標題: CD後既活動 [打印本頁]

作者: sls17289    時間: 2019-1-16 11:39     標題: CD後既活動

好奇想知道下各位姊姊CD後會有咩活動好做?
) e8 f2 C5 H1 a& R4 T0 l  D* ^行街? 打丁? . y6 k' m( o5 n- T/ J4 [" i3 d1 J
最近化完妝之後都唔知有咩做 XD 影下相就除返落黎
作者: uniformx    時間: 2019-1-16 12:49

隨意吧
+ m, }; m( m7 F6 t3 ?(以下不代表我本人)
$ P. g2 R9 d) m( {自慰
- Q- @* s2 u7 r5 Y1 R+ Z& T6 tSM奴/主
7 e! `8 P4 P+ K* L) T6 t' p/ `玩繩/被放置* c: R& _4 Y2 }0 s. M
上學上班上街
3 m0 S# t( r& q: h' N$ l看電影煲劇上網玩遊戲機唱K聽歌
+ z9 j% W% _7 u  r做功課溫習,做家務洗衫煮飯洗碗
6 e7 z$ z1 q6 S逛街吃喝玩樂# o; K8 H+ Z- {! Y5 v
拍照拍片,執相剪片
9 `' B$ d4 F) S8 R6 U……# y; m1 ]/ p+ ?  g( V! n
係有些人要入女廁搏×搏被拘捕
作者: staccatiss    時間: 2019-1-16 14:37

有時候有人一齊互動係好玩D。
" z& U, J, H# ^: ]- g/ l0 x; V$ ~- J4 L* e
如果一個人CD,我其實好喜歡女僕造型咁做家務
作者: sls17289    時間: 2019-1-16 15:20     標題: 回復 3# staccatiss 的帖子

咁我又未試過CD做家務
作者: sls17289    時間: 2019-1-16 15:21     標題: 回復 2# uniformx 的帖子

我諗住睇下有咩好提議 下次CD左可以做 上個禮拜C完唔知做咩好
作者: staccatiss    時間: 2019-1-16 15:32     標題: 回復 4# sls17289 的帖子

其實CD做家務幾好玩架。普普通通咁,可以體驗女仔既生活。要玩得厲害D,又可以加入其他元素
作者: sls17289    時間: 2019-1-16 15:57     標題: 回復 6# staccatiss 的帖子

有咩其他元素?
作者: staccatiss    時間: 2019-1-16 16:40     標題: 回復 7# sls17289 的帖子

我自己一個既時候,其實好鍾意CD做家務,而且,呢個時候特別鍾意french maid既服飾。9 q( o+ ~& x# _' ~8 y! N
例如,著好高既高跟鞋,燙衫起碼超過一個鐘啦,來來回回,都係高跟既訓練。0 X  M: H2 ?% M; A
例如,插住震蛋做家務,練習忍受同埋享受酥麻快感,又唔俾用手刺激
+ Q% b: Y" k) b$ q. C& V: P例如,塞口球抹地。已經著住高跟鞋架啦,仲要有口波,超辛苦,留口水又要抹返,係女僕態度好好既訓練。9 c) m! [5 Q% L" S1 ]8 S5 D8 S

: Q6 N: V1 E. S" e0 X# ^( S6 z/ Z
如果唔係自己一個,玩發仲多
作者: joey221    時間: 2019-1-16 17:33

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-1-16 11:39 發表   6 u8 w- r+ n  n  x/ T4 G8 H
好奇想知道下各位姊姊CD後會有咩活動好做? ; G% T# n# u$ m
行街? 打丁?
4 }+ j! j6 B# q7 o最近化完妝之後都唔知有咩做 XD 影下相就除返落黎
9 b4 \7 ?: r) e! y( I2 U

+ y% V4 n) |' l我㑹打扮一吓
; J9 I( y3 O1 ^穿著心愛裙子,內褲和絲物,高根⋯⋯
7 P5 T6 T# i" s; F* f7 C* E! ^在家會自摸,及把震蛋或阳具,放入小洞一
' F1 D* _8 G7 e  A" n. u享受吓阴道高潮⋯⋯
作者: Kk111    時間: 2019-1-17 01:19

反而我想試下放置係咩感覺
作者: yoyochan    時間: 2019-1-17 10:01     標題: 回復 9# joey221 的帖子

我都係!
8 i! [/ V/ z# O: U: P首先自拍照一下。
3 [5 [5 L& Q, T9 h用肛塞後摸下自已, 欣賞自已穿
作者: misslady    時間: 2019-1-17 13:56

引用:
原帖由 yoyochan 於 2019-1-17 10:01 發表   $ t+ y' P1 H1 Y% Y( O( |* q+ ^- s
我都係!/ n# U0 t5 d: N+ U& r
首先自拍照一下。
/ @5 m+ b+ T$ ]2 h5 L, e* W2 ^用肛塞後摸下自已, 欣賞自已穿
9 V% R6 G+ Y; s9 M& U* W! R+ T) [+ X, ]( c0 X7 B
有冇自拍照下?
作者: cicilam    時間: 2019-1-17 14:05

我會鐘意落街行,不過會離開屋企遠D,或者去穩知道自己秘密既FD。
" Y# s2 ?9 v6 A5 K& N+ _% @8 |
" r4 U$ {1 H" d- g% }7 l有時會全日CD喺屋企,咩都做嚇,或者同人調調情
作者: sec2x    時間: 2019-1-17 14:08

