標題: 重甜:淫辱小秘書OL-CDJess [打印本頁]

作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 13:30     標題: 重甜:淫辱小秘書OL-CDJess

最近有幸認識到CD Jess,她跟我玩了一個角色扮演故事。她想我節錄出黎,係呢度同大家分享,如果有姊妹都想玩呢類角色扮演故事,可以pm我+ j( G2 v+ ^( _1 w9 _. V

! A/ }. O. b) }1 G' Phttp://hkcd.tv/thread-59067-1-1.html' e) y/ ~0 n3 D- ~
小秘書* ^9 e$ Z+ G6 l/ I' I0 [' O2 L
1 Z0 {- B3 _! O6 r
淫辱小秘書OL-CDJess
1 H, h. Q0 j$ p+ @
, _! s1 }4 o' k4 A7 Z我叫阿Ken,係一間公司既老闆,最近新請左位秘書,佢叫Jess,請佢既時候已經知道佢係CD,所以返工前已經同佢講你做我秘書,我要你日日著OL suit黑絲同4支寸高跟鞋返工的、我仲要你日日著唔同款既絲襪,有花紋既,有圖案既都要,咁先襯得起秘書你咁正既身材,Boss今朝又好想要你對黑絲腳啦,快d黎俾我玩下啦  C2 ~* J4 E5 d. s! e. s
3 ?5 F  h: o+ k
今日係Jess第一天返工,剛剛出來做野,怕被炒,被逼就範。
$ v+ E3 D; _- w
- T/ H/ h% H9 v1 X+ E$ h) s0 h% s' iJess:Boss我已著了黑絲襪等你,日日對絲襪腿都被boss奶到湿哂,好慘
( y4 O6 Z9 [' g" O3 _
5 R+ z+ {# C& s: QKen: 咁你快d過黎,坐上我張書台上面,我坐係大班椅到,我捉住你一隻腳摸你小腿大腿,我除左你其中一隻鞋,我見到你d腳指係黑絲包住,好靚,我將你隻腳曲起,放隻腳板係我口邊,我聞下你腳板,好香,有一陣皮革味,我開始吸啜你d腳指,一隻一隻咁啜! F& c  I) o6 a6 d8 _' e: [+ \
5 ]  N" x* {6 ~4 a' [
Jess:An.....ar....唔好呀! ...........顫抖著 我好想缩開呀!.....an...
: l' {% J- n# T! b
5 e$ M* z  p' a4 VKen:我捉到實,個口含住你腳指,另一隻手,伸入裙裡摸你私處,隔住絲襪摸好滑,摸到你出晒水
% J2 M2 W' {% S3 l6 q3 j2 t% W
3 s- A; b5 n0 c# i& Z* Y+ j" zJess:我咁大個女都未给人含腳指,好癢呀!..........我被你摸都濕哂了.........唔好呀8 i( d2 A, n+ T/ B; w0 ^

2 y8 H# ~) |1 @' }- K2 ^3 r8 `6 BKen:咁又要試下囉,啜完腳指,又奶下你腳板,我隻手feel到你濕左,我用手指摸你J頭,打圈咁摸,J頭濕左,我伸手入你絲襪,拉低你底褲,等小J走出黎。我再隔住絲襪摸你私處,等絲襪同你小J磨擦住
+ |8 C" V. A1 d$ l% ]# T
" w; g% k) T( B! }# }. `2 B" JJess:唔好呀! 。。。。我忍唔住喇 jj已扯行曬了..........., {3 w' @2 L, Z: b3 p# a/ O( N
7 T5 c" M& A0 {+ T! a2 y/ t
Jess今天新著高级黑色絲襪尖已给你啜到湿哂連腳板位都给你奶濕了.....看boss你的JJ亦已變大.....不知怎樣boss....unnnn.../ L, p( a" r9 V: O( D( `
/ m5 F0 u& A9 M+ z/ l- K
小秘書見到我JJ都硬晒,如果小秘書唔幫我整返軟,今日既工作就做唔到,而我亦唔會放小秘書你走,我拎出巨龍,小秘書要聽我話,跪係地下,幫我含
0 X6 M; a* n( o" H' v/ H  J/ E
. P8 C  {* R- F5 A# C1 [# b" iJess:好好..驚......剛出來野... 不知怎樣唯有照做...... 跪下...含著boss的巨龍,,,,un...un......
- _' w# z( f# d$ ~9 b& p2 g; U; i' M4 \9 I
Ken:呀.......好舒服,小秘書個咀好暖,含得我好舒服,我叫你撐開對腳,跟住叫你自己摸自己,我命令你拎你小jJ出黎自己搓下佢4 y9 M" N- k/ s% w

