標題: [香港] 的士佬 [打印本頁]

作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-9 00:33     標題: [香港] 的士佬

“好啦,我地落車先啦,byebye !"
) h: n) F0 |- J. q3 w; [) W# T2 x
* y" x) `7 {* D; E* C* }* C% W我坐在的士司機旁的位置,
3 H8 e* ^) Z# {6 I稍稍回頭,笑一笑,點一點頭,
9 D, X8 [6 E0 _8 x車門啪一聲的關好,的士亦再開車了…
* y' i6 j/ w7 k6 E: K4 d, N% z# q# ]0 e
“是元崗村吧?” 司機循例再 confirm -下。
, P' I* V' K( ?8 J1 d# r5 x* C“嗯…” 我再點一點頭…
0 B, E3 d1 ~3 M7 K  B) o5 W2 K畢竟, 雖然自知今晚女性的氣息已很濃,可是聲線始終騙不了人;喝過酒後,聲線更加失控。所以沒必要的話,儘量也以笑代言。- [. x2 |% k, U
  n6 ]5 \, s8 Z3 r7 `- `/ J( b. a
今晚好不容易才約到一班“自己人”night out, 佢地都係老手,所以變裝外出已非常自然。我住得最遠,佢地落晒車之後,令我呢個變裝新手,首次同一個雄糾糾既男司機獨處...
& ?$ I( c% B$ ^2 G
& l3 g, [: |/ R不知是不是新手獨有的嬌羞,剛剛在酒吧已引來佷多外國人搭訕,有幾次也不爭氣的興奮起來。不過今晚只是第一次,一眾姊妹也幫忙替我敷衍了他們,現在回想起來,興奮的感覺又再被挑起了…
2 c0 {& L* t1 K: |2 G
# Y6 L- j( g. [) y/ I' R6 t我-對被幼滑黑絲包裹著的雙腿,不其然地撕磨著…) m5 T4 g  L* a$ v8 p

! }- d/ E+ w& {/ m, o, a! A9 N呼吸-下-下的深了…面越來越熱...看看車側的倒後鏡,原來面已泛起胭脂紅。眼角再低頭望向司機那邊…啊,怎麼褲襠…隆起了…# _& `; k1 z! \# Z  \+ P; L* Y* T2 I

' L$ M1 V& ~: r8 t# V深夜的路上基本上沒什麼行人和車,就在一個燈位停車的時候,司機粗糙的左手原來已悄悄地伸了過來,撫摸我嫰滑的大腿... 深紫色的摟 hi 裙,原來已經越退越上;穿了黑色絲襪和高踭鞋的長腿,整個車程都給司機看得明明白白…- Z0 ^+ J* b' \6 F$ G, z: `

5 Y' e3 E4 `6 r  W( o: T( K“呀…” 我輕輕的叫了一聲。
% X" O8 k7 P5 s/ a7 K是驚訝,是興奮,是拒絕,還是享受,自己也分不清楚... 總之,司機的手依然在撫弄著我的長腿,而我的手只是輕掩著咀巴,嬌羞地迎接之後的事情。
5 h+ K3 i7 c- w$ ^- V- o2 Y: z) Q# V- |4 d( N# N' S  K
“妳今晚好正… 妳是第一次跟佢地出街吧?” 司機的聲線,帶點佬味又帶點磁性。( r/ F" F# v/ R

+ _* D  y+ T2 ]: q- [& C$ b我依然不敢出聲,司機似乎知道自己漸佔上風,繼續講:“妳今晚索過曬佢地,索過好多真女…妳好撚正呀…” 啊,係喎,班姊妹話 call 開呢個司機,所以佢一早就知道係載緊-班 CD.... 即係佢一直都知我係 CD ...
7 B& S: g, [6 J* R0 Z) v
8 e1 S6 \  `  ~4 Z6 g& P也許是酒精的影響,我眼睛半合,雙唇半開咁,第一次正面咁望住佢。架車唔知咩時候,已經停左喺一個好多貨櫃車既爛地停車場。佢隻大手一直喺我短裙邊遊走,成個人亦都靠左過黎,我地兩張咀之間只有5厘米既距離... 佢開始再靠近我搽左粉紅色 lip gloss 既咀唇...., g% ?6 Q+ t, W8 F
  ~, g5 O$ {7 I- w. R8 Y3 O8 Z, n
“嗯.........."   p( @) ^' ]$ d% x9 B

