標題: CD是發掘自己另一面的過程 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2019-6-10 21:19     標題: CD是發掘自己另一面的過程

男裝時, 我一D都唔主動, 又唔識講野,响性方面好含蓄, e* V9 h+ s% V& e( T. ]
但係一轉做女生模式時, 就好似發掘左另一人咁,會主動搵人傾計, 又同人sex text,又post性感少少的相
+ O; g  z+ G/ a不過我都有底綫, 唔會受約8 @5 Z* A3 i7 p* h
) n* U5 N$ X7 Q! B8 ~0 x$ [
真係好有趣/ P$ M! x9 j7 A1 S& j# S

- {8 b  ~6 L( ]大家有冇類似既反差呢6 [3 e2 U. ^/ S+ {: N" C! k
$ |4 x" {; R% V9 y) L4 k: {
作者: 阿姨    時間: 2019-6-10 22:11

妳未遇上令妳動心的人啫
作者: totoioio2006    時間: 2019-6-10 23:03

會呀/ o7 m" D- c: C
我係女裝之後都會變左另一個人
- g( x! s$ P1 e3 s發現自己係勁嗲同勁斯文
作者: Rachel    時間: 2019-6-10 23:34

不會…女裝與否都是R,所以性格丶喜好一樣/ R, m$ {+ C5 V
見到A350丶新幹線一樣咁開心
6 P$ O. u& Q* j9 ?$ R8 U不用扮別人才自在www 或者我本來是女生XD
作者: ruby0330    時間: 2019-6-11 00:22

男裝女裝時都差不多: d- `1 Y* s  {, g$ w
就是賣萌技能會×2吧 哈哈哈哈
作者: jesscd    時間: 2019-6-11 00:28

我被Ex調教出黎, 最後上左癮............
作者: ueue3388    時間: 2019-6-11 00:41

認同你的想法
作者: misslady    時間: 2019-6-11 08:36

女兒心,
: b; q; h$ A) b% N7 x女兒裝,
( I$ B  y4 ^1 \. |& M* A* j" O' M: ]! I- T# X, S; g
當然想有女兒身的行為,心態
作者: Elpitlum    時間: 2019-6-11 12:42

会啊。。。。。
作者: 3reeStyle    時間: 2019-6-11 13:56

會啊,那是另一個我
作者: 3reeStyle    時間: 2019-6-11 13:57

會啊,那是另一個我
作者: candys    時間: 2019-6-12 00:49

認同, cd後性格上係有反差
作者: Carol0122    時間: 2019-6-19 19:44

我又覺得唔會0 ]/ j' j5 g4 a
我唔係多重性格也不性格分裂6 V1 O) h, U1 B* }- _3 \& W
只係根本覺得自己係女性
9 q, {/ |' e- m  c( y' H$ O所以無論男裝女裝其實我都係我
作者: joey221    時間: 2019-7-23 17:32

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-10 21:19 發表   
8 t! t' j$ [$ G2 F! B男裝時, 我一D都唔主動, 又唔識講野,响性方面好含蓄
& s+ X5 O2 o) G) Z9 z3 Z但係一轉做女生模式時, 就好似發掘左另一人咁,會主動搵人傾計, 又同人sex text,又post性感少少的相- ~+ j& S" u' p! z* _" x" F
不過我都有底綫, 唔會受約
6 Y4 K0 h' f7 f$ x: r
- E) Z+ G3 d, B( U/ ~' m. Y真係好有趣
% r) ^; O, B# n* y' E* M+ `# s+ ]3 I. I* T8 j, ]
大 ...
4 X7 u/ p& m) {% W, N& p$ L
; V+ E3 ^$ D$ t; n/ X& ?& f3 V  D( P我的性慾,傾向被吻和被插
作者: cd31415926    時間: 2022-3-15 19:17

自己痕陽剛 所以努力想要讓女裝好看一點  會想要享受那種落差
作者: MoodyBlues    時間: 2022-3-15 22:17

在床上會有不同
9 g# ?) R. C3 Y6 t# v- C會想被人征服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0