引用:
原帖由 uniformx 於 2019-1-16 12:49 發表   
2 |& [1 s) e* C% i8 b隨意吧% A+ U' G1 T1 A5 N
(以下不代表我本人)% I) |/ C3 X3 p2 t9 N) {
自慰1 X/ p9 Z; \' s; v0 i
SM奴/主% X( u3 ?* x* N2 D) f9 J0 Z
玩繩/被放置
: W: S+ j& L0 }- w* {% x  O( y- B上學上班上街
  r* D3 P. T" z# v# k看電影煲劇上網玩遊戲機唱K聽歌
/ M5 a: `  }) |; V: ]) ~$ n& T做功課溫習,做家務洗衫煮飯洗碗% c6 h& g$ J7 Q' j( n
逛街吃喝玩樂
, T4 ?5 H3 u' q# T& g% T) \拍照拍片,執相剪片
- C) f# {: m; ~5 z' r+ p……
# V) M) H8 t  ~係有些人要入女廁搏×搏被拘 ...
: v" [& w% c4 bhttp://hkcd.tv/thread-60182-1-1.html% b7 c+ K/ d! m: K3 y
咁洗唔洗cd左先出貨?
作者: sec2x    時間: 2019-1-17 14:10

回番正題
: X+ n  }$ X0 e( n) Q! e5 r通常都係影下相做少少家務 / r0 r4 t6 W* A! W4 d! B( A
但玩玩具就冇乜.
作者: yoyochan    時間: 2019-1-17 14:21     標題: 回復 12# misslady 的帖子

有啦! 但無化妝
作者: applebaby    時間: 2019-1-17 15:16

我鍾意CD後去逛街和吹風。一個人,靜靜地,或者同一兩個朋友傾計就好了。
作者: Frank123    時間: 2019-1-17 16:01

會唔會去投注站 , 個度男士多的?
作者: Carol0122    時間: 2019-1-17 17:12

其實真係冇定; e# x) F$ M5 O. p0 t8 C3 q0 [
對我黎講,女裝係一種生活& r! D/ K; E% S+ y; N3 b: ^

' \4 g; B7 u' l" P之前一個人住,總之放工返黎就換女裝換高跟
, R& B% K% t  F& R# P可能冇咩做
& r3 A$ f- |# h7 x) M純粹在家坐下hea 下睇下電視
6 i6 s) H1 P' K, C2 |; q但覺得好舒服1 T" v& g% ]& K1 K

2 T) M: h) g# X: L/ K: @有時
! T1 H5 k0 i  C8 v, X7 L) }8 S( p可能落街買下野. U) V- P4 c4 B% M1 j
6 W! h( D% v, B- \; Q
同正常生活差不多1 K) b! T4 d& T- p
只係著左女裝: Z' i1 g1 h1 v4 Y
覺得舒服好多
作者: 變裝家務奴    時間: 2019-1-17 20:03

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-1-16 14:37 發表   & `9 l0 H5 z# h! v) Q# ]
有時候有人一齊互動係好玩D。& o& w2 W/ d7 ]
2 W5 ?! z. y8 d' @8 `% r& \
如果一個人CD,我其實好喜歡女僕造型咁做家務
( C9 B2 A% r, G5 A" ?- p
' W, U" y& Y$ `5 L( M  f4 {3 J
同你一樣Wo
作者: staccatiss    時間: 2019-1-17 23:09     標題: 回復 10# Kk111 的帖子

放置就未試過,係試過有一次,畀人氹,除晒D衫,淨係著住高跟鞋,然後敢咗我出門口...
2 R7 m" t$ b) w4 L3 f& J3 o, d2 e# j+ N9 Y5 F9 F
佢關門之前,拋咗幾件嘢出黎:
8 B9 U- y* I- T$ D3 |5 n一條粉紅透明睡裙,短到露屁股,( P1 [0 v2 |5 i; d1 Q3 N
一條同款T back,綁帶既,
/ {8 D# Z2 c2 P5 t, t; g一對乳夾,有朗朗既
# j/ J* |+ C) ]一個兔尾巴肛塞3 e' k. G$ g6 s( B

; a2 {. K$ F+ u8 ?4 K同埋一張紙條:淫娃!著好晒先好返入嚟!9 X3 ]" r, H0 g) k9 z; L
馬上輕步跑入後樓梯搞掂,出返嚟按門鐘既幾秒,驚得我吖...
作者: staccatiss    時間: 2019-1-17 23:11     標題: 回復 20# 變裝家務奴 的帖子

嘻嘻,等我仲以為得我一個咁“變態”...+ w$ f8 V$ S4 k+ M: E7 l
. T1 S' \! T# w3 F
係呢,咁姐妹妳做家務既時候,有無D特別玩法?
作者: aliansex    時間: 2019-1-18 00:04     標題: 回復 3# staccatiss 的帖子

我都係,本身唔中意做家務,不過女裝之後就幾中意,哈哈。高爭鞋做家務又好玩有性感~
作者: staccatiss    時間: 2019-1-18 09:39     標題: 回復 23# aliansex 的帖子

係啦,可能做家務好配合女仔既性別概念
作者: 變裝家務奴    時間: 2019-1-18 20:16

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-1-17 23:11 發表   
  I& e0 @+ v: @3 f. D7 \嘻嘻,等我仲以為得我一個咁“變態”...
5 M6 P7 j1 s1 @# Q
/ o( m. N; F) a% ~7 u係呢,咁姐妹妳做家務既時候,有無D特別玩法?
/ N. |* Z: W2 H0 x3 u) m+ R5 s" L$ A  t, a: I
無特別玩法
% r* E1 T9 M% U- Q. B只係六點起身整理好自己, 六點半準時開始做, 一直做到夜晚11點先停, 當然, 中間都有D休息
作者: alpha2008    時間: 2019-2-10 23:46

做家務,又興奮又有貢獻

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0