* @9 P) e  w0 z+ y5 l我地…接吻了…
  {4 C5 R4 b3 _9 ^1 w4 T6 K& D( g/ F
1 y) b4 Y: S- S; |( z+ v+ {佢溫柔地把舌頭伸進來,我又用舌頭回過去,濕濡的小咀比佢完全地佔用。我雙腿自然地提了起來,佢右手又熟練地抱住我大腿,掃落去我小腿…足踝…一分鐘之内,我地已經完全投入於情慾之中…
+ C! ^5 a' d; K5 w/ {3 T
2 ]- S8 F: }0 H: k' H1 ?, r“靚女… 妳咁淫,我地玩D刺激野丫…”/ O/ L# }7 ?9 [
7 @  `1 `+ q, D% c4 H% \5 g) v
呢一刻我已經冇理性既
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-9 00:44

呢一刻我已經冇理性既
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-9 01:01

呢一刻我已經冇理性既
作者: shuinu    時間: 2019-3-9 04:14

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2019/3/8 09:01 發表   . f0 \4 h, x( y& N2 {* Z: s( x
呢一刻我已經冇理性既
, N. ?1 K+ s5 `! \: C
2 Q; f1 u) S" [" i... 睇來又係 Discuz! 食字 !!
- C1 ^9 q0 y) s% ^  l5 i1 H
3 B" G  g, O8 _+ n  ^試把  冇理性既  後面個字删掉再 post...   轉貼一篇長文總要删改幾個字才能完成
  m/ D8 r- J4 A! x- Y+ }故事開首描述好有真實互動感, 是妳親自的經歷嘛?  期待緊 繼續加油 !! ; k7 x0 X$ F: R3 D8 a/ j6 \6 K5 J
4 L2 k! e1 Q/ C7 L6 ?
作者: misslady    時間: 2019-3-9 07:53

一個,火熱的,晚上。
作者: wadee    時間: 2019-3-9 09:26

期待有幾咁刺激
作者: misslady    時間: 2019-3-9 12:03

引用:
原帖由 wadee 於 2019-3-9 09:26 發表   
: ~- ?9 ^! u* S% L* h5 L% h, J期待有幾咁刺激
5 U6 U# R5 B9 G4 U0 x( M" s% R* s
: P2 [; d2 `0 r2 O( [- r* r
啪啪。
3 a2 Z. R# Y$ \5 l
' R7 U. o1 P9 R4 U! x' H1 w啪啪
, m! `! s- m* A. G
5 m. R  t# |, F(o^^o)
作者: zuezue    時間: 2019-3-9 19:08

夜更的士佬,成日都搭訕,講有味笑話爛 gag 试下妳底線
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-10 01:02

佢拖住我落車,行去車尾。因為四周都係大貨車,所以都仲係幾隱敝... # p2 U7 k1 w+ I9 V7 K6 F
# S9 M( E. _0 W- ]4 h: v- g  y
落左車之後,我地一齊企喺車尾,一雙黑絲美腿更見修長,佢忍唔住踎喺我下面,大肆撫弄享受眼前既美腳;我開始大胆少少呻吟起來,佢慢慢又踎變企,挨左喺車尾…我自覺地,慢慢又跪番喺佢前面...
9 x' K2 p5 b1 X+ q& Z
! q" A: @& v5 h; ?3 w0 Q“啊…正呀... 妳真係好撚淫呀…”8 ?1 N7 O! z; C5 {* y0 o

/ G& b1 L" Y: S, F5 _: @0 w: u有“鼓勵”之下,我更豁出去,熟練地解開佢褲頭,即刻聞到嗰陣麻甩佬既汗臭…但係反而更加挑起我內心女人為男人服侍的淫念,將佢灰色綿內褲拉低後,佢7吋既陰莖即刻挺拔地喺我面前。8 M, u4 G$ |" g( G$ d6 J
5 I% C6 e6 g# c# j1 f( P
我羞澀地望上去,佢眼前就只有一個穿著充滿女人味既性感摟 hi 裙既人準備同佢吹… 我用手指輕輕掃佢漲卜卜的蛋蛋,用臉輕輕地靠攏佢挺直既陰莖。& ?% Y# N+ c; w5 k# r" Y2 A
3 ]( `, d0 {3 G/ `) _+ U
“呀…妳好正…妳做雞比D麻甩佬插飽妳…”/ ~2 ?+ W( G. y4 R) L
4 a7 x  D& m! L: U3 z9 T; F/ w7 W
我用脷再慢慢地由蛋蛋向上奶,奶到佢亀頭時,佢濕潤既黏液一絲絲咁連住我咀咀… 我向上再望向佢雙眼,我知道淫底既我已經不能自拔…我張開咀咀,一寸一寸咁含住佢既巨龍…頭純練地上上下下有節奏地郁動,啜啜聲在深夜的停車場迴響著。佢呢個時候拎部手機出黎拍我,我冇反抗之餘,反而更落力吞吐含撚,仲用一對淫眼望住個鏡頭黎含…
* N& |; P5 A. ]8 y  j9 \  o1 ?
7 t4 T! ?. X& o" \“呀…我講粗口正衰仔n唔好呀淫西…”9 G' s9 ~) m$ B8 E6 k+ A, ?( n

