標題: 有性無愛 [打印本頁]

作者: Tracymc    時間: 2019-2-3 15:54     標題: 有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
1 [& s, I8 E8 d4 q! z* g' l但係佢有女朋友$ }- L2 n9 C) {& n7 Q
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射) ^7 Z4 @- Z1 h  v5 v/ n5 W! j% j/ i: D
所以都係我身上做晒8 H( y; @; B: q( J
戈次之後佢話佢愛上左我
; d- G& |& c# k但係又話下次要3p + m7 O5 R: }* U3 z7 f
雖然同佢做戈陣真係好有感覺! {6 a; t$ H1 Q# o( |# A& U
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
; @+ A/ {) Q4 l+ u1 `0 N. o開頭我都認真左* x' p4 X& _# D
以架先知都只不過是性
作者: joey221    時間: 2019-2-3 16:31

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   . f* f' X# ~1 l6 ?6 O4 a
本人CD最近被個朋友內射了$ |) J1 x6 X' c8 x7 `) m1 ^
但係佢有女朋友
3 X8 W' v, ~9 s9 D0 z+ m' t( k佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
4 c. _* @+ n* h. v6 s所以都係我身上做晒8 D: d, p2 B4 ]! ~- X% Q5 j$ h
戈次之後佢話佢愛上左我+ A$ J: d- m' Z3 T) d
但係又話下次要3p
. v. s) [; }; B( Y; R+ H, Y雖然同佢做戈陣真係好有感覺
9 Z: G9 B' k+ r0 d, `4 I我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
7 _' M& \9 e7 r& q2 X% \  B' b5 h/ ]$ n
但是要注意衛生
作者: 愛.o    時間: 2019-2-3 17:13

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   * s6 O# Q, o' D
本人CD最近被個朋友內射了
, K1 c; D- K, L0 H# v( X/ |" K但係佢有女朋友
1 m7 w' V% a% N佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
% c; [$ i! k/ W1 V6 k; w# m5 f7 B所以都係我身上做晒" q/ d* Q/ w1 a& q4 G- D
戈次之後佢話佢愛上左我0 I( `% e1 F+ y, k
但係又話下次要3p 4 c* m# h+ S" P+ T) R
雖然同佢做戈陣真係好有感覺8 S4 u+ q4 s% B
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
  Y& G0 D! R. `* Y+ X0 p6 L5 m小妹都係CD
- x- J. t& g* b6 I都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為5 u7 e% _  H- x+ t
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
5 @0 ~2 x- o3 s慢慢來吧
( |: }3 _" J$ r. E6 u$ t1 p好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧
作者: 愛.o    時間: 2019-2-3 17:16

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛
作者: 雨娟    時間: 2019-2-4 02:08

Cd 多是有性無愛多
: l; v8 Q9 k" {" a始終生理上還是… /。\
作者: Maggie_cd2018    時間: 2019-2-4 09:20

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
作者: cicilam    時間: 2019-2-4 15:51     標題: 回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
作者: Carol0122    時間: 2019-2-8 10:19

咁冇問題呀- r* u) S7 F  D3 V* o
最重要係大家都知大家想要咩5 W, j: S! l, [# B4 v- s* C: j: J
唔係呃唔係搶8 a# O3 S  x: k" b9 w
SP 咪SP lor $ d" @$ ?5 Y) t0 a, U8 E
冇問題喎
作者: 13funny    時間: 2019-2-8 10:31

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   " a) K2 ^- ~9 j
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
( M/ M" ~0 E' J$ c5 \) a就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!
作者: gila    時間: 2019-2-8 11:16

其實女生被內射,有乜感覺?
作者: ladyboy99    時間: 2019-2-8 12:15

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛
作者: lovecdBB    時間: 2019-2-8 13:16

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多
作者: 13funny    時間: 2019-2-8 15:15

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
/ T2 K: J$ i$ d) v& i# }其實女生被內射,有乜感覺?
) V9 B# N" M, g7 h
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!
作者: tete24    時間: 2019-2-15 13:40

