標題: 本人直男愛好性感絲襪水手服高跟鞋 想識有相同興趣既cd姐姐妹妹 [打印本頁]

作者: 田一本    時間: 2018-12-17 00:27     標題: 本人直男愛好性感絲襪水手服高跟鞋 想識有相同興趣既cd姐姐妹妹

我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁" b/ U: L/ R1 Y  f) Z
我175cm 74 kg 中等身材 有啲啲肌肉咁啦
0 o  R0 h7 X; v9 X如果有興趣可以pm我留wechat 我平時會行下夜街架$ z4 _' O4 e: S( z/ }& @

2 _0 t5 f0 H' `4 T; o6 ?[ 本帖最後由 田一本 於 2020-5-21 00:00 編輯 ]
作者: dorathy1314    時間: 2018-12-18 01:06

hello
作者: 20130312    時間: 2018-12-18 02:06

pm左樓主
) D  ^* \# o* [# B& T9 p+ {( A- ?我都有興趣
作者: james9096    時間: 2018-12-18 08:06

我好中意著C勿同惰趣內衣
作者: 田一本    時間: 2019-4-23 13:43

Hello 大家呢排有無時間想一齊出夜街呀?
作者: js2307    時間: 2019-4-27 01:34

WeChat joe2307
作者: joey221    時間: 2019-6-11 21:06

引用:
原帖由 田一本 於 2018-12-17 00:27 發表   
# r7 z; K$ S% p+ y( \我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁$ M+ d4 u9 N: }6 y5 Y! @3 ^
如果有興趣可以pm我留wechat 我平時會行下夜街架
" k1 Y% A( _" N" F2 k4 E  G( L- y

1 l- `+ M& s7 ]# f- p喜歡什麼款女生?
, \' p- J. m* y" d1 a* l我這般可以?
作者: 田一本    時間: 2019-7-28 01:13

好耐無上黎啦 蒲一蒲頭先 睇下有無大家夾既朋友仔先
作者: joey221    時間: 2019-8-1 19:40

引用:
' L4 q5 @; Z$ u  f, t8 |8 r% Y我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁9 }) }; ~) A( |) }! n7 t! u
如果有興趣可以pm我留wechat 我平時會行下夜街架
) z/ r7 ]# e+ |6 F+ E. ^, X$ x! l3 p7 l, w" z) j
喜歡我身上穿著?
作者: 田一本    時間: 2019-11-6 00:12

輕輕一推 有無cd有興趣?
作者: CDJess    時間: 2019-11-6 12:38     標題: 😝

但我無水手服呢
作者: 愛.o    時間: 2019-11-6 15:13

引用:
6 v/ W% K- H7 c& @# n我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁
+ m/ j8 d8 T) r如果有興趣可以pm我留wechat 我平時會行下夜街架
! V3 r2 C' c" N4 U; K0 t
連自己高矮肥瘦都吾講
% n- J$ @; n% L. G5 p係吾會約到女仔的毒JJ
作者: 田一本    時間: 2020-5-21 00:01

有無cd想傾下?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0