], z1 E" U5 i佢絕對知道我已經崩潰…佢抽我起身,我趴喺佢車尾箱,佢一下就抽起我條摟 hi 裙, 再順勢拉低我對黑絲…
) M) K7 e; g. C$ D( c/ I1 I, F4 t" Z9 B0 h5 e2 U' B% F
“嘩我講粗口正衰仔攭傚敯臻]…啊…”2 b; r7 l: m# M
& M5 L( D  o4 S4 C' S6 Y+ f5 w! X
內褲係雙T,即係 pat pat 中間大開中門嗰種... 今晚我都唔知點解會揀一條比 t-back 更性感更淫蕩既內褲…或者最初只為心入面既興奮感,估唔到會真係比一個男人欣賞到…
. `) q7 S# b0 R8 L/ q5 p
0 H$ w4 S# G9 j1 s佢淫笑起來,我知我會比佢就地正法…
( p' d4 d% a4 C" e* v9 ?( s# \0 Q; v8 O' E
“呀…要用袋袋………呀!!!”
2 B; [; o0 ]) |$ G
- {% F" [/ @" u- ]5 Q- K3 x我未講完,佢已經一下入晒…漲滿既感覺令我感到徹底被征服,佢抽出一半,再用腰力大力沖擊,聽著和他做愛的啪啪聲,莫名既羞恥感令我更興奮…
9 k# b2 \% W+ j# X  p+ u  f3 p9 }3 p/ c: A' h4 n- h0 y7 ^( }# w6 A
我稍稍回頭一看,佢既大咀就錫左落黎…下面一路係咁比佢插比佢 un, 上面又-路同佢打車輪...佢雙手捉實我條腰,每入一下,都 feel 到佢蛋蛋打向我大脾內側…
& \$ T/ b; {) Y: U. q( v: J: ]" E6 p3 X
“呀…呀…呀…妳好正呀,晚晚出黎比我攪好嗎…?”6 B5 Y2 g1 F9 F6 N( Y1 b) E

O5 ?$ Y) i; q1 h我比佢攪到淫蕩至極…
8 m; {! V4 i! |" M“射入去啊…射晒入去…嗯…”* P7 N4 W" x9 m0 |  n3 O% d
6 f7 S5 i" {' Z  A. `
“呀~~~~”5 V2 q* U' V) @5 R; `* s
“啊......”
& [( \) m# {* b. |4 H; y# l1 \4 r. ^0 H9 c$ T1 }0 C
佢抽番出黎…一手又拉我跪低,將仲硬繃繃未射曬既陰莖再隊入我咀咀度…
$ D( B6 C8 W' X" C" f2 ]7 [* [! _/ I3 ^
“嗯…嗯…呀……”
/ O" [' `' q- O* c: ~" @
! n: }7 W; h" }( {2 e! o佢滿足了…我坐左喺個亂糟糟既爛地上面,望住勾爛左既絲襪,feel 到後面仲有白濁既精液流出,囗入面充斥著咸腥既精味,一塌糊塗咁呆坐著。. _2 s  @9 }4 i, w# ?
/ }+ e8 ?9 `8 a
佢已經開車走了,今晚著住一身淫蕩衣飾既我,仲要再諗辦法番屋企…
作者: Pinocchio009    時間: 2019-3-10 05:45

more please
作者: shuinu    時間: 2019-3-10 09:04

... 寫得好真實生動, 語句都夠歷歷寫真...  不過個的士佬都唔夠憐香惜玉點了呱!? 都己兩廂情願了, 又影埋相添, 仲係 "... 班姊妹話 call 開呢個司機...", 三更半夜都既拋妳 係爛地停車場 中, 都唔該送返到 元崗村村口吧? 俾張卡片電話 都仲有下次唧!! 仲可以繼續寫下集啦...   
作者: joey221    時間: 2019-3-10 14:23

