標題: 好想可以再次認識妳 [打印本頁]

作者: lovecdBB    時間: 2019-4-3 13:42     標題: 好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
作者: wadee    時間: 2019-4-3 14:10

邊個
作者: misslady    時間: 2019-4-3 15:06

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   ; ]; W5 t( {7 ~- r$ s4 Z
每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
- M4 E! g2 A+ s* |# T

( m+ P# U1 ?; ]/ _2 k3 eLoveCDBB.   I also miss you.   0 a0 O, z3 e, a" D9 H/ j

- _. m* m$ }* ^4 y8 }: T  S! bRecently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
作者: squirrel99    時間: 2019-4-3 15:27

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-3 15:29

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉
作者: ruby0330    時間: 2019-4-3 17:04

邊個禁正阿?4 s5 e% g) v- U0 R! u
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
作者: joey221    時間: 2019-4-3 17:35

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
2 b2 o1 L' I# A) ]  U5 f9 r* k+ C每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
7 r" ]8 I7 A0 r1 |0 x4 a+ @: D

5 r( D; o+ s+ z2 x2 x+ c8 K8 i是那一位?
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-3 17:47

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   
! J* D+ R3 x; A' V* B+ B邊個禁正阿?3 k  o2 C9 @5 S/ a  {+ k! |
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
; u+ ^0 }+ E& Y4 Y" k! ~
5 s- m+ _  s; W6 r+ V0 g我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
作者: 阿姨    時間: 2019-4-3 20:57

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
作者: misslady    時間: 2019-4-3 20:59

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   % Q4 O1 t: ]: Q4 U, f7 t
7 n$ G, f9 \$ z3 T) y

; |  d9 a4 c' |1 R+ z我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
& J+ |* f7 f. S

+ k( j. M% C/ a' j" y但你,不是 cd ?
作者: JoJo1217    時間: 2019-4-3 22:00

好一個痴心男的愛的宣言啊
- b1 k; z! j$ y  `* s: v
" D9 _, _) l1 ?( K
1 P$ f( Z0 |" P) B0 n: O/ U[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:10 編輯 ]
作者: wadee    時間: 2019-4-3 23:29

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
0 j' M* c% z8 ?; I
" E# h5 V8 [( u% v$ i
5 ?3 r  Z+ u0 i我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
0 H% [0 t+ D; Z, w# Q分享出來 可能有人能聯繫到她呢
作者: cd_anna    時間: 2019-4-3 23:48

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
作者: Frank123    時間: 2019-4-4 08:49

LovecdBB,5 a8 A0 V+ C1 x4 ?0 l+ A0 {

. [8 g% y& V8 b+ |/ A; l8 E3 L人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-4 09:04

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   
: W4 {* S% o) P) |好一個痴心男的愛的宣言啊
0 R9 _3 b, m2 d7 m  U/ @
; S2 x; a' h4 }% ?. S& G* D/ v( j0 l8 i
可惜,我想再對她癡心都不再有可能了
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-4 09:05

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   5 j3 J) _6 Y# B3 k+ l  ~
LovecdBB,/ X4 i# [0 o$ W2 U; M( Q6 v

0 a1 r+ ]( h- E9 k人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
1 g9 Q: x0 j, ^6 t# j1 C% r. V/ ?1 F) w- J, H. h
你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-4 09:06

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   
; c; f" _" c9 K
9 E( S# _! \3 s: \
5 f: b1 b2 z* k% P" p  {但你,不是 cd ?
, _* O& Z4 G# I+ m5 B  J; u5 F+ Y6 b0 j0 G
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
作者: misslady    時間: 2019-4-4 09:08

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表     v% t: d0 O5 I

) t, S+ e& u0 [3 t; o( N0 {6 M. d; m! @5 ]& b
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
7 f% c" [7 L: S1 u
. g% A& x  O" m6 V8 i8 w  S
啊,明白了
作者: lskph    時間: 2019-4-5 15:21

錯過了就算了
作者: winniegobby    時間: 2019-4-24 01:36

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。
5 X5 @, Z: w7 X$ b5 m/ p$ `: ^3 @8 Q
: w2 |0 J( y6 a- Y我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?4 B, {% w) a4 W. Q2 I8 y# @

- U( M, R: l- F6 \4 {我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。
+ ?/ J- i2 I, P2 v( g! |+ K: B3 t) Z' B- [+ q4 t8 G6 U% z
你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。- B& E6 U" H. Y" p: N

4 l4 G8 x- ]* v2 I6 k我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。0 B7 m) u) y" y8 R

! C& j3 x% C& V6 ]! n6 ]你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?& f4 N, u# V( Z$ P. B1 a/ w

! i" [3 A2 Z0 q, {: g[ 本帖最後由 winniegobby 於 2019-4-24 01:37 編輯 ]
作者: winniegobby    時間: 2019-4-24 01:40

