標題: 我的戀物和CD經歷 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2019-9-29 14:14     標題: 我的戀物和CD經歷

我叫Candy. 同你分享一下我的戀上玩女裝經歷.....
# q4 l* L2 E. n& N! }3 L4 j3 Q. i* [+ W9 {( N+ M
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上玩女裝內衣的.
* Y9 ~, N1 [0 v% A+ m1 C
0 l1 H: r% b( w3 e" J我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個女讀緊中3中4, 佢個女唔算靚但身材好正, 對波仔細細但好圓好實, 我睇住佢長大的.
: A0 ~6 T% r; O( j
7 I6 X/ I8 V3 ]" O9 ^! R有次佢地成家話要有D緊要野返鄉下, 但出發個日一早房署話佢地樓上懪左喉, 要落佢地屋企鑿天花換喉, 否則漏水入佢屋企, 但佢地已經買晒車飛仲約埋D叔伯兄弟一班人返去,要退飛又好煩, 佢老婆同我亞媽有打麻雀, 都熟下, 於是佢放低門匙俾我地代佢開門俾房署黎做維修...
9 [& z/ ]- i) l1 ?; G
% c3 k9 @  c9 Z, w) F/ D- A# q( \我老母下午就去約人打麻雀, 佢鎖匙放低我地到, 於是由我開門招呼D工人整天花, 整好左工人走晒我仲幫佢掃好D灰塵, 但係在騎樓我見到佢地掛住三隻胸胸同一套白色連身校裙, 咁就撻著左我了.; o# k; E" P/ @( h) w6 ~
. H0 E2 M6 g, j
個三隻圍我仲記得兩隻係黑色有喱士的, 好大隻, 係果亞媽的, 因為以前佢在電梯俾我昅過所以認得, 另一隻係白色半截背心型, 肯定係亞女既圍, 最吸引我係條校服裙.
# @7 t6 R9 `+ H- m# S. X, o7 [6 p$ V. t
我忍唔住終於除光晒自己穿左條裙上身,冇拉上拉鍊因為有D窄, 之後玩住佢地母女既胸圍打左不下四次飛機....% e8 j' O1 O( x5 u

( h( u; G% V" I* j從果次開始, 我每次同女做愛或自己J都盡量要欏住D胸胸, 或者裙裙在手才夠興奮.
+ y) t+ N; w9 s2 ?, ]/ ]
: b1 c, ~/ @% u4 ]我依家已收藏了近百個胸胸,幾十條女用過底底, 十幾套校服來玩.......仲有女裝高跟鞋
7 _& N6 L5 r$ [3 O+ O( }% E% W5 @  o; t5 O( U4 R8 s- j
不知道你的經歷又如何 ?  好想同D同好分享下.4 h: K% i- r7 J8 U
( j  J" h( d2 ]6 R6 g, j5 E
我有租左間屋近荃灣, 間中都有D愛好玩CD既姐妺來坐.
/ ?8 y$ e- G+ ]1 [6 C- D$ x6 R4 s/ M0 M8 i8 z
有興趣大家交流心得可找我wechat : chat_me_hK
作者: cicilam    時間: 2019-9-30 08:31

