標題: 6月頭又搵人玩group [打印本頁]

作者: vein    時間: 2019-4-25 02:28     標題: 6月頭又搵人玩group

上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。
6 b9 W0 E: d; D4 Y% J/ V其他都係仔,總人數大約至5-7個。
( B2 }& ]* G) z+ Z. d  I  X請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。* n+ [9 K; v) u. l7 \% b
有意者就pm我,想睇相就自己搵我既twitter @thisisvein。
作者: wilsonkit622622    時間: 2019-4-25 02:40

V7
0 c' h8 P, a% o& ?  v* O0 Nwilsonjiff
作者: Algol    時間: 2019-4-25 06:00

推推推推
作者: wongwai852    時間: 2019-4-25 09:06

VChat tommybse271
作者: 愛.o    時間: 2019-4-25 11:12

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 02:28 發表   2 V+ X. a7 f+ H7 c2 @1 S
上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。
/ N0 N. s8 h3 |: a其他都係仔,總人數大約至5-7個。
' a$ v0 i+ e, `( g# D% [( H請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。( c! ?1 k0 t- l8 a; x" G
有意者就pm我,想睇相就自己搵 ...
+ `, C7 w2 B. m# l7 m
有點好奇SIS 對於參加既男人8 Z9 C8 Q$ ^( Z# M9 B) Q" v& v0 o( j9 L
有冇身高要求
作者: vein    時間: 2019-4-25 15:12

只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
作者: andreajli2    時間: 2019-4-25 16:24

笑左
作者: ggininder    時間: 2019-4-25 19:27

失敗收場
作者: Algol    時間: 2019-4-25 21:51

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 15:12 發表   & z" \" q+ j* E% n
只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
6 f; @8 J: v, f) C5 ~$ B' _
咁我即刻收返埋先
作者: 葉詩雯    時間: 2019-4-26 22:55

作者: misslady    時間: 2019-4-27 08:24

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 15:12 發表   
" x; c6 b" `8 U( s6 T. T只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
, `) E4 W- R" q1 s& o( z1 w* m

9 j4 ^7 V1 w: V& ~有大手,4 @# N+ m7 v  T9 y
也有細手, j- c0 `8 r; t

( f; j* b& v2 Q(*^o^*)
作者: 雨娟    時間: 2019-4-28 03:02

Cd 應該不用看那兒大小吧?
作者: rickychiu    時間: 2019-4-28 16:27

可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
作者: chans_chans    時間: 2019-4-28 18:20     標題: 回復 1# vein 的帖子

推推推推...
作者: vein    時間: 2019-4-29 01:59

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   
) F, R0 s8 }! C' E$ L- H0 L可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
$ }) f5 n5 M& T* A$ J. T7 |# R
咁應該係香港男人問題喇 ,我同外國人、台灣人、大陸人做人地都夠硬玩到。
作者: vein    時間: 2019-4-29 02:00

引用:
原帖由 雨娟 於 2019-4-28 03:02 發表   
0 h6 r0 s4 i- ]  W( T- [( RCd 應該不用看那兒大小吧?
  F1 r: s0 ?+ D) g/ i* X$ J不用,但應該只會找一名cd,而且已有人報名。
作者: 雨娟    時間: 2019-4-29 07:12

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-29 02:00 發表   
* v+ T: ]1 f: r3 |& c$ l0 c: e2 `  d' X3 e9 j' v) n
不用,但應該只會找一名cd,而且已有人報名。
( ?/ D' Y! P5 W9 Q; [  r# P
那就沒辦法參加了∼
作者: squirrel99    時間: 2019-4-29 23:40

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   
' v& [: r3 I0 w/ G' [- E- k) m可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
1 O' Q$ n( P4 v+ A3 w3 v# ?7 P你講野咁衰既
作者: avg    時間: 2019-4-30 15:34

引用:
  a# v5 Y0 L4 G7 V2 V! g" x可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
" P( ~( q9 @! ~  e7 A; v. W" \

3 ^/ e* |9 O8 d老實說,香港後生仔99.99%都接受唔到一般的cd,佢地睇電視睇報紙見泰國人妖好靚靚過真女,所以先有d想試下,但香港有幾個係咁,一見到真人腳仔同雀仔都軟埋,所以搵仔首要唔好搵後生仔,搵d有同cd玩開確認係得的人先有機會成功!
作者: rickychiu    時間: 2019-4-30 20:05     標題: 回復 15# vein 的帖子

個d無品味姐,雜食獸。
作者: annachan    時間: 2019-5-2 11:39

引用:
原帖由 avg 於 30/4/2019 15:34 發表   * e/ n6 m; G( w2 S9 s# L7 @
! k* n& u# j0 ^1 N0 N3 Y' X" b
% k" l- x% c; q3 f& u
老實說,香港後生仔99.99%都接受唔到一般的cd,佢地睇電視睇報紙見泰國人妖好靚靚過真女,所以先有d想試下,但香港有幾個係咁,一見到真人腳仔同雀仔都軟埋,所以搵仔首要唔好搵後生仔,搵d有同cd玩開確認係得的 ...
7 h0 ^  n8 |( {/ j
台灣這邊男生接受度高得多…
作者: slutsar    時間: 2019-5-2 11:48

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 02:28 發表   
4 v1 K" y6 x* u! W上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。) Z6 D6 o2 s9 g. R3 i" a0 i8 k; [& b
其他都係仔,總人數大約至5-7個。0 p( [0 B5 Y  j# l$ ?
請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。
$ d$ \8 j  A/ v% r& |  I有意者就pm我,想睇相就自己搵 ...
8 z& l! Z: k' v$ R& z' v你係HK 定 TW?@@
作者: beautylegcd    時間: 2019-5-2 16:54     標題: 回復 6# vein 的帖子

我反而鐘意得手指公咁大,,,,
作者: oral_sex    時間: 2019-5-2 18:14

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-2 11:39 發表   / ?8 ?& o& S3 ^! b. {7 j8 u1 [
$ l! D' f- N1 f/ Y2 I
台灣這邊男生接受度高得多…
& H4 h; }" F9 p& a: k4 t7 b

$ h+ C# ^  D$ |你們台灣那邊的cd一般質素都比香港高一點,香港人接受度低,cd空間小自然普遍質素都低一點!
作者: leelee5    時間: 2019-5-14 18:34

仲有無名額?大隻直男想加入:wechat mpolo1368 :)
作者: Lukas    時間: 2019-5-14 19:40

如果你冇果兩條女係到會好好多囉
作者: jingjing1010    時間: 2019-5-15 16:41

cd名額已滿咁我無機會lu
作者: szrich    時間: 2019-5-21 15:29

加我 szrich WeChat

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0