標題: 健身校服問題 [打印本頁]

作者: zzz999    時間: 2019-5-13 22:58     標題: 健身校服問題

請問果度有咩學校既校服賣?
作者: uniform    時間: 2019-5-13 23:14     標題: 回復 1# zzz999 的帖子

尚智。
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 23:23

引用:
原帖由 uniform 於 2019-5-13 23:14 發表   
- ^- o. X1 U0 t& b3 t尚智。
+ x" ~% }# w# x& j! I! D5 _  x那麼想問下有沒有嘉諾撒聖瑪利夏季賣的?
3 _4 |- I  p9 c/ F另外昌記那裡有沒有?
作者: hf-1141    時間: 2019-5-14 00:31

想知仲有無dgs?
作者: tamabaron    時間: 2019-5-14 07:12

我都想知除尚智仲有邊D
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-5-14 20:45

唔係摺左啦咩? 又開返?
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 21:30

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-5-14 20:45 發表   
9 Y2 i! |3 B! U0 m4 v7 `4 `唔係摺左啦咩? 又開返?
! a8 O( B+ A3 l7 Q! `0 M7 j+ m5 W
居然摺左了?呃.....
作者: anywind    時間: 2019-5-14 21:41

應該話佢無執 但係長期都無開 山左閘
3 }$ Z4 M) ]1 C. p3 ^/ M; n1 Q早係十年前都仲會同你度身造裙 但我當年無呢個錢去買  q  K$ ?8 _  J* n( `- S
火車橋都唔會唔賣既 尚至去返火車橋好過
/ c. ^5 `2 k0 g8 o! x8 X反而D豬S 火車橋無左 轉左新果間未敢去 GYM又好少開
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 23:35

引用:
原帖由 anywind 於 2019-5-14 21:41 發表   
( V" o% p. e! Y% S- b5 l! F1 V& ^* f- e 應該話佢無執 但係長期都無開 山左閘
8 O9 c  S, e/ h  o早係十年前都仲會同你度身造裙 但我當年無呢個錢去買
3 u# o# F3 ?2 w+ L0 N& x* I9 l# ]' t火車橋都唔會唔賣既 尚至去返火車橋好過
9 K, g" h( y  Z8 O5 V6 K7 q反而D豬S 火車橋無左 轉左新果間未敢去 GYM又好少開
/ V3 L& p& N# B, t0 C( JThanks~
/ y2 E: N% N* Y" R- q" R3 l咁請問火車橋係邊一間?
作者: uniform    時間: 2019-5-15 22:25     標題: 回復 9# zzz999 的帖子

今輪。
作者: zzz999    時間: 2019-5-15 23:31

引用:
原帖由 uniform 於 2019-5-15 22:25 發表   
+ s; i3 X3 h8 f: z$ U2 S8 @今輪。
% U1 W5 d9 |; j$ U+ ~& X; b
謝解答~' C, t4 l1 G) p' ~; n' I' Q& w6 X

7 W( j" z8 c# C# |$ I: b不過今輪唔係幾難買的嗎?
作者: gomer    時間: 2019-5-17 12:53

好像地舖已出租了
作者: zzz999    時間: 2019-5-17 22:47

咁油麻地約室難買嗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0