺激,另一次係爆完一陣打開口畀男人睇再吞,都ok
作者: Highheels70    時間: 2018-12-9 12:13     標題: 性感cd爆爆腸

想同1時間爆兩條肉腸!淫穴都濕晒了!' ~1 b3 I$ l$ w2 ]/ W* F

/ D9 E5 A2 w- I3 p, j4 i[ 本帖最後由 Highheels70 於 2018-12-9 12:16 編輯 ]
作者: Lukas    時間: 2018-12-10 10:58     標題: 回復 11# Highheels70 的帖子

要唔要幫妳
作者: dorathy1314    時間: 2018-12-10 23:03

我未試過
作者: timmy369    時間: 2018-12-10 23:05

戈下好幾過引既
作者: irir1228    時間: 2018-12-10 23:24

早幾日心思思去咗男spa, 本來就是想試一下把他放入口的感覺, 但當我把他拿到面前又做唔到, 只可以用手把玩. 可能要等有緣人
作者: HKReindeer    時間: 2018-12-11 13:35

樓上情形曾經同我差唔多,當時我已經係全副CD戰鬥格,對方已經將條J Hold住好耐,& c4 Y$ \1 O' P) e
/ y3 q" I; x2 v: `' B3 q
但最後我真係淆底做唔到,雖然我淆底做唔到,但佢真係有含我條J,- Z, X) `' K: v
/ J- _% T9 Z! D5 v
同埋可能我緊要關係,雙腿係咁扭黎扭去,佢睇到我扭黎扭去就將我雙腳撐開,
% K) `& V7 k1 ?- V) A; ]
' U, Q. a5 Z( T& m1 x, C* x. n形成M字腳被佢含,但佢仲要含到好似食雪條咁,含到津津有味,( c% A# f) ?2 X- V0 g& }

: ~3 h7 `% M/ H3 _6 N" X被含既我因佢捉住我雙腳,我只好發出......呀、呀、、呀,黎.....(我都唔知點形容)
, J& c5 j3 A$ V: _. s0 _( F% Y
- d# g+ k! O" ~% a佢既含唔係上下咁樣含,而係有時用條舌頭不停係我條龜頭打圈,爽到......
作者: cdalike    時間: 2019-6-6 02:25

引用:
原帖由 Frank123 於 2018-12-7 09:51 發表   
8 ]. M! T( Y  V) L* O, w) x哈哈,哈~~
# L* F, l- ^; @. i" t5 W7 m2 w8 ?& ?
& X5 H3 Y, D, P9 J- Z2 B最近和一位新朋友做遇,
  _( ~5 u- M2 N, H她的真純反應是那麼真誠 , 她底聲吹氣 , 令我加重舌頭力度 , 她全部射出 , 暖暖地 , 香香地 , 我全部吞了下去 , 真心朋友 , 她付出了 , 我接收 了, 完美難忘的一件美好回億! * s; G! V* [5 l7 l3 r* k
...
! B8 v1 k* {7 b想和 CD 互相含,可以深喉口爆
作者: cdalike    時間: 2019-6-6 02:26

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-12-6 22:05 發表   & Z6 J0 o% h0 Z6 b$ _5 [7 u8 W
我鍾意含個種感覺,好似俾人征服左咁,口爆就試過一次,不太反感
: r4 U$ M9 X7 ?$ K+ D
很想幫/被 CD 口交,給 CD 征服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0