' R4 G* ~) t% LJess:這樣.... 好羞.... 但唯有照做.....腳部湿了的部份给冷氣吹著很凍,幸好大腿小腿未湿,但這樣自己摸著身體已熱起來jj已變大了, c3 g* b1 S% ?6 c4 w' p& B$ ?) \

4 b- ^" T$ i, K1 V& T. D. n我見到秘書既JJ變大好可愛,我再命令小秘書坐返上書台,叫你坐好打開腳,我把再玩弄你雙腳,但今次我進攻去你jj,我一口含住硬硬地既JJ,我幫你口交,我一邊摸你雙腿一邊吸啜你的JJ6 t/ T  }1 d, J

3 w" O4 S) A; T, `Jess:Ar.....唔好呀!... ........boss請你停呀…好想射了( I7 G0 _4 n2 _+ C4 I* z

+ Z5 C: A1 l7 J% L3 uKen:我唔理你,我繼續含,又要用手去了你小穴. i+ W$ A1 K# l7 V5 b) {  d
Jess:我...我忍唔住了,唯有嚐試用腳撐開,迎合你的攻勢1 w7 [/ z6 u3 F' V/ H
+ V8 }& ]  X" [" f
我見你郁黎郁去,我開始唔耐煩,我拉你企係身,反轉你,你趴左係台上面。我將你絲襪同底褲拉低
( i" L/ ~9 N, w& `
( C" A! _/ b; f' `1 r# ?! B  X  wJess:呀!呀!boss你做咩呀?唔好呀!我的小pat pat及絲襪腿在 顫抖再掙扎
9 F" ]0 a+ N& y) j2 U+ Q% P/ y8 Z' N3 p& L+ ?5 e( S
我扶住巨龍,對準你小穴插入去。我先將龜頭插入,再慢慢推入去) n# {1 O, N- T0 o

. u( Q" h' p4 o7 v5 y' fJess:好痛...唔好....停呀!....小穴口被插開了....停手...放過我吧!絲襪腳不停踢著7 ~* M3 p. _. z5 ?
4 b4 x2 ^/ U/ T5 R- `; J" l( k
Ken: 正呀,小穴好緊,好興奮你越反抗我越用力插入去5 A* N! r. M: Y1 A* a* Z
! K% L* C4 T* [8 }1 c" t4 X# G+ P
Jess:我的小穴已被插入....滿滿的巨龍...有撕裂的感覺... 好痛熱...求你停呀.... 唔好再入....... 含著淚絕望的 看著被脫去的高踭鞋哭著........
# `& n9 ?& A8 Y8 W: w我把你成個人放到台上,你其中一隻高跟鞋掉落地上,你整對黑絲脫到大腿上,我不停咁後入,插你小穴,小穴大緊,我每一下都出力插入去
( d& K' Z2 d6 W7 M0 w4 G! a+ G4 v- S4 `
Jess:Ar......ar.....ar...每一下的插入都感到極大的痛楚...只希望快些结朿; G7 g! e# f1 v& p

8 z, i( l' r- jKen: 俾我咁插法唔舒服咩,你做得我秘書就要咁,等一陣我仲要中出埋你4 z" \$ D9 y3 u# t
3 J; i' L2 a1 Z
Jess:我聽到之後,立即起身逃走,拉回絲襪底底 嘗試走出房間,高跟鞋也不著了,只要可逃離房間0 e- n  c+ e, g9 _7 l
8 a% b+ W9 J$ l$ x. P1 `
我一手捉住你唔俾你走,我頂住房門,按你落地,今次我好粗爆,撕開你對絲襪,我按你地下,再插入去7 R4 w, ^+ `  z. m( s( I

. b5 U) [, [9 l+ o2 H( eJess:嗚嗚嗚... ..唔好呀!男友送的絲襪都被撕開了,真對不起男友% |. m0 D& ^) s: B" ~+ Y3 p% n7 f

