標題: 有冇人心思思想食自己的精液? [打印本頁]

作者: Ching250753    時間: 2019-9-17 11:40     標題: 有冇人心思思想食自己的精液?

我每次全套cd套裝自慰完,未射出來時同自己講一定要試下,但射完在手中,又覺得無勇氣,可能覺得嘔心掛∼但我知道自己總有一天會試的,因為其實自己都幾變態,又性慾強,又喜歡自拍影片自慰,所以我覺得自己還是忍不住會試。。
作者: gila    時間: 2019-9-17 12:12

直接射入口,或者玩顏射,感覺會好一些。而且冇得避開。
作者: Kenwin    時間: 2019-9-17 13:43

甘我要找我的CD女友試下先!互試!& d& S0 g5 i9 i1 z: H. p% E
好似口爆先可令CD女友完美滿足!完美的手釋放自已!
作者: cdmeowmimi    時間: 2019-9-17 15:06     標題: 回復 1# Ching250753 的帖子

) Q0 J7 I- k. E0 k; {
. o/ Y- W" v& q0 M
作者: sexcoco    時間: 2019-9-17 17:02

自己個D就冇咩興趣 不過CD完就好想吞人哋射入口個D7 }  I6 w- M" w( m3 o1 G# U

7 S9 w1 s/ Y) p7 `6 u7 O) t1 U6 n[ 本帖最後由 sexcoco 於 2019-9-17 17:03 編輯 ]
作者: Vinci_Cheung    時間: 2019-9-17 22:34

我鐘意吞精,但唔知點解係唔想吞自己果啲……( v$ \/ d7 ^# p5 T- K
樓主既感覺我都試過,我同意樓上話射第一下就要吞,個下個感覺無咁抗拒
& B# J# p  c* z. B3 _+ O) V我覺得最直接係幫人含,比人深喉口爆,咁就直接落胃,咁樣對你黎講可能會好啲; v0 s% I( z5 D, Q3 ]: f( X
* M; H7 _9 Y7 A* {4 y7 J1 j
題外話:/ T7 k! k& Y& j/ n' S: m9 x, S
有無人會好似我咁,鐘意比人口爆,再享受啲精係個口度,幾分鐘後先吞,但自己果啲就連擺入口都唔想?
作者: cdmeowmimi    時間: 2019-9-18 07:33

( q1 g7 N" V4 ^
# ?6 _7 V0 h3 d& m5 f, f+ W
作者: Kenwin    時間: 2019-9-18 09:56

新手想試:射第一下就放入口,即是比佢漲硬時準備射就含住吾放!繼續吹,等佢繼續射完為止:!
; l$ V% q( B* c我比人口爆个種快感是完全釋紋!係時候幫人口爆,满足下人!吞精真的未試過,要跟樓主做法,第一下強吞先!之後死含住等佢釋放完才算!
' V( O6 ^# L3 Y3 I0 v$ ~7 N1 R$ n2 j' C
求教!
作者: annachan    時間: 2019-9-18 11:24

曾幾何時吃過自己的~~現在早就沒精了哈哈…" q0 N: R2 n  U2 b6 O( P

( Z* c  E" ?9 F! s* \現在吃男人的就好…XD
6 [+ D  B4 n* L1 _7 Y# H+ d! n2 q" W+ z- s4 V+ F0 D) D
那時候的圖↓1 p& V& j+ p5 M" t
* A/ z5 o* m2 H( c* d8 B( w
[attach]218007[/attach]
作者: annachan    時間: 2019-9-18 11:27

引用:
原帖由 Kenwin 於 18/9/2019 09:56 發表   2 C; Q8 O  r5 K/ B4 Y" W) [7 ]& m
新手想試:射第一下就放入口,即是比佢漲硬時準備射就含住吾放!繼續吹,等佢繼續射完為止:!
) B3 X* V% u, ^: f1 T- L我比人口爆个種快感是完全釋紋!係時候幫人口爆,满足下人!吞精真的未試過,要跟樓主做法,第一下強吞先!之後 ...
  a' |1 G& z- P* N9 J: s; g如果怕對方量太多不敢吞下去~~對方每射一下你吞一下…# k+ a% D& B* r5 s. T2 a
: B  d1 R& n: \) E. G" M. u
雖然個人覺得這樣不夠滿足…
作者: Kenwin    時間: 2019-9-18 14:21

你的相好性感,我馬上硬起來!
0 z4 J4 X" {/ |; Z. C好想和你交流!比我口爆你!,比我练習下!至多含住和你kiss.去試另一境界!
. N0 ~' i8 [; H( e. y* r# f8 W4 O
) b! y: M  k6 ?: w2 d$ ]& R我覺得我是男,可以口爆CD,令佢滿足,釋放自已!自已都happy.互動!!
作者: ilovebra    時間: 2019-9-18 16:15

Yes I feel so hot with the picture.
作者: avg    時間: 2019-9-18 16:37

引用:
原帖由 Ching250753 於 2019-9-17 11:40 發表   ) d8 @. g1 V* y* p& E! N- R0 {
我每次全套cd套裝自慰完,未射出來時同自己講一定要試下,但射完在手中,又覺得無勇氣,可能覺得嘔心掛∼但我知道自己總有一天會試的,因為其實自己都幾變態,又性慾強,又喜歡自拍影片自慰,所以我覺得自己還是忍不 ...
  d- M7 k) A2 b+ H: M( D( K9 E; {
5 L1 |1 V  S/ O3 s* P9 q
& M. g' r  F7 e. z7 n我都差唔多情況,好想試下,但出左之後就無晒心情,只有一次試了一滴咁多
作者: orochibasara    時間: 2019-9-28 22:13