還是借愛我的幌子,卻對我心目中的「她」另有目的?我不想胡亂猜度你,因為關乎你的名聲。但是,你應該知道,有些說話是會觸及我的底線。, t3 a. B2 U9 ~9 y
0 C0 h: G! W# i
是不是我滿足唔到你?我愛你,我知道你想我著婚紗俾你睇,我偷偷的去訂,現在已經退回。你想我著晚裝俾你睇,我買了幾套,仲專登瞞住你,去左買幾對晚裝鞋,但依家已經無意義。你想我著OL 套裝,我怕你睇到厭,所以偷偷的去買多幾套套裝,有西裙,有西褲,唔同顏色,為既係因為你一句「我鍾意」。你想我著黑絲滿足你,我買左好多薄黑絲番黎,全部都係滑身令令地,因為我知道你實鍾意。我知道你想,所以我願意為你做,因為我愛你,我想你開心,你知道我會無條件滿足你,只要你舒服,我做乜都願意。3 _0 P9 A+ d+ m+ t# L, A& S
你想有一日,我係「人妻」Look,煮飯俾你食,我偷偷地去學整野食,希望有一日,可以滿足你心目中,想同真正咁過一次婚姻生活。為左你,我願意去買化妝品,full CD,為的只係希望滿足你所有。你知道架,我既第一次,一直都係留番俾你。$ Y4 s+ i3 t, f# j% w; D
0 r" x8 b' g' M$ L( l
你話你無本事,我從來都唔介意你搵錢比我少,你一句老婆我愛你,我心都甜哂。我從來都唔介意你送咩禮物俾我,只要係你送,我就會珍而重之。我講過我唔係港女,所以我從來無要求過啲乜野。我只係想你可以好好愛我,而唔係用把口去講。, H& x) s5 U. z4 ~

# j# y) D# g( o1 ]) Y6 H我體諒你既處境,所以好多野我都無要求,因為我愛既係你,唔係禮物!我問自己,究竟我地將來會點,次次我都同自己講,我地一定可以走到最後,一定可以!但係我都係一個人,我都要人錫,要人關心。
; }4 ~" |7 F$ p% e8 o* Y6 g6 p( f, F0 m1 a- G( V& B* H
當我差啲俾變態上司強姦既時候,你係邊呀?當我被人逼口交既時候,你又係邊呀?你仲記唔記得,點解我會遇到喱啲野呀?我係為左邊個呀?你應該仲記得,我係因為邊個而差啲俾人強姦、被人逼口交架呵?
+ T; I1 b1 M# M  U2 ?1 w' X9 U
% y, D8 V6 J, g, [3 T4 N我話你知我無事,你估我真係無事咩?無事係因為我知道,就黎見到你,你可以呵番我。結果呢?你又點對我呀?
( v, C: `4 `" r" S5 e; e1 \0 X. N' ?/ B% s* U! S" y+ o) p
除左喱個上司,仲有我老闆,你應該記得點解我要轉工架呵?你應該記得我老闆點追我架呵?高薪厚職我可以唔要,因為我唔想你亂諗。位高權重我可以放棄,因為我唔想無左你。打拚多年,我從來無諗過會為任何人放棄,我辛苦得到既野。當我知道,我唔轉工,你會驚我俾老闆追左,你會驚我變心,你會呷醋,我毫不猶豫放棄我咁多年黎既事業。(我自覺CD唔靚,而係一啲機緣巧合既情況下,我老闆同上司都見過我CD。)
$ N! G0 j6 x5 E2 e0 e8 h' N( ^
$ o7 W" \7 N9 N, ]( K5 G到今日,我仍然無悔,因為路係我自己揀既。我講咁多,係想你知道,我有幾痛呀!每一次我失望,我都同自己講,等啦!因為喱個係我愛既男人!
! |1 D! `5 L+ C: W0 C& _8 G8 r2 R+ S1 B
我換來既又係啲乜野呀?就係你挑戰我既底線,就係你對我既傷害。
8 U: g3 U  h! \; P7 r) J; a; l% p/ L
有人追緊我,係網上認識,佢等緊我Say yes。但我遲遲都唔答應,因為我個心仲有你。可惜,我地唔可以再係埋一齊。
3 a) E; M5 J/ T6 d# o0 q8 U6 B& s) t1 g; b% p- m: t  }
多謝你對我的愛!忘記我啦。
7 B7 q& v' P8 d  D
, C1 c) s) y% [+ ^! ?. Y[ 本帖最後由 winniegobby 於 2019-4-24 22:13 編輯 ]
作者: zuezue    時間: 2019-4-25 15:24

激動。
作者: misslady    時間: 2019-4-26 09:17

引用:
原帖由 winniegobby 於 2019-4-24 01:40 發表   6 V4 b# E5 M6 ~/ B0 r
還是借愛我的幌子,卻對我心目中的「她」另有目的?我不想胡亂猜度你,因為關乎你的名聲。但是,你應該知道,有些說話是會觸及我的底線。$ l; |/ h3 P+ c2 |. i
1 F# A& z9 j" p. |
是不是我滿足唔到你?我愛你,我知道你想我著婚紗俾你睇,我偷偷的去訂, ...
' z! P+ s. U$ p+ W% J  A' p
0 M$ X- `0 i- [6 \! {8 T
好好的回應  K5 u$ A# Y  M0 x4 r7 i0 c
女子的心聲
% ?3 h; x9 Z  a! g
+ ^6 K8 l8 {: Y0 T  g(._.)
作者: squirrel99    時間: 2019-5-16 22:24

上面係真唔係呀 樓主出黎回應下好喎
作者: sr84874145    時間: 2019-5-16 22:49

晒图啊~~看看你有多美多骚能搞掂老板~~哈哈
作者: angel0317    時間: 2019-5-25 08:29

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:04 發表   5 S) x" @+ h2 c: Y7 M" G( O8 B
/ R$ a4 I& u6 F0 H& j: v
' B- W! b8 K- S* @
可惜,我想再對她癡心都不再有可能了
) Y; g7 |* H& Y1 v+ L; Q  w- y
0 P8 L% s8 \3 o' U0 w5 W還是可以癡心啊!得不到的永遠是最美的!
作者: Maggie_cd2018    時間: 2020-3-23 11:00

真的,我好感動

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0