2 T  V, a* L! L' Q+ _/ F, Q我襟實你係地,你乖乖地聽話,俾我舒舒服服,我包保你人工高幾倍,我邊講邊插
6 m- J0 g& M- Y) p9 ]$ o+ n, P
! s* r: L7 e! a1 k2 e: F: JJess:事到如今唯有乖乖聽给你.........
7 S% G2 O! v# o. V2 d) r- h
  _& G  n) |. {我拎出一對新絲襪俾你,我拉你起身上sofa,我反轉你,你面向住我,我抬起你對腳,我要你望住我點插你: n3 x" L" s. V8 l3 s

( J% \8 X( P+ q% x% v/ {: u# s我仲要一邊插你,一邊幫你出,我握住你小j,chok chok下
& Y0 ]* k& v5 U( t% t" C5 I4 Z2 a! F; K' U8 p, P; s
Jess:著住你给我的絲襪令我條腿更瘦長,你一路插一路打我JJ,好快我已到高潮了
. t0 g4 }- M8 n* n/ [6 ?  g/ n4 ]8 P; u+ b. X" j4 V
Ken:我要射入去,中出,射滿你
8 V$ c& w" I  n; M2 ?+ T8 n: `  e; p9 }' I. m
Jess:我一條腿放在你肩上,你一路插一路chok........给你充滿......我已忍不住射了. ?9 s( }( ~; A* r

2 S0 T: q& u* T8 Z1 Z當您射到我一身都係時候,而我亦都係小穴深處注入我既精液,我把肉棒拎岀黎,見到精液係您小穴流岀黎。) g- e- O$ J( ~
; X( t2 i4 D" j( J  t2 r1 ^$ R
Jess:好激呀!6 x" V; n8 ^5 T/ x, R

8 h1 Z; x$ k  z1 [ ( }3 q; b* L8 j( j

作者: CDJess    時間: 2019-5-10 13:51     標題: 好好的故事

好好的故事呀!
作者: CDJess    時間: 2019-5-10 13:54     標題: 小秘書CD-Jess

http://hkcd.tv/thread-59067-1-1.html
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 14:09

應該會幫你吸引到一群Fans
作者: ngyl1394    時間: 2019-5-10 14:13

wow! 真是很正呀!8 H2 D2 g! |3 ?6 n( p8 f
期待樓主其他的文章
作者: CDJess    時間: 2019-5-10 14:14     標題: 回復 4# lovecdBB 的帖子

希望能夠激活此網站
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 14:32

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-5-10 14:13 發表   
/ L: f1 D9 ?3 N1 q9 vwow! 真是很正呀!
( X% @7 s1 X1 C期待樓主其他的文章
8 j* h# p$ G5 h
) `$ ?" h9 O# }" L你可以諗一個故事,同你玩都得架
作者: misslady    時間: 2019-5-10 14:37

好姣的故事
0 B$ Y- W  m  ~" Q* n2 \% X(o^^o)
作者: joey221    時間: 2019-5-10 20:37

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-5-10 13:30 發表   ! h: e) v5 l  @5 j% V: t+ g
最近有幸認識到CD Jess,她跟我玩了一個角色扮演故事。她想我節錄出黎,係呢度同大家分享,如果有姊妹都想玩呢類角色扮演故事,可以pm我+ ^% ^, y. j; Y, g, G; O0 f( d

" P1 n  B. @3 }5 c7 ?http://hkcd.tv/thread-59067-1-1.html' A7 S' E4 `# k1 t
小秘書
' @# @. }" H. a: E$ J
8 Q# V3 N0 k* Y* f  Y1 ^& F0 k, x淫辱小秘書OL-CDJess
, k1 k8 n$ \6 V7 a) g3 R ...
0 K& U3 \* \9 {" k- ?0 M. z4 i7 [  Q! J+ t6 c
看後,我想被插的
作者: misslady    時間: 2019-5-10 21:08

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-10 20:37 發表   
2 r3 d2 X1 p9 I% }8 T
, s4 }' `( [; P4 E
' P9 s, I- G$ W: i; K看後,我想被插的
  F$ [, w- J+ c' o  N7 D: o) [
  V" O# A/ o4 o' e4 f' D3 U2 M
會不會,著起秘書 ol 衣裙先?+ b$ W- U0 @1 h4 _
& i4 f6 q7 z7 e1 w& C
(o^^o)
作者: connye    時間: 2019-5-10 21:40

工作太高難度,否則我都想申請。哈哈。# p5 a) t$ P0 h6 ~
好故事。Jess很瘦很美。
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 21:40

