標題: 想識CD姊妹一齊偽裝 [打印本頁]

作者: 醬醬    時間: 2019-9-9 04:48     標題: 想識CD姊妹一齊偽裝

小妹廿幾歲,CD左兩年,呢家係偽娘,試過幾次著女裝出街冇問題,有兩次去左旺角買女裝(冇被人懷疑到)
& E' W: n# ~& l% e2 G7 d6 w  ?) g8 M/ P
想認識其他CD姊妹或者女仔,最好可以約埋一齊著女裝出街+ A3 g2 b( \+ F0 D

) B, @( {4 R1 p不過我既化妝技術吾好,吾識化妝既姊妹們呢層我未必幫到你地XD
% g/ K' J" w: f7 S' }+ e* e& o) ^* U7 W* h
有意認識既姊妹們PM WECHAT
作者: joey221    時間: 2019-9-9 16:28

引用:
原帖由 醬醬 於 2019-9-9 04:48 發表   
, \1 k- z- m, D4 i6 B: w+ V小妹廿幾歲,CD左兩年,呢家係偽娘,試過幾次著女裝出街冇問題,有兩次去左旺角買女裝(冇被人懷疑到)( X7 \" u1 U. v1 F* t  q: B
4 N# a  y; _5 ~! h3 \) ^* o( _$ _
想認識其他CD姊妹或者女仔,最好可以約埋一齊著女裝出街
1 E4 c  d7 W8 q) E! N$ V, G1 W- c
* T4 {$ t/ }$ G5 k1 B, E不過我既化妝技術吾好,吾識化妝既姊妹們呢層我未必幫到 ...
* ?3 m6 a& @* ^1 y) @8 j
7 S5 B  O9 [0 L( I9 ?
我每次收到零用,也會去看衣裙3 z' q3 J1 G, T- \9 h2 F; t2 G
用奌金錢,包裝一吓自己
作者: kingpeople    時間: 2019-9-9 23:59

我都有興趣...
作者: irir1228    時間: 2019-9-10 09:21

新手可唔可以參加?
作者: siying    時間: 2019-9-10 09:40

可以去旺角买女装,超劲啊
作者: liz    時間: 2019-9-14 00:34     標題: 回復 1# 醬醬 的帖子

me too, me too , 好難搵小夥伴一齊cd >_<
作者: hkhello    時間: 2019-11-4 19:30

wechat msnman333
作者: js2307    時間: 2019-11-7 14:03     標題: 回復 1# 醬醬 的帖子

WeChat joe2307
作者: js2307    時間: 2019-11-7 14:06     標題: 回復 1# 醬醬 的帖子

WeChat joe2307
作者: VptyCD    時間: 2019-11-7 21:43     標題: 回復 6# liz 的帖子

wow you are so pretty

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0