標題: 用女裝生活 [打印本頁]

作者: ckk49    時間: 2018-12-30 22:48     標題: 用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
4 t) b2 Z- @; D' R3 M7 b' h3 e9 w重申我係無食藥
3 q9 z1 E( a  a% j大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
作者: joey221    時間: 2018-12-30 23:14

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   % f1 V4 v' U% n: _: n+ b: H
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工' H8 N9 k+ M8 ]" x' ]) F
重申我係無食藥
  Q  ]- P) {5 j" I大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
3 A, O8 N1 @7 I2 x$ ?' @

6 I4 Z% E, V$ B" T; ^你好,你喜歡什麼裙子
作者: arcmtosh    時間: 2018-12-30 23:18

可以用女裝上班6 P1 z/ _/ s+ w8 N* a
太羨慕了~
作者: sec2x    時間: 2018-12-30 23:21

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   $ \* i  t5 G2 G) f
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
! W: a1 e% b6 f7 `2 E重申我係無食藥
( a' w; e" r. @) Q: @大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
' B' F. o( G0 W" _7 l有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?# i: N; }0 A0 Z9 b6 K
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
作者: misslady    時間: 2018-12-31 00:05

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   
* v, K- c. t  @" G可以用女裝上班5 j, v4 z; ~, x
太羨慕了~
6 ?; {! ]7 z5 @: c8 A

$ P# ~" |: d3 x% m% h好羨慕,
8 M+ U+ c6 G/ ?* ], ^$ E好羨慕。
作者: Nanase    時間: 2018-12-31 00:38

夠鐘食藥啦
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-31 00:48

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇
作者: siuyan_7    時間: 2018-12-31 01:53

相信好多人都好羡慕
作者: Pinocchio009    時間: 2018-12-31 06:08

羡慕ing...
作者: ckk49    時間: 2018-12-31 08:32

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   1 _6 Z( u, R4 t" e

2 z5 v$ j- E7 }有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?
& N0 q  m9 D6 ]. g6 d9 g同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
作者: samou    時間: 2018-12-31 09:27

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
作者: cyw    時間: 2018-12-31 09:42

羡慕,羡慕,羡慕
作者: misslady    時間: 2018-12-31 12:22

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   
$ ?# I! w+ U: X, n. \這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
2 Y7 ]& j  b9 Z8 n; u6 w- ~2 I9 Y: }( H/ Z
看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
作者: bbtta    時間: 2018-12-31 13:31

公司請唔請實習生呀??
作者: wchingw    時間: 2019-1-2 00:31

其他同事點睇?
作者: jackiechan    時間: 2019-1-2 00:52

平時是全女裝生活嗎?
" M( j" u* M- I" V無食藥點先可以唔比人認到是女?
6 w. o9 O# O$ i7 }1 r0 P
" b1 M3 d$ C& L2 O4 v! F- B試過有尷尬情況嗎?) B( B/ N3 ?1 A) c+ z

$ Q1 d! q6 n8 q; H- F' Z; R3 b好羨慕你可以咁樣生活 4 L- v: d+ W6 W1 A$ P* L6 S
有無圖分享下
作者: ckk49    時間: 2019-1-3 13:51

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   
8 k( t! k) A6 Q3 F  V平時是全女裝生活嗎?
9 l! y& O1 ~# F5 z; g( {' [無食藥點先可以唔比人認到是女?
" Y3 {2 Z+ m' u: ]" c
" P( z$ z* l/ k' G試過有尷尬情況嗎?; w. a7 Y$ w. k& H, T
, m3 y; j( A( J; f; M9 i
好羨慕你可以咁樣生活
+ d# h3 s$ D" {+ p# ?6 ]/ I2 ^有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
作者: cyw    時間: 2019-1-3 15:55

作者: jackiechan    時間: 2019-1-3 16:59

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   
$ v9 e* _) M# ~# d$ s小妹早前拍照的,請各位多多包涵
7 J( {& J2 l% Y/ Z: S* e
胸係真?
作者: ueue3388    時間: 2019-1-4 03:02

別人的眼光不會影響你嗎?
作者: zuezue    時間: 2019-1-4 07:40

返來現實吧一!不要幻想過頭!
作者: Carol0122    時間: 2019-1-4 12:45

真係令人羨慕! H! |* l2 |' M1 e
可以女裝返工
作者: misslady    時間: 2019-1-4 13:12

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   " p. V% e$ F  Q
7 b4 ?: d" J0 k: M
胸係真?
% }# n; ^+ p( ?. b; }! V* Y
3 `/ S) T' @9 |* J* l( Z* R
真胸 ?
! ]9 a( T$ l' V8 M2 c' N' h9 g# M, _+ D) O
下身都好 瘦,著裙,褲 都 靚 。
作者: xuanrui2    時間: 2019-1-4 14:14

羨慕ing。
2 f3 n+ l, a2 K( }好奇係返咩工?
作者: seasonlo    時間: 2019-1-4 15:45

羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?
作者: ckk49    時間: 2019-1-4 19:36

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   ( ^+ B3 N2 o& k

3 }% r; C$ r/ f" @1 |' g4 b胸係真?
平時返工用假胸,出於方便
( c/ L3 t) P# @& ^* }5 L+ @- ^% E但要穿得比較暴露當然擠胸
作者: ckk49    時間: 2019-1-4 19:52

