標題: 我的CD突破 [打印本頁]

作者: ch999    時間: 2019-3-12 19:26     標題: 我的CD突破

CD了很多年,所有女裝都收藏起來,最近開始家中另一半都接受了我穿著女裝,但只限女性內褲和T-shirt ,現在我差不多所有內褲都是女性lace的,還有睡衣也是,不知道大家怎樣收藏女性衣物呢?不過還有很多胸罩和裙子都要收藏好!
作者: rosemomomo    時間: 2019-3-12 19:34

羨慕妳加恭喜妳!!
作者: joey221    時間: 2019-3-12 20:11

引用:
原帖由 ch999 於 2019-3-12 19:26 發表   , Z: E- \; O* g! X& {. N) g) I$ e
CD了很多年,所有女裝都收藏起來,最近開始家中另一半都接受了我穿著女裝,但只限女性內褲和T-shirt ,現在我差不多所有內褲都是女性lace的,還有睡衣也是,不知道大家怎樣收藏女性衣物呢?不過還有很多胸罩和裙子都 ...
  n/ i: h$ Z  _8 [% u/ ]
8 Z2 T. K; s+ s' T1 `7 }# H. g" @你幸福,另一伴接受你
作者: mac02    時間: 2019-3-12 20:28

恭喜恭喜,雖然只成功了一半。
作者: aaddyy    時間: 2019-3-12 21:21

恭喜喔 有另一半支持很幸福
作者: 5438g    時間: 2019-3-12 23:01

直接放在衣服的最上面 老夫老妻36A 和34C不會穿錯 底褲差很多讀混搞混
作者: misslady    時間: 2019-3-12 23:32

可喜,可喜。7 l9 O2 u$ e1 k. x, s9 |" P- P
4 |  H9 V9 p+ N! q* q# G
最後,可能只是時間問題了。6 r8 @% d4 n! f
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
作者: JoJo1217    時間: 2019-3-13 14:15

很幸福的說
作者: StephanieCat    時間: 2019-3-13 22:46

其實你另一半係點知
作者: 5632415    時間: 2019-3-14 17:33

買個行李箱鎖住應該ok
作者: mingchao1967    時間: 2019-3-24 03:05

以前只能偷偷的穿老婆的內褲
& V; N7 u0 W+ D/ M5 p就在月初跟老婆坦白我愛穿女用內褲
4 Z! a7 R6 S* t6 b) u現在在家時我可以穿她的內褲
作者: dennispri    時間: 2019-3-28 15:45

以我睇好多個forum,其實好多日子耐既夫妻其實都會接受一D 我地估唔到既野,例如雙性3P,個老婆會睇住個老公去含第二個甚至比人插,老公亦會睇住個老婆同人做愛,甚至一齊食腸仔。世界之大,無奇不有,唔洗樣樣都話跟世俗行事,只要大家接受到就得啦。
作者: iiluvcd    時間: 2019-3-28 17:51

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-3-28 15:45 發表   9 Z4 E. |" C3 R6 Q7 l. ^
以我睇好多個forum,其實好多日子耐既夫妻其實都會接受一D 我地估唔到既野,例如雙性3P,個老婆會睇住個老公去含第二個甚至比人插,老公亦會睇住個老婆同人做愛,甚至一齊食腸仔。世界之大,無奇不有,唔洗樣樣都話跟 ...
+ T0 s+ J+ O5 _3 U) ?7 i% q* P( q7 O# s

/ ?) }$ Q) _5 n9 S3 W同意!關埋門幾個成年人你情我願開心玩遊戲,又唔係偷呃拐騙殺人放火,無需太奇怪……
作者: misslady    時間: 2019-3-28 19:30

引用:
原帖由 mingchao1967 於 2019-3-24 03:05 發表   
" K/ L( j8 `! {" k% [以前只能偷偷的穿老婆的內褲6 y0 h% h) P9 [3 s& s5 H
就在月初跟老婆坦白我愛穿女用內褲* U2 I# h* Q, v0 W' U
現在在家時我可以穿她的內褲
) G- V! S: y" i; K  l- M$ Q

2 W9 C+ k  r* m9 g8 L可喜,可喜
, d: C. A+ d' i$ Z  x# W. G(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
作者: Carol0122    時間: 2019-3-31 16:40

其實有呢一步都好重要
+ p7 a4 L3 E) y1 X% s好多人就係差呢一步
8 y. v! I. O1 M1 _( j) F3 I* L唯有偷偷摸摸7 J  ]/ i8 _4 _2 N# g. F' A/ ~, l% O" I# f
每日都做唔到自己

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0