標題: 呢度都有洗板。 [打印本頁]

作者: ant    時間: 2019-5-27 10:42     標題: 呢度都有洗板。

原來個個場都有人會洗板。都幾無聊。
作者: Rachel    時間: 2019-5-27 11:25

半年來開post話過兩次# _: @7 B* \, M% l% R5 |
宜家仲衰,09/10都回
作者: 346    時間: 2019-5-27 12:37

早排連IQ題都有,都唔知講咩好
作者: misslady    時間: 2019-5-27 13:02

引用:
原帖由 346 於 2019-5-27 12:37 發表   5 R8 w9 v. y$ c# {, ?5 o
早排連IQ題都有,都唔知講咩好
$ Y' B1 {5 L  r( V7 ]* Q$ D+ e
3 a. `5 Q  L. t. G! a3 n
都,平常心
8 y6 t5 \. k! C8 @! _! {; d
6 k- G9 B1 B# x+ w0 i: _& S(o^^o)
作者: hf-1141    時間: 2019-5-27 22:27

我係一個新人
* G8 j2 t  Y8 r  |有時有d舊post 有興趣真心想問問題7 n. z8 ?7 g2 p2 A) v
唔係有心洗版
作者: Rachel    時間: 2019-5-27 22:32

引用:
原帖由 hf-1141 於 2019-5-27 22:27 發表   1 }0 D$ [4 u. l$ r5 X& T
我係一個新人
# {( l$ s4 ~& f9 S有時有d舊post 有興趣真心想問問題* R  Q: \- P5 ~8 w
唔係有心洗版
- ]. p  f3 P; r8 k) O其實好多係FAQ,爬文可能有答案,不過小心山埃5 U4 J3 l* f3 d7 |# M( V7 t
# [9 O, Q5 b, e& a
又認真講,有時出面先有答案,CD網好多瞎子摸象
作者: 三森エォア    時間: 2019-5-27 22:52

引用:
原帖由 ant 於 2019-5-27 10:42 發表   4 d& a0 \4 U" {% l) D+ x& m% L3 g
原來個個場都有人會洗板。都幾無聊。
" ~$ j0 T/ v$ H4 R9 O
FF到冇野再FF.....
作者: connye    時間: 2019-5-27 23:07     標題: 回復 5# hf-1141 的帖子

問完問題,十幾個poses你会返轉頭睇番咩,算吧啦.2 I$ [, s9 |$ v. Q- t, M  U
- o9 v( D' e+ Q, |+ O2 Q/ M
小朋友出世我呢五六年都少來,近來比d真心分享吸引多了上來。不過發覺真的是有點走偏了。可惜。
作者: ant    時間: 2019-5-28 23:33

想relax睇下cd長腿姐姐姐,可唔可以唔好咁多色情廣告呢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0