經歷好精彩,最初我都係從人地既內衣開始
作者: mac02    時間: 2019-10-4 22:18

小學時代,對家人的泳衣有興趣,很快就被發現及停止了。其實當時亦有接觸過家人的胸罩,只是那時候不知道如何穿著,傻傻的以為胸罩的兩個罩杯是用來包裹兩邊屁股的,所以當時對胸罩沒太大的興趣。
# o+ e5 N: Q. _# _9 J; h9 u初中時代,開始有意無意地留意女同學們的背影,漸漸對各種款式的底裙及胸罩感到興趣,幼吊帶的,粗吊帶的,帶花邊的,Y形背的,X形背的,單排扣的,雙排扣的,等等等等。某幾次偷偷看到底裙及胸罩前面的白色小蝴蝶結後,就對內衣上的小蝴蝶結產生一種莫名其妙的偏愛。
) _) s9 O; j/ s7 m' L) r# A3 W& H高中時代,家人衣物的款式太單調以及防備,令我漸漸壓抑不住對家人以外的女性衣物的衝動。某次晚上路過村屋的時候,看到屋主晾出來的一件白色連身夏季校裙,以及一個白色的學生款式胸罩,內心爭扎了一段時間之後,最終忍不住偷偷地將那幾件衣物拿走,拿回家穿過後又很內疚地將那些衣物丟棄。一次成功之後,自不然會心存僥倖再來第二第三次,直到某次被發現之後,終於意識到偷竊會帶來嚴重後果,才停止了這種錯誤的做法。
9 J2 Y. i9 A' b( }& y. o1 [" O畢業後有工作有經濟能力,間中會到商店購買喜歡的衣物,雖然只能是偷偷收藏偷偷地穿一穿過一過癮。
作者: miki1314    時間: 2019-10-8 01:31

好想有人一齊玩
0 ~6 `: z/ g& Y但我唔識打扮,好喜歡係著窄短裙,但好怕走光,有十幾條裙同絲襪,喜歡著大腿肉絲
作者: Zoey    時間: 2019-12-20 19:41

睇完你們的經歷,好驚我都會係咁。) U# N! e) x, e4 {) f
今晚爸媽返左大陸家姐去街,點好
作者: brabrabra    時間: 2019-12-20 23:51     標題: 回復 3# mac02 的帖子

你有冇繼續玩bra?
作者: brabrabra    時間: 2019-12-20 23:52     標題: 回復 5# Zoey 的帖子

拎D 玩具黎玩
作者: misslady    時間: 2019-12-21 09:31

引用:
原帖由 Zoey 於 2019-12-20 19:41 發表   
: J' e) G& ~; L' X" M睇完你們的經歷,好驚我都會係咁。4 G' n; ~, e1 z- {5 R
今晚爸媽返左大陸家姐去街,點好
. X8 w) d# y) W  \# U
1 x5 M  n. Z( v% o; [有自己房,' `' T! h) F* O/ @' ^7 m7 G
1 h* {% d: D) A3 t( H
可以 在房玩 ?
; _1 w7 u( Z4 n  P- G, r: L* _( _^_^
作者: brabrabra    時間: 2019-12-22 22:08

樓主中意光面bra?
作者: ebullient    時間: 2019-12-25 17:10

可以攞到人地d甘好 我以前係偷偷地用屋企人果d...
作者: brabrabra    時間: 2019-12-26 00:15

我買二手bra 黎玩
作者: CindyLi1214    時間: 2019-12-30 23:10

你們有咁嘅經歷好開心啊!
作者: gloriacute    時間: 2020-1-17 06:38     標題: 回復 3# mac02 的帖子

後來怎樣比人發現?/ V% f" c9 B( \+ q  _# P
著校裙怎樣玩?
作者: sexpic4me    時間: 2020-1-20 02:32

我都怕屋企人發現
作者: uniformlover    時間: 2020-1-22 23:52

我都怕屋企人發現,好精彩既經歷
作者: mieo31meo    時間: 2024-2-2 16:39

好刺激,啲野有冇整番乾淨,小心唔好比人發現
作者: anywind    時間: 2024-2-2 19:19

4-5年前既POST都俾人R返上黎
" i% Y+ A( l" q% _' [0 _* c不過呢D故事先似真實同埋有似曾相識既感覺
作者: wolfhell0204    時間: 2024-2-8 15:14

引用:
原帖由 anywind 於 2024-2-2 19:19 發表   1 A4 j: J: h+ k3 ]2 x5 A
4-5年前既POST都俾人R返上黎 $ R5 `; U+ h! o# `4 O
不過呢D故事先似真實同埋有似曾相識既感覺
  G  ?5 S6 M: F1 t1 Q5 x4 T