最緊要自己懂收放! enjoy
作者: ruby0330    時間: 2019-2-15 18:24

只試過1次被口爆
2 S2 e0 X: a. j9 C算係被夾硬黎 原本講好最多射面
/ A( R# Q% Q7 k9 M5 M2 z第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...
作者: unclehui    時間: 2019-2-18 17:15

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   3 A4 j, N* g8 j% `
1 r1 q# v) B( o1 ^) {
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去
作者: wilsonkit622622    時間: 2019-2-18 18:16

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯
作者: joey221    時間: 2019-2-18 21:01

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
/ y$ J4 w/ |6 A8 `我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
4 u- m  L- l6 v3 ^* k# ^

7 g" a9 b& \  \* a, F( V被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,6 N1 M- k7 |- R) D+ t/ x9 ~. g

6 ~; M0 a, N* }2 Q) ^/ Z1 _# @* P! c3 F被內射後很滿足,但是下面有疼楚
作者: jesscd    時間: 2019-2-18 23:40

小心安全............高風險呢
作者: joey221    時間: 2019-2-20 20:29

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   / G5 I, B5 J6 ~
小心安全............高風險呢
% I! o' A4 @) B- D$ r; o$ `
# N: O8 y+ [; Z
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔
作者: Monby    時間: 2019-2-20 22:41

個人感覺cd都比較開放
作者: milotene    時間: 2019-2-21 00:08

看得我都有想被人内射,欲望高涨,は人抚爱
作者: Monby    時間: 2019-2-21 17:41

好想知下你地對對方既要求
作者: joey221    時間: 2019-2-22 18:03

引用:
原帖由 Monby 於 2019-2-20 22:41 發表   5 b9 _( s1 Y+ E; \2 B, V0 T  ^
個人感覺cd都比較開放
" e8 p  r9 {1 M) p& `4 N1 s

5 j+ Z, J" h& l  m4 {1 X8 \- Y那次我被射時,身上穿著裙子,和絲才有滿足感% s) f8 I- z: K+ f! o" C
初時對方用套插一會兒,待洞子適應了,才脫套; o( C" o- v9 `7 o  R
但是不是插盡深處,精液很怏回流出来
作者: Monby    時間: 2019-2-23 15:16

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-22 18:03 發表   # F3 N- F/ s: l) |' v" L

) E- r" |/ K5 P, ^# x: \& E8 S% f1 k+ C
那次我被射時,身上穿著裙子,和絲才有滿足感$ b9 j0 f3 }! |( n  o  t
初時對方用套插一會兒,待洞子適應了,才脫套7 ]: a, ]3 j1 q1 [
但是不是插盡深處,精液很怏回流出来
1 }  l7 B: _! ]6 r你地通常都穿裙做?
作者: iiluvcd    時間: 2019-2-23 16:13

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   6 i' z. I4 `' U$ \& s
# q- \! W; P! F. R; |- a& U
同意,很喜歡射完之後抱住女生在她頸上臉上身上輕輕錫的感覺,讓小弟弟在她洞穴內輕輕跳動直到軟下來自然退出,感覺很溫馨……* M" {6 D; f! L  G4 g
還有有時很想與她們一起洗澡,不過CD女生多數不願意共浴……' x7 J+ V7 n( O( f4 c$ n) ^) H
2 [% z) w, L2 M' @6 m- ^# D
作者: iiluvcd    時間: 2019-2-23 16:41

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   6 ^8 R  b/ ?! Q0 Z8 q
& E; [0 ?1 P8 N2 M0 y, o
6 M" B% _( u; d- W6 k* s
0 p" o6 L1 Q+ @2 {" Y2 {6 K
作者: joey221    時間: 2019-2-23 20:00

引用:
原帖由 Monby 於 2019-2-23 15:16 發表   
3 Z* B; A% S( k, e5 n5 [7 {
" f0 ~; f3 ?; R( f7 |' [& t你地通常都穿裙做?
$ t# I/ Q, v- X: v) v* O
$ {3 A6 W$ _2 P穿著住裙子,拉下絲物,內褲也不脫,撥在一旁,從後插入
' K+ S" l( w3 x3 @9 _通常先給對用手指,再帶套,插入放䯳,才脫
作者: cherrie    時間: 2019-2-26 01:17     標題: 回復 20# joey221 的帖子

