標題: 會唔會咁巧,有姊妹現在在外面偽街呢? [打印本頁]

作者: aliansex    時間: 2019-2-15 03:32     標題: 會唔會咁巧,有姊妹現在在外面偽街呢?

會唔會咁巧咁好彩,有姊妹而家女裝行緊街呀?# u# j2 ?& P5 @
我一個人喺屋企換了女裝覺得好無聊,可以來搵你地呀~
作者: joey221    時間: 2019-2-15 03:54

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-15 03:32 發表   
" `3 F3 [5 I) J* @$ s, J3 _: e2 v# Y7 I2 m會唔會咁巧咁好彩,有姊妹而家女裝行緊街呀?
& T, H: F! X  j! m( F我一個人喺屋企換了女裝覺得好無聊,可以來搵你地呀~
( ]5 s; C) }1 l/ d) C$ N9 o* }8 L

) k4 \9 c1 q& A6 u' I) e我也是在家中
作者: aliansex    時間: 2019-2-15 03:57     標題: 回復 2# joey221 的帖子

哈哈,目前情況看來,街上冇人啦
作者: misslady    時間: 2019-2-15 08:55

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-15 03:57 發表   
6 w0 |, H/ g9 q5 v! f' d9 k+ _' f哈哈,目前情況看來,街上冇人啦
: k5 ^& b  p. d7 t! E
+ y8 N' ?  f6 a. n
真係好夜. f2 m$ U) T( o
& e: X' {1 `( @0 Q% }
(╯﹏╰)
作者: sls17289    時間: 2019-2-15 09:35

哈哈 我聽晚就可能會出去
作者: misslady    時間: 2019-2-16 16:03

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-2-15 09:35 發表   
3 z" Y2 ^4 f/ y9 ^哈哈 我聽晚就可能會出去
7 W/ r6 L3 u9 \, \2 n

U/ s" e4 g3 y星期六,晚?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0