標題: 26歲直男想認識Cd妹妹/姐姐 [打印本頁]

作者: ying1993    時間: 2019-2-9 21:28     標題: 26歲直男想認識Cd妹妹/姐姐

大家好,我今年26歲,16X高,想認識細細粒既cd妹妹,或者只係大我少少既cd姐姐,希望能夠認識到你,感情發展或者做sp都無所謂⋯⋯6 h' E6 u& V/ g7 Q" s$ H7 A
如果有意既可以pm我留聯絡方法,wechat或者line,謝謝🙏🏻0 F0 o/ a4 m* ^. t. `. p( U. a0 p
希望能夠認識到你
作者: joey221    時間: 2019-6-11 23:17

引用:
原帖由 ying1993 於 2019-2-9 21:28 發表   . _7 O4 [7 Y/ Z
大家好,我今年26歲,16X高,想認識細細粒既cd妹妹,或者只係大我少少既cd姐姐,希望能夠認識到你,感情發展或者做sp都無所謂⋯⋯5 U/ M8 W4 i! T% ?. F
如果有意既可以pm我留聯絡方法,wechat或者line,謝謝🙏🏻 ...
; _0 F# b) E' @9 R0 _) F

2 ~5 L4 ~3 G+ k* Q, i2 F喜歡什麼款式打扮女生) t! s$ \, `0 q  I7 h
这款打扮可以?
作者: mwsiipb2    時間: 2019-6-12 23:37     標題: 回復 2# joey221 的帖子

你的打扮 可以說死無可挑剔
作者: joey221    時間: 2019-6-13 00:17

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-12 23:37 發表   
* y1 G8 _( p9 w- {, f4 m你的打扮 可以說死無可挑剔
& s9 e/ M+ P, @) d
) i8 u$ W  ]1 C) t/ d; w, a; y你喜歡我,再貼給你看
作者: joey221    時間: 2019-6-18 17:49

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-13 00:17 發表   * H- U( i* y. ~( S$ v# z: r7 q: b
/ p  G% y( V8 x& m" c  B

, p* P1 z5 U5 J. n) k0 h你喜歡我,再貼給你看
2 y4 {! Z! G3 k& K; Q

! U- ]( F, R- _, k, M7 a- B再加我高根鞋給伱看

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0