標題: 近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相) [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2018-12-8 21:26     標題: 近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺  b4 g4 ~. |. o* T
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
' ^+ O# h& z+ V  ]* |& D/ G著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,8 p: h# b5 @$ q8 o' k1 O
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
! ^& Z; i2 q. q( Q) s昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
! A" D8 t" }2 t1 _5 p% _2 A$ \# Y1 ?7 ?. V7 ]
作者: yan-1995    時間: 2018-12-8 23:20

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-8 23:57

我都係着住校服瞓
作者: misslady    時間: 2018-12-9 00:10

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   ) ^3 h: q; h& H, x5 E, N
近來每晚都著校來睡覺
0 c! J7 V; n6 q/ [( v! G好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。, {  l4 i. q! `; A  R+ e
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,1 u- H4 }8 ]! @
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
, ^" l8 Y# e! m- T  k; i! J昨晚發夢竟然 ...
- [- u. k+ U% P3 F& V, X
$ l3 A+ {$ H# u! s" Y2 n6 H/ q* ~著,邊間多?
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:34

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   8 K( S8 K7 [# k
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
  H  ^( t/ ?% ]$ k4 v6 N
有時都會射咗
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:34

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
$ V1 V) o* y3 e) J我都係
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:39

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
* q% C4 C: y0 [) {' i% |8 r: v1 e3 N& d, _9 I

& W' o! w/ L+ [* o7 y3 [著,邊間多?
9 i3 k, `* @8 Y' a" e" y我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學
作者: concord    時間: 2018-12-9 03:30

會唔會輪住著?
作者: aaasss201204    時間: 2018-12-9 04:14

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
0 h  u7 U  `/ s現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)
2 b1 U9 V$ [4 x+ S有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。' u  Q: P, R9 O
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)
9 h! {( w* i; i  n  K3 T最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。
作者: luckystar123    時間: 2018-12-9 13:27

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   / J! N9 Z6 N* N
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
/ ]( A( A( W9 j1 o! |+ m. x; ~: l現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
- o' D0 x, W- I4 J8 H質感唔會好怪??
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 13:51

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
3 N% U0 A% @* s- o# T* Q6 {& J. y6 ]會唔會輪住著?
+ ^( h8 C3 v  |  ]& ?
過一排會換款
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 13:56

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
& h6 q( o2 u$ |9 M已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
4 d( V. N( h# Z. @7 p: w& T現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
. h+ d1 B1 O, ~5 O我比較喜歡著住瞓
作者: Carol0122    時間: 2018-12-9 14:29

搵到喜愛的/ j8 o* D; N2 V3 `& G
覺得自己舒服便可$ K% H% [# Y1 C! @9 _, r: i1 F
睡覺最重要是舒服
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 15:23

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
: y8 R  d! Q+ c3 R7 X搵到喜愛的
/ H7 @% J1 F' B; {6 _0 P覺得自己舒服便可
. |, K9 {! I; h) w1 G  `, {! Q6 \  [睡覺最重要是舒服
" ~. H/ i# b0 k& K4 C4 ]. ]; e
無錯,講得啱
作者: 2914    時間: 2018-12-9 23:02

有taste
作者: Kiukiu    時間: 2018-12-10 00:02

鍾意就得啦
作者: 2914    時間: 2018-12-10 00:31

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   $ s# q6 y  X( `- C' f& ~
鍾意就得啦
所言甚是
作者: misslady    時間: 2018-12-10 18:45

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   # r3 R) |8 e/ L$ H4 U( [' u

- a& n& W( v4 d# c9 {我比較喜歡著住瞓
; l9 X* M$ ]$ r6 r/ Y
. q, C/ h* \  H咁有冇著底裙?
作者: zeo    時間: 2018-12-10 19:58

我都想著住訓
作者: kingphone    時間: 2018-12-11 00:32

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   
: U& |2 P, U5 V( Z0 k1 L
, i! n9 W. N% n
7 b* t/ L. y; d5 P; c& ?+ s咁有冇著底裙?
1 x; c$ @- O" M2 ^沒有,我要體貼一啲
作者: kingphone    時間: 2018-12-11 00:33

引用:
原帖由 zeo 於 2018-12-10 19:58 發表   ; E, Q$ d2 B( J$ z
我都想著住訓
, o  n! ^' J3 A1 \& V# y想就行動啦!
作者: milkmisty    時間: 2018-12-11 01:03

作者: TYRONE_0113    時間: 2018-12-11 01:13

著住校裙係幾好訓既!!
9 P4 c& T$ q* r0 v& K( }" t特別係冬天時,好中意冬季長袖連身裙同長袖長衫!
1 }2 j) p- H1 q9 b. f有時上身暖,下身涼浸浸;可以真正感受做女生滋味!!2 O, R$ j1 c3 V0 n
一起身發現自己係女生,感覺好正!!
作者: kingphone    時間: 2018-12-12 01:22

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2018-12-11 01:13 發表   
* k" b& O# l- V2 }+ A" D* q著住校裙係幾好訓既!!
, I( Q2 Y2 `9 @/ @, _: [9 k特別係冬天時,好中意冬季長袖連身裙同長袖長衫!  |3 }% i- y( R, R5 c( c, a" l! e
有時上身暖,下身涼浸浸;可以真正感受做女生滋味!!
1 u  |( x/ w, V; ]' K: e0 j一起身發現自己係女生,感覺好正!!
1 I1 I' i3 E  l4 ]4 [3 f我喜愛夏季,款式又多又靚又好睇
作者: tony921    時間: 2018-12-13 22:01

試過一次著有pad吊帶巴,底裙,夏季連身瞓好舒服
作者: brand1999    時間: 2018-12-15 04:38     標題: 回復 1# kingphone 的帖子

唔知樓主會否著埋對襪?
作者: kingphone    時間: 2018-12-22 23:35

引用:
原帖由 brand1999 於 2018-12-15 04:38 發表   - y, B1 u* u9 O+ d* Y
唔知樓主會否著埋對襪?
; d0 H, I% Z. }2 R沒有的......
作者: mimiwong    時間: 2018-12-24 22:25

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   + `# |: X8 H: W: R, C9 X
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引! g0 ~. p  @. {' x$ F
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
3 ~# F) \4 ^! x0 E; z) n. q7 Q5 C
' r  C$ p$ p2 K2 B' k都好正喎👍
作者: jack_1994    時間: 2019-1-1 02:26

咁咪日日要打J
作者: kingphone    時間: 2019-1-2 00:27

引用:
原帖由 jack_1994 於 2019-1-1 02:26 發表   
8 A) R( b% |! X- I- p4 X咁咪日日要打J
" B4 A& @* k1 w. q3 }想打就打,梗係不是日日打啦!
作者: eelwww    時間: 2019-3-23 21:17

我都好想著住校服訓

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0