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-10 20:37 發表   
2 w" D; j7 x5 D8 m5 Z( Z0 x" r3 X6 Y; T/ q6 G; ~1 \

# J% T$ K6 l( V' I4 B1 g看後,我想被插的
+ D% n2 I" z8 }
  S, T7 U& ]; A4 W, P: r那你要像Jess 穿起OL裙
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 21:41

引用:
原帖由 connye 於 2019-5-10 21:40 發表   
/ {: R7 L3 N# q$ k3 L工作太高難度,否則我都想申請。哈哈。
" F# n- I8 j6 y8 @; e8 W  f好故事。Jess很瘦很美。
9 w! B( J9 g4 K) B! N8 ~
' A, x8 C8 f6 a- r3 i% J難度絕對不高,只要一樣,滿足老闆需要
作者: misslady    時間: 2019-5-11 03:23

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-5-10 21:41 發表   1 _; z9 X$ x2 t7 ]4 Z* W

" @4 V! q6 M/ \( y" W. E' Z# w2 T! n8 M/ _8 \. m
難度絕對不高,只要一樣,滿足老闆需要
% b4 Z% V5 a2 I3 W  B
, v: g* d! U6 ^% q8 |7 F要老闆滿足,一 d 都不易的。
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-11 11:25

引用:
原帖由 misslady 於 2019-5-11 03:23 發表   
- n* [3 W7 w5 D$ z* \
7 [- y( ?" w3 ]! ?2 P0 U" Z6 J- {
( K' t5 Q$ e. j# {4 n1 Y. _要老闆滿足,一 d 都不易的。
7 ?$ h7 g$ ]( r6 _3 Z
$ e9 M2 |9 E5 L# K/ q
那就要看看老闆要求有幾高啦
作者: misslady    時間: 2019-5-11 11:43

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-5-11 11:25 發表   
! m1 S8 V. n' D2 n8 j( X7 ~8 U# E
( S# ~( G- e' s/ N4 k* ]
4 P2 |2 T1 @" g9 `* W那就要看看老闆要求有幾高啦
& ]- \2 f9 o. E8 x3 g. t, A0 F5 q# X+ V
是 HR 先試,定老闆,先來?
* U5 L% B  `7 c" q/ Y' C$ Y5 P' N  U+ D: l0 M' V0 _" y
有冇勤工?
作者: 深兒    時間: 2019-5-11 11:52

睇完好想搵人做秘書😊
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-12 18:54

引用:
原帖由 misslady 於 2019-5-11 11:43 發表   9 @+ g* F1 S  `9 K6 X( j

9 J- L: [$ V: }: P: B
& ^" p' V: [) a. S8 h是 HR 先試,定老闆,先來?4 v( \& V' h5 y# O+ T1 L  D

# P( {' ^: C; G有冇勤工?
  b; l: J8 d7 W9 `7 A6 W# x, E1 m) m$ t! ~
老闆秘書,老闆自己話事,勤工獎金已億去計的
作者: ant    時間: 2019-5-14 23:57

我都無經驗,可以申請暑期工嗎?
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-15 17:13

引用:
原帖由 ant 於 2019-5-14 23:57 發表   9 I* U1 t3 {2 W# w, K
我都無經驗,可以申請暑期工嗎?
7 r0 K7 @3 n: n3 u2 k2 G" z

! O2 U0 _, I9 H; }7 C& P唔怕,老闆好肯教新人既,你有興趣嗎?
作者: bk78    時間: 2022-4-26 11:34

good...good...
作者: heidiqueen    時間: 2022-4-26 21:51

好好的故事!!. ^' t' ~1 U2 q& X( j+ I2 h( X& t( w9 ~

作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-4-29 01:19     標題: 回復 1# lovecdBB 的帖子

寫得好生動細緻呢!
作者: 6c11    時間: 2022-5-1 00:36

感謝姊妹的分享
作者: Puifu    時間: 2022-5-9 11:13

Thx for sharing
作者: jjpretender    時間: 2022-5-19 21:50

感谢分享,太棒啦
作者: 月心妍    時間: 2022-5-29 02:08

好正,睇完我都想俾老闆插
作者: Sunnycd    時間: 2022-5-29 12:58

太优秀啦
作者: tcy1211    時間: 2022-6-19 18:58

寫得好好👍👍👍
作者: rock4396    時間: 2022-6-27 22:46

good story!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0