標題: 我叫Abbie 大家好 [打印本頁]

作者: Abbie123321    時間: 2019-8-3 03:05     標題: 我叫Abbie 大家好

Hi 我今年25碎,一直好想cd,因為細個既時候意外地接觸到媽咪既絲襪
8 A, Y$ [0 Z) o! a  k& l, v,所以就愛上左絲襪同女裝,想感受一下做女仔既感覺。1 ?# h: c* p. f% L
直到近排我開始控制唔到,偷偷地背住屋企人同女朋友,買左女裝黎cd。
& W6 s1 k, B, m0 ]; o' d# \1 v不過我怕比人知,冇影到相 Cd完就張衫掉左。 好浪費...
1 q9 y- x- I6 E" u" S$ C) c , G  \& E4 Z4 q( H/ _
黎緊,我會自己一個去泰國旅行,屋企人擔心我危險,亦都唔想我去。
" s; P0 E/ R$ q  s但係我又點可以浪費難得可以自己去旅行既機會呢。3 M% \* [- z! E- J
我打算除左散下心之外,都有念頭係泰國Cd。( f+ m* B, F& z. B4 q; |
不過我唔知我應該買咩衫Cd好。
作者: siying    時間: 2019-8-3 09:41

泰国系CD的天堂啊,我都想去玩一次
作者: Annalam    時間: 2019-8-3 15:44

去到先買囉
作者: Abbie123321    時間: 2019-8-3 16:06     標題: 回復 3# Annalam 的帖子

我有諗過呀 但係怕唔岩款 & q0 S/ q, \0 V) s# h
因為我比較喜歡校服 制服
作者: uniformlover    時間: 2019-8-3 16:21

買返套泰國校服,通街都賣到
作者: 2018    時間: 2019-8-3 18:25

加油
. k, _; [7 A5 a3 C4 L預祝成功
作者: PS1223    時間: 2019-8-3 21:45

加油!6 Q# a& ?( K# U0 {, O( Q( F
希望你繼續有勇氣去發展更多
作者: hehehe1402    時間: 2019-8-4 11:37

我去跟團, 有導遊係變性人, 全程好自然, 當地人好接受
作者: joey221    時間: 2019-8-4 17:35

引用:
原帖由 Abbie123321 於 2019-8-3 03:05 發表   
0 n# V% c/ ~2 vHi 我今年25碎,一直好想cd,因為細個既時候意外地接觸到媽咪既絲襪
( I1 N# C! x0 a! ?,所以就愛上左絲襪同女裝,想感受一下做女仔既感覺。0 U2 Y# N# H* N, L9 o
直到近排我開始控制唔到,偷偷地背住屋企人同女朋友,買左女裝黎cd。* r/ L' f% ]5 F7 y
不過我怕比人知,冇 ...
" `4 g' H" a6 R! C9 p, }) a

8 N& ?9 @9 Q" J" R0 {5 o3 @去到外地 要小心一奌
作者: Yanananana    時間: 2020-4-14 01:20

喺泰國應該好好多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0