滿足的就不後悔了。期望是雙方都滿足和享受
作者: joey221    時間: 2019-2-26 17:39

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-2-26 01:17 發表   # h9 O$ z' _- g+ z# P) j4 C! B" s" m
滿足的就不後悔了。期望是雙方都滿足和享受
' Y1 T/ ?" C8 C" o% ^6 n

3 r+ y. h5 n2 ]# u# {& d他射在我內,可能插不深,很快流出來
作者: cherrie    時間: 2019-2-27 00:58

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-26 17:39 發表   1 ~+ ?' z0 V4 P+ p0 F
( \0 v5 M) U1 I5 ]. H$ Y
" ^& U- l/ ^4 x% Y+ A  P$ k5 W
他射在我內,可能插不深,很快流出來
7 r$ J  }1 q) x; d6 q# S) Z% V
感受到他的餘溫已經很好了。
作者: joey221    時間: 2019-2-28 00:36

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-2-27 00:58 發表   
/ k, I9 k; ]( A4 f3 O  J# ?4 S4 ?: W: j8 |: G
感受到他的餘溫已經很好了。
: U" h4 y' X* Z( V; |9 h& M3 @% p6 B8 q# \! ]3 ?2 U
他射時,捉著我pat pat ,我感覺到熱,但是事後心情複雜
作者: lyffamily    時間: 2019-3-3 00:32

性感高挑的漂亮CD
作者: cherrie    時間: 2019-3-3 01:14

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-28 00:36 發表   
2 a0 j2 B6 ~1 L1 T  R
  G1 R* I! p  z" q  J' I% @. d* F- d
0 L) ^0 E7 ]- _) D- P他射時,捉著我pat pat ,我感覺到熱,但是事後心情複雜
: A! U# C  C0 I6 t5 Z為甚麼心情複雜? 成功的成為了女性。
作者: joey221    時間: 2019-3-8 05:29

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-3 01:14 發表   # W$ k1 S# s: q. C/ L/ R: R' b( m

/ ~# Y9 n7 B5 E為甚麼心情複雜? 成功的成為了女性。
6 U% w' s4 E9 L  Y/ p
6 T, n  K: o3 A. L0 F' {
未射時,很想! C+ s5 t' }" L" B7 `: s
被射後有点後悔
作者: joey221    時間: 2019-3-8 05:31

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-3 01:14 發表   / |, n( u# @; v8 `) L- K5 i: o

; r; s$ z4 H, e- d8 D3 g4 B為甚麼心情複雜? 成功的成為了女性。
# H* O$ c, M  B9 W. t
* E" F' \8 l* q1 V' C未射時,很想
. o' L0 ^0 c4 n" G; @3 u, }被射後有点後悔
作者: 5632415    時間: 2019-3-10 08:09

的確滿足又後悔,我之前都試過
作者: joey221    時間: 2019-3-12 20:41

引用:
原帖由 5632415 於 2019-3-10 08:09 發表   
" V# f; [- t$ Y3 D6 c% ]的確滿足又後悔,我之前都試過
: }1 q' p9 c- b( `5 G, y6 o! M6 H1 q; I# B" v) i
心情難以形容
作者: 5632415    時間: 2019-3-15 22:59

記得要注意衛生同清潔
作者: cdgaga    時間: 2019-3-16 00:30

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   : o5 R" f3 E. P5 O. K+ z
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
8 ?5 @! D$ l4 Z, ]* i/ w6 o5 S! Y! A1 \, J) D! C
我都係同個男性朋友成日一齊,佢係我中學同學,每次佢同女朋友分手我就變咗佢既ptgf
作者: cdgaga    時間: 2019-3-16 00:36

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
3 I% u" q+ _6 X' ~; s" w8 Q" c# U+ k6 A我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
- q$ p, X" j9 _  D; n- t4 i% `
2 ^: C9 J9 Q% J其實小妹覺得冇咩特別,只係佢d精慢慢流返出黎整污糟咗條底底
作者: joey221    時間: 2019-3-16 15:05