引用:
原帖由 seasonlo 於 2019-1-4 15:45 發表   6 }8 G! K0 ?. ~
羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我
' F( z1 _& x! ?' C3 e我係純變裝,化是妝都係個正常樣
作者: misslady    時間: 2019-1-4 20:45

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   $ S  ]+ \4 K" Y
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我; @. w. N4 |) T. @  r0 Z
我係純變裝,化是妝都係個正常樣
4 l9 M6 H4 a2 H( t' Y2 Z- l+ k* Q
) A+ ?7 [( ]& w合伙人是 中年男子 ?
作者: Carol0122    時間: 2019-1-5 16:43

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表     j7 O4 t8 I  A; Z
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我
; T+ Q+ f* z  O$ s! Z. z" `1 L0 r我係純變裝,化是妝都係個正常樣
. A" N( M; A. n! i( S
! Q( \3 Y; Y3 k1 T& b, l2 w
: m8 J2 W+ y+ G5 `; f咁樣已經好令人羨慕
作者: Frank123    時間: 2019-1-5 17:26

What a lucky girl, it is only a dream for others!
作者: ayaya    時間: 2019-1-7 00:03

覺得樓主好幸福 可遇不可求
作者: sally888    時間: 2019-1-9 09:44

樓主真幸福了!
作者: Nanase    時間: 2019-1-9 15:56

冇食藥,即係應該冇廁所紙,我反而有興趣知你平時點去洗手間,細公司可能男女共融,咁例如中午出街食Lunch,早晚返工同放工呢,在朋友社交圈子裡也是女裝嗎?平常頭髮如何打理?呢啲都係希望想女裝生活既姊妹需要解決既問題,希望樓主分享下!
作者: staccatiss    時間: 2019-1-11 15:33

好羨慕呀,每日都可以著絲襪高跟鞋返工,仲可以襯唔同既裙。。。/ I6 O1 J- v  R2 q/ B3 p
% [8 q$ v/ q8 I: g. @. C- Q
係呢,其他同事有無點呀?即係好奇撩下妳咁?
# A7 u  s- g2 f5 O+ r+ P5 C+ J/ k+ H  P
作者: smi113579    時間: 2019-1-22 01:42

作者: bbchiao    時間: 2019-1-22 07:40     標題: 回復 17# ckk49 的帖子

黑絲窄裙高跟很漂亮
作者: joanne3    時間: 2019-1-22 12:08

很令人羨慕哦, 謝謝分享
作者: cathy.w    時間: 2019-1-22 12:50

真好 可以女裝返工
作者: tracy4    時間: 2019-1-22 23:16

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   , u5 _* f% J: {* R
/ Z9 d. y2 ?, z" a: m& h
如果我係你,一定會整指甲同帶耳環
作者: Asson    時間: 2019-1-23 03:40

小妹著絲襪落街已經面紅,如果可以返工實爽
作者: miniraven    時間: 2019-1-23 11:27

最令人羨慕是有一位接受你女裝的家人
' c3 g0 d, y; i- }! s7 v5 D) U' m- y  o' T+ |7 X0 X: N' O
作者: StellaChan    時間: 2019-4-22 23:52

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   " ~4 ?, V* N* P. H& V! J- u' v
8 B' J3 d- U3 k( R& k
$ x9 v1 t, h. {/ L+ y' _$ _1 V! U

2 Y; e( p8 U: v) @9 Y% H6 a4 z條裙有冇前後調轉咗
作者: mandycheung520    時間: 2019-4-23 01:20

只能夠説羨慕
作者: winniegobby    時間: 2019-4-23 21:01

超級羨慕,可以咁樣番工,正呀。
作者: pigpigpigpig    時間: 2019-4-23 21:08

真的很羨慕
作者: joey221    時間: 2019-4-24 22:59

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   ! J# J1 N4 q+ A2 f7 n3 m7 R. f
2 t. m2 L) L) F2 P: O2 i

7 Y9 r5 N7 a6 a身材不錯
作者: ambigious    時間: 2019-9-25 16:49

超級羨慕
作者: siying    時間: 2019-9-26 11:57

好羡慕可以女装生活啊
作者: all201456    時間: 2019-9-26 12:58

超級無敵羨慕~~~我也好想~
作者: miko    時間: 2019-9-30 09:46

睇返樓主以前
作者: cicilam    時間: 2019-10-9 13:34

羡慕家人支持你
作者: kevin6690    時間: 2019-10-16 21:24

我都想可以女裝番工
作者: pigpigpigpig    時間: 2019-10-16 23:26

真羨慕樓主,希望可以再分享多啲
作者: passerby-b    時間: 2019-10-16 23:34

平日可以咁真係好好
作者: love06    時間: 2019-11-11 01:34

好,羨慕,你是做什麼行業的?
作者: ANGEL89    時間: 2019-11-11 01:42

作者: michellec    時間: 2020-4-4 01:04

very happy ar, share more pleae
作者: thong    時間: 2020-4-28 01:59

好多人恨都恨唔到。
作者: 18680535284    時間: 2020-9-18 23:48

羡慕,真系好羡慕

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0