我係直男都有試食自己精,以前口爆完ex佢咀我lur一半精比我話share吞咗佢
+ G  g2 t# [6 o我自己比較粗,人地含完都話個口會酸軟喎,所以含唔得耐...% Y1 j8 Q* _3 m& L1 a/ u; I
最慘係我鐘意比人吹多過做,唉好想訓係度嘆下比人含...
作者: 20151120    時間: 2019-9-30 19:55

試過幾次顏射自已吞落去,吞其它人的還未敢試。
作者: joey221    時間: 2019-9-30 21:50

引用:
原帖由 Ching250753 於 2019-9-17 11:40 發表   
+ l" |$ q$ b: D2 P6 f( P我每次全套cd套裝自慰完,未射出來時同自己講一定要試下,但射完在手中,又覺得無勇氣,可能覺得嘔心掛∼但我知道自己總有一天會試的,因為其實自己都幾變態,又性慾強,又喜歡自拍影片自慰,所以我覺得自己還是忍不 ...
  e( l" G( N1 W( z: k' L1 p+ {
& b! A  G4 N7 u+ }% u+ w/ E我另一半,常常叫我吞他精,我真的吞不下
作者: brabrabra    時間: 2019-9-30 23:14

要進入忘我竟界,如果喺手掌中,我仲會睇住D黏液一絲咁吸入口,試過含住D液體再J,最enjoy 係聽到吸入口嗰陣嘅雪雪聲,會極之忘我之下就會吞到
作者: brabrabra    時間: 2019-10-1 22:00

試完記得講返感受
作者: brabrabra    時間: 2019-12-22 22:44

慢慢睇住D精絲吸入口,仲high
作者: aliansex    時間: 2019-12-22 23:48

試過幾次吞自己精,舉高pp之後瞄準直接發射入口$ r7 C: `: t# d: Y; G: n
可能因為射完之後進入咗“賢者mode”原因,雖然心理覺得開心,但係生理上唔知點解居然想嘔。
0 a1 G$ S8 h+ z2 z: E" M" c之後試過幫人BJ到吞精1 Z; m: p0 I% E
第一次,佢射果陣,龜頭全程都含在口中,感受到一陣一陣熱浪衝擊舌頭、喉嚨,跟住之後就吞落去,就覺得幾爽(生理+心理); K( N, h3 E* j$ o
但係第二次就好似女優咁,張口伸脷,比佢瞄準射入口舌之上。不過可能果次之前感冒,咽喉炎症啱啱消除,有d後遺症,即刻就想嘔,雖然之後強迫自己吞落去,但係就覺得唔舒服。
9 P+ r; N! d+ B$ i! `( |我總結,最爽吞精法,就應該含住佢,比佢直接喺口中發射
作者: brabrabra    時間: 2019-12-22 23:56

自己吸返入口都幾high
作者: 心若詩意    時間: 2019-12-23 00:08

作者: imnewone    時間: 2019-12-23 10:02

我鍾意射完後將精液抹番落條燃度,個種麻脾感好正
作者: brabrabra    時間: 2019-12-31 22:42

點解會有麻痺感覺?
作者: wahwahwah333    時間: 2020-1-26 22:55

以前,我一開頭都係被射臉,習慣後開始意識到果浸味道6 F$ Q5 \! P5 Y  r
慢慢就會想食
作者: brabrabra    時間: 2020-1-26 23:58

自己射自己塊面都試過
作者: ping456    時間: 2020-1-27 00:08

引用:
原帖由 brabrabra 於 2020-1-26 23:58 發表   1 Q  |5 ]/ {$ F& h5 R
自己射自己塊面都試過
# ^$ z9 W  {' a% D3 ~- e

* b; R! b8 E2 z' P6 ^* I點樣可以自己射到自己塊面?因為我鐘意顏射多過吞精
作者: ueue3388    時間: 2020-1-27 01:40

吃了之後會有回不了頭的感覺,好想做女人
作者: brabrabra    時間: 2020-1-27 10:35

引用:
原帖由 ping456 於 2020-1-27 00:08 發表   9 M. V: w7 g; x- F8 b; x$ x

: n; y" W  O  U
0 k. F8 k7 T2 L6 T/ A點樣可以自己射到自己塊面?因為我鐘意顏射多過吞精
+ T/ Z  a# A2 V( R# v

$ P( u6 w+ G' E臨射之前向前彎腰(試過),或者瞓喺床上抬起patpat(我未試過)
作者: brabrabra    時間: 2020-1-27 10:37

引用:
原帖由 ping456 於 2020-1-27 00:08 發表   
2 F+ w! U2 z- I8 @0 d% e+ f! q4 {; {

9 ?7 G" e6 z6 l點樣可以自己射到自己塊面?因為我鐘意顏射多過吞精
1 `/ P6 M+ W, p
) W& [, N8 _- t6 l3 p臨射之前向前彎腰(試過),或者瞓喺床上抬起patpat(我未試過)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0