引用:
原帖由 cdgaga 於 2019-3-16 00:36 發表   
. Q# y4 K+ W3 i$ j# }, h1 c$ I4 q7 P5 Z& d$ |0 J( h
2 A; N; D1 ^/ p2 E- @  o* W  V
其實小妹覺得冇咩特別,只係佢d精慢慢流返出黎整污糟咗條底底
7 O" C  h2 n" c( p
' ~, f0 D/ r- ~' m# Y* n
他射前特別硬,射時有熱流感觉
作者: joey221    時間: 2019-3-16 15:22

引用:
原帖由 5632415 於 2019-3-15 22:59 發表   
2 V* _/ q8 b/ V7 H1 ~記得要注意衛生同清潔
) E7 j- e( A- _# X) K9 ^1 a

% V$ t. i/ k3 Z' g! p- {也同意的,射了在內,是不能洗得乾淨的
作者: CEOMAN    時間: 2019-3-20 20:40

小心呀比人中出
作者: cherrie    時間: 2019-3-21 01:16

引用:
原帖由 joey221 於 2019-3-16 15:05 發表   
6 I8 H0 ^: |# ?( O$ p% J! ?  l
- E3 V' A7 ~) U1 p5 `* X" g" B  l2 W8 Q. F, p
他射前特別硬,射時有熱流感觉
& v/ ]  B: d1 L( X- Z0 c2 e% a. b. L$ L7 X; I
很幸福的感覺。
作者: joey221    時間: 2019-3-24 12:10

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-21 01:16 發表   
1 C) \2 F& W% v" z/ u1 c' ~: r  q" [) q; f

' U+ J. C+ D& }3 J  l很幸福的感覺。
' k! y3 _. I" T5 A. y0 E

. E: b. O, [4 n% @0 ?1 m我小洞被磨,也感舒服
作者: joey221    時間: 2019-3-24 12:11

引用:
原帖由 CEOMAN 於 2019-3-20 20:40 發表   ; Y. e, ]7 o: t! k/ r8 s5 v) ~
小心呀比人中出
) n- g* f7 o) n' e+ \2 b' \

: {( L3 q- V5 h# N我其實很少被,內射
作者: lp5704    時間: 2019-3-24 23:14

未試過同人有性關係 想試下
作者: dennis0618    時間: 2019-3-25 00:32

被內射後有什麼feel?
作者: joey221    時間: 2019-3-25 21:55

引用:
原帖由 dennis0618 於 2019-3-25 00:32 發表   
' H1 r2 m9 _: q被內射後有什麼feel?
% }% k4 X# h$ I

% l& I; e4 h/ D. C7 X感覺到男友,射前特別硬,射時熱的東西,在我洞內,) h5 Y4 f8 I9 B
但很快倒流出來
作者: cherrie    時間: 2019-3-25 23:14

引用:
原帖由 joey221 於 2019-3-25 21:55 發表   
0 Y) m! d( d. c8 h0 z5 @* ?8 t: q& {2 m, a

* m- z/ y" E7 ~& s- k. E% R6 l感覺到男友,射前特別硬,射時熱的東西,在我洞內,7 f) b1 D7 @1 ]8 L6 S0 F1 s
但很快倒流出來
, I6 p! a( I0 ^' _男友內射你幾少次?
作者: joey221    時間: 2019-3-26 20:30

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-25 23:14 發表   
4 V# I1 y- H8 P0 F* Q; O% w3 w  e' a2 T  Q3 ?
男友內射你幾少次?
1 Y* j. E1 H5 z# b5 C9 {- P  _& S
' _5 i7 @. `3 L0 t4 o3 m4 X. C1 D9 Y
不多於十次,他射了後,精液由小洞很快流出來
: r* ~- l4 e: G( T$ C,流在內䃿上,因為我們做時,冇脫內褲⋯⋯
作者: Boyboy89    時間: 2019-3-31 09:55

Wechat Kennishong860624
作者: mingchao1967    時間: 2019-3-31 10:13

小心注要安全、衛生
作者: annachan    時間: 2019-3-31 11:52

啊這篇討論很“精”彩…( a7 a; S* O2 R) r7 S5 u
2 v& O# N' S% o& X- u
我基本上只接受男友內射…
0 G3 R" J3 ^9 m: O- R( Q# z- \6 K3 B$ U4 x; d# V6 u: M. H$ u# q- Z4 O, P
以前唯一援過一次半推半就被內射~~擔心了3個月然後跑去驗aids…
作者: joey221    時間: 2019-4-1 18:02

