標題: 點解我會變成咁。文字分享 [打印本頁]

作者: boots    時間: 2019-2-11 03:44     標題: 點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多9 _) P; W6 V& F: x, Z9 [8 z
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
作者: Algol    時間: 2019-2-11 09:04

要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
作者: misslady    時間: 2019-2-11 09:16

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
* D( [# r7 B0 e) s/ j" u0 @7 G唔知係咪睇得A片多
, l3 x  U/ j$ i6 N好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
$ r( `. Y+ h3 p* `+ H
* W+ Z. E) y3 V  y只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
作者: kwt    時間: 2019-2-11 10:39     標題: good

想一想.也很刺激呢
作者: misslady    時間: 2019-2-11 12:06

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   
- g* `6 o* N6 h7 O& x- T; h想一想.也很刺激呢
' f& |0 z  ?& ]; H0 p% g; j

2 L& R2 {/ i3 e; w# \% d7 z玩 cd 久了,( d+ _& ^0 O, a  D
看文字,相多了,3 _6 G) P* n( m- O, w  Y8 \9 o
是否真也想,玩玩後面 ?
, W( X) i0 N8 ~4 ~+ s9 k2 H
8 X4 ~, C, z6 _! m- A1 `(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)' O# m9 N3 o2 T3 W9 `  R
8 F1 |9 W: K+ |4 K( k4 Z2 i  F
作者: joey221    時間: 2019-2-11 19:19

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   : e8 A) s0 H6 W4 m3 i) u8 ?
唔知係咪睇得A片多
- ?+ Q' Y2 O* y1 b; a9 J; h好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
6 D0 N8 C2 W7 c0 Q$ y3 ~- ]
# S1 y) @( m, t/ d% Y  Z
伱是否cd
作者: StephanieCat    時間: 2019-2-12 19:27

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆: d- h, J1 B  H- F
有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感
作者: Carol0122    時間: 2019-2-20 16:06

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
, u" N& c$ O' z4 w8 q唔知係咪睇得A片多9 |. ]4 H5 n. V& S4 b
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
0 T" ?7 C. X2 y' v' W
( ~9 T) `# j# H5 ^6 ^5 |
合理丫
! P: A. a9 U0 G# a" FCD 好多時都想在性方面有幻想% R" L3 j- @6 ?0 Y: L
想BJ 想肛交% E# y3 p0 @0 \  n3 i
好合理# d# S; j4 H7 i4 M
* h/ d; x: ?4 K, ~
但現實中
' N/ y7 E" g* U又唔係咁易
作者: staccatiss    時間: 2019-3-10 20:19

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦
作者: milotene    時間: 2019-3-10 20:52

可惜这种感觉只能压抑在心里
作者: shirleyone    時間: 2019-3-11 12:58

有冇幻想過自己係女主角
作者: miniraven    時間: 2019-3-11 15:47

有時都係會咁
% j7 _0 J4 r' ]! G6 k夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插
/ `& S$ W$ q6 W% m: h% |不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓
; H* x; C6 u, V& K6 w/ w+ h
) j0 B. e) I5 R[ 本帖最後由 miniraven 於 2019-3-11 22:55 編輯 ]
作者: fukukita    時間: 2019-3-11 18:57

有幾密想起呢樣野?
作者: 後生高肥CD    時間: 2019-3-12 05:49

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0