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2019-3-9 00:33 發表   7 b+ P" h2 v/ }. _; x
“好啦,我地落車先啦,byebye !"% E+ R+ r- w# y7 J! }. k6 g
& f( L$ u5 {; M& \# ]$ V, w
我坐在的士司機旁的位置,% y& d' F1 V% @- F1 Y
稍稍回頭,笑一笑,點一點頭,
# ?0 k5 j7 ~' w$ \9 ]+ i車門啪一聲的關好,的士亦再開車了…7 F4 [" d  O( X( a
: O% c  q3 u. ]) F, j
“是元崗村吧?” 司機循例再 confirm -下。/ \9 ^* w9 f; R( G: M
“嗯…” 我再點一點頭…5 h% J) Z% v8 u( Z. p9 l/ n
畢 ...
# q; C6 Y1 G, d! n9 l) x+ V/ V; |( R8 G1 Q6 X* {
被摸,我會濕
作者: cdmandytse    時間: 2019-3-11 09:30     標題: 回復 9# Rachellamlamlee 的帖子

very good story !
作者: JoJo1217    時間: 2019-3-11 19:53

引用:
原帖由 shuinu 於 2019-3-10 09:04 發表   5 U1 `) V; o) U1 z3 [
... 寫得好真實生動, 語句都夠歷歷寫真...  不過個的士佬都唔夠憐香惜玉點了呱!? 都己兩廂情願了, 又影埋相添, 仲係 "... 班姊妹話 call 開呢個司機...", 三更半夜都既拋妳 係爛地停車場 中, 都唔該送返到 元崗村村口 ...
8 ?+ I, ~. l1 K5 @6 r4 w, V
* O  u- Q! X  v車佢返家就無下集了0 R$ u; Y6 v- C  d! F
她一個人被丢在僻靜的停車場才經歷豐富吧( O: i$ U" ]" J# U

作者: meibb    時間: 2019-3-12 21:44

nice story
作者: 後生高肥CD    時間: 2019-3-16 07:52

係真就好啦
作者: 920996717    時間: 2019-3-16 08:08

好文章
作者: lafinus    時間: 2019-3-16 21:58

Nice Story
作者: sintak    時間: 2019-3-16 23:38

Wait for episode 2
作者: wadee    時間: 2019-3-17 00:50

兩個都好淫賤
作者: staccatiss    時間: 2019-3-22 19:18

嘻嘻,野外play∼
作者: Annalam    時間: 2019-3-22 20:23

睇到硬晒𠻹
作者: jckalok34    時間: 2019-3-23 23:10

版主能再寫多一點作品嗎...這個作品令我十分想當女主角呀
作者: jo60s    時間: 2019-3-25 18:02

呀…呀…呀…妳好正呀,晚晚出黎比我攪好嗎…?
作者: cicilam    時間: 2019-4-4 17:49     標題: 回復 9# Rachellamlamlee 的帖子

好好极,文章一流,有新意啊
作者: annie2003    時間: 2019-4-9 11:05

Nice story
作者: F2plus2019    時間: 2019-4-14 23:21

Omg that is really dreat
作者: Wonder    時間: 2019-4-15 18:02

非常吸引😁
作者: hereaa    時間: 2020-6-8 13:34

true story feel
作者: fblk25hc    時間: 2020-6-8 17:31

未見有新作品。
作者: siying    時間: 2020-7-27 09:42

我都想做果个的士司机
作者: moonking68    時間: 2020-7-27 11:07

好正~~~~~~~~~~
作者: s06813    時間: 2020-8-6 00:10

Good more
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-11 19:42

正啊,我都好想有咁嘅經歷!
作者: chris963    時間: 2021-3-30 06:47

感谢楼主分享不错口味的小说喜欢支持一下
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-30 19:06     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

寫得生動細緻呢!
作者: cdmasa    時間: 2021-3-30 20:21

好吸引
作者: joey221    時間: 2021-3-30 20:32

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2019-3-9 00:33 發表   
/ l8 ]; h& _; |$ k8 `- d“好啦,我地落車先啦,byebye !") U* ?: u5 t- p5 d2 k
# a: }  I) Q# z
我坐在的士司機旁的位置,
6 u3 K5 q" q5 W3 V5 b稍稍回頭,笑一笑,點一點頭,
- P+ b! f+ [+ v車門啪一聲的關好,的士亦再開車了…, X1 J4 S  y# I: L  B, e+ {8 G: o
) c6 Y; b/ X( P' S5 X
“是元崗村吧?” 司機循例再 confirm -下。
2 `, A* O4 m  V" N& x/ d“嗯…” 我再點一點頭…) U# t0 i7 F/ N4 ]" e& e% `3 r! c
畢 ...
7 ]# ^5 B0 ?5 D' ^
# b; }: c: y1 r2 W, u2 @/ x
吸引到男人, 也不介意我身份. 我會很高興
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-31 00:29

好奇一問,現實中,有沒有一些的士司機,真的會被cd姊妹長期電召呢?
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-6 14:31

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-3-31 00:29 發表   
3 P3 D; ]3 ~( P& ?3 `好奇一問,現實中,有沒有一些的士司機,真的會被cd姊妹長期電召呢?
3 x) D! [+ }: E6 _" t& C
8 a& S/ ]1 B/ k. Z0 p
實有! i( w( A7 L- L; L, K9 I
如果位姊妹夠索的話

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0