引用:
原帖由 mingchao1967 於 2019-3-31 10:13 發表   
6 d3 [# l& _. j; d0 {9 ^- H* u& n小心注要安全、衛生
4 j, F* l, C3 j

9 K+ A1 q0 B8 U* e男人通常是貪心0 J2 v5 J( h- Y/ _  p% z, ]
初期用手或玩具& B2 _8 v8 l( Z0 v
,之後熟了,帶套$ _+ G: ^/ I/ s* [1 x/ V3 w+ }
再之後不帶外射
- q! o+ i$ Q* |最後要不帶內射呀⋯⋯
作者: joey221    時間: 2019-4-1 18:10

引用:
原帖由 annachan 於 2019-3-31 11:52 發表   / v% i* T  r6 S7 A1 t, y
啊這篇討論很“精”彩…- T. x2 S0 a9 w" p# a+ U
, H/ F0 t# v5 J- k9 s" u+ c
我基本上只接受男友內射…2 e3 Z3 u* W; Y5 W1 F4 U  `

" y0 z8 c- `6 \: P% i以前唯一援過一次半推半就被內射~~擔心了3個月然後跑去驗aids…
- T  _3 Q7 z; S/ R' e/ I4 F

: a2 q) F  \9 J5 m) s4 Z1 P男人的佔有慾很強,我被內射時,他阳具可能入得到不是太深、! c/ J1 v) v) I, [
他的精液很快倒流7 F7 S+ I7 G. ~% f
我非常同意你,要和男友才給內射
作者: annachan    時間: 2019-4-1 19:18

引用:
原帖由 joey221 於 1/4/2019 18:10 發表   
1 X# E4 v5 \3 d- o3 t0 m# [- P$ _3 a# ^$ Q- d, e$ P

4 P0 W' `% {+ [, n, m# E- y男人的佔有慾很強,我被內射時,他阳具可能入得到不是太深、
3 F8 S  R& n# i* W6 W他的精液很快倒流/ j$ z# \1 Y7 M) @5 W3 B( ^# `8 [
我非常同意你,要和男友才給內射
& l* ]5 m1 \' J8 |
其實倒流反而比全射進裡面有感覺到…
  \* g7 r( y1 {7 ?$ y. ]6 i1 d" S' k! ?, Y# o
我男友通常射很多到裡面然後完事後去洗手間排超多出來~~因為事前洗很乾淨所以排出來清晰可見全部是他精華…XD
作者: joey221    時間: 2019-4-1 19:34

引用:
原帖由 annachan 於 2019-4-1 19:18 發表   
: G. N, x) m( ]' B8 F6 z9 J* @, h  o  O& @1 n' |, v1 [+ j
其實倒流反而比全射進裡面有感覺到…3 o+ t; _# |' d. b, u9 |5 r5 P, v4 c

: X6 M2 s4 J; I2 j我男友通常射很多到裡面然後完事後去洗手間排超多出來~~因為事前洗很乾淨所以排出來清晰可見全部是他精華…XD
: p2 M% D- {4 d
% T( B, `* J# y0 T$ ?& I
我也同意倒流反而比全射進裡面有感覺到…
% Q& @! L2 x( G0 [0 v# J7 p8 C我通常不脫內褲, 撥開一旁他插入, 他射後精華, 沾濕我內褲
6 |5 k2 V. s$ [1 J" h. \6 N' N8 d貼實下面
4 h) `. i, j! L, g/ Q當時我自己好有被佔有感覺,

作者: ueue3388    時間: 2019-4-2 02:07

以後如果和女人做,會有陰影麼?
作者: cicilam    時間: 2019-4-2 06:53     標題: 回復 1# Tracymc 的帖子

要戴套,注意衛生,注意安全喔
作者: misslady    時間: 2019-4-2 08:21

引用:
原帖由 joey221 於 2019-4-1 18:02 發表   
# J7 a; {) z/ [5 Z1 d; |" q# G3 m9 }) S2 r  `
; Y+ g, ]7 P- ]1 C9 p0 o
男人通常是貪心
1 H% ]6 J0 W' w' L- Y初期用手或玩具+ Z, w% k0 i/ L7 @
,之後熟了,帶套
- j: }6 |0 d  S" O% z: U6 U5 S再之後不帶外射$ e# p4 ]1 _2 a( I& k1 R
最後要不帶內射呀⋯⋯
: M& S- O% B2 y6 r2 [' M+ ~* |/ k+ x$ m, e+ O4 B! i+ m5 r
直接內射,有完全的擁有感。
作者: joey221    時間: 2019-4-2 19:42

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-2 08:21 發表   
' s* Y9 r/ D  f+ ]5 X) F- Z, c. ^7 H; `/ B/ J) N3 x
/ a5 ?" z6 E! n1 A6 E
直接內射,有完全的擁有感。
3 L0 D; s% D; `) O9 \0 y( @2 A$ q8 S6 y  `1 `5 g
男生要內射, 才開心
作者: wilsonkit622622    時間: 2019-4-21 15:36

男性征服淫娃玩3p好正常
  F5 [" x+ N6 T0 U% Y% d' i: d8 n加我傾V7
) {2 M: c2 o; jwilsonjiff
作者: joey221    時間: 2019-4-24 19:31

引用:
原帖由 wilsonkit622622 於 2019-4-21 15:36 發表   , g- }8 n$ `! x3 Q
男性征服淫娃玩3p好正常# \' L9 E1 O0 s- ~- T
加我傾V7
" a8 o9 o5 g4 x% S  q/ v+ ~wilsonjiff
/ S/ g. o% |* u/ q- ]) ]+ C3 n$ A) z
我冇玩過這
作者: cherrie    時間: 2019-4-24 20:21

引用:
原帖由 joey221 於 2019-4-2 19:42 發表   
9 N( S4 W7 r& r* l4 o1 l% k0 V; D

" e$ j) Y1 p( ~8 P" B男生要內射, 才開心
9 ?9 S! Q, E5 c( q3 e4 G% W. Y
對。。相方都享受。開心
作者: TG.AskME    時間: 2019-4-24 22:04

其實做愛唔緊要,但你有冇做過愛滋病同其他性病測試?如果唔帶套,真的要好小心!就算佢話冇事都唔好信!我地有免費既測試,不如約一下做,仲有$100交通津貼,填埋問卷再多$50,介紹朋友再有獎勵!- s6 \( @' Z) K' _6 z

/ ?" M5 o! @. z: vhttps://tgr.org.hk/tgshs2019
, [, J, y6 {. {
+ z( m/ ?( g  \  l  u" n, F" j有問題可以隨時Whatsapp我地問:7 u7 X# X+ F! q
https://wa.me/85231637565
作者: joey221    時間: 2019-4-24 22:57

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-4-24 20:21 發表   
% g) Y: m1 p8 @! ~4 ~/ M- u. _
0 y$ L6 \. h1 [' _  r( C對。。相方都享受。開心
# A9 r5 V+ k/ g- y6 T5 L4 A3 Q. ?* V) c7 S
但我和心愛的人,才能
作者: jesscd    時間: 2019-4-25 01:51

哩個壇好多都係有性無愛哄人上床# M2 w7 s! Y  Y
.......
作者: ueue3388    時間: 2019-4-25 02:08

一個性別,確可以體會兩性高潮,誰說cd不幸福
作者: joey221    時間: 2019-4-25 20:21

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-4-25 01:51 發表   + Y1 G! W7 V% X# U$ U
哩個壇好多都係有性無愛哄人上床
, ^! v- o  [$ L; g0 O4 V.......
7 l3 d) c' N* E3 b

5 v: [* g0 w: X& E0 r4 F先哄外出,在人少地方,叫我模他下面
作者: joey221    時間: 2019-4-25 20:22

引用:
原帖由 ueue3388 於 2019-4-25 02:08 發表   
5 N' m# R2 V  g" b- F* c一個性別,確可以體會兩性高潮,誰說cd不幸福
/ ^* o9 y! |: }, u& m

" C& E$ |) F, ]; D; |* O看到男友發射後的舒服樣子
, \5 ~9 p1 o/ y" Z我身心也滿足

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0