: o% u# U& w6 Y2 K- D其實依個網站已經冇乜人係度嫁啦! 再加上依個網站版本已經過時,2 `) P3 S2 m9 R5 v

! ]0 {; F5 Z$ [3 O# n. x所以4-5年前既POST都俾人R返上黎,我覺得唔出奇。(依編文章樓主,2年內都冇上線就知道啦)
  y0 G) G) N+ a# F4 `  W4 Q! F2 |; \- T
不過講開又講,人總會有好奇心,樓主經歷大部份人都有類似經歷 (本人我都唔例外)
) e3 m5 [) m+ j
  h! t9 t  F  k) R我D經歷就係因貪玩偷穿我媽絲襪同高跟鞋,初初冇乜野就因偷穿我媽絲襪同高跟鞋次數比較多而出事,/ ~8 u* o& K% r! ?7 M, z5 \

. V8 f7 _  g; w4 d! I出事到記憶仲係腦海揮之不去,到左出黎做野賺到一D錢,第一時間買就係自己鐘意絲襪其次就高跟鞋,( [# W+ m% I! R; L9 A7 U& e
. \- ]% R* P! b$ e
到左今時今日個D絲襪高跟鞋已經離開唔到我,雖然個D離唔開我,但我從中了解到、學習到絲襪同高跟鞋認知(例如:保養、穿著技巧....等等)
8 Z: _2 w- j. _/ |( z/ K
5 Z$ T6 R, m7 `# _# j( U% \$ `9 @[ 本帖最後由 wolfhell0204 於 2024-2-8 21:55 編輯 ]
作者: anywind    時間: 2024-2-12 00:23

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 8-2-2024 03:14 PM 發表   " D% y! ?6 I4 Z1 d5 p
$ e$ E. P6 v2 F% z. Y4 H- Z3 Y
8 ~7 u6 i1 V" F+ A! r9 }% {
其實依個網站已經冇乜人係度嫁啦! 再加上依個網站版本已經過時,/ d7 F! {: b7 {5 T1 w8 u! }
2 T0 [4 p! ^* Z( y7 g9 F/ M! e
所以4-5年前既POST都俾人R返上黎,我覺得唔出奇。(依編文章樓主,2年內都冇上線就知道啦)  q" s5 T, m* q; m0 r

' |+ y3 [5 q" r+ T9 y: m不過講開又講,人總會有好奇心,樓主經歷大部份人 ...
( l/ l- I1 \$ g
當然知無咩人 論壇呢D野都係十幾廿年前既產物 你睇我注冊時間都日子有功啦
+ z4 A  Z# d/ B! B9 ]% \& R& E  |" i9 L! F6 ?$ g

) X3 y; t6 y8 S: l我當年仲係學生 新一代又唔興用電腦 呢個壇又唔會整APP
% P; R& B) @" _- u! r# a) I' G3 r我呢D年齡層都開始老 身型都由CD無問題 變到要揾怪獸碼
3 s$ J$ W2 C0 t- h當年第一套鼓起勇氣買既裙 而家係完全個膊頭位唔岩6 ?7 l( s' i1 M3 i+ [. B
加上都到結婚年齡 我自己CD時間都少左 咁呢個地方又少新血 舊既又玩少左 就沒落了
# K  W  @9 J8 q5 s) {  `7 I7 J$ J( r& y& N8 g5 B8 _# N' T
但要搵咁舊既POST佢都應該花左唔少時間! @( ]) K4 S( ~2 Q+ F$ M4 k" T6 a, A

' _  g$ F1 V3 J: ?. b講返自己 就係覺得D女生既校服好多變同靚男校服好多3 _& r3 Z, |! T, H' @0 Y
想試下同擁有 但當然唔敢又唔識去買 就網上揾下有冇資料
' H; q% @3 n" C* y/ B5 W$ ^搵搵下就搵左呢度出黎 做左D資料搜集就去買左條返黎
; a# c- _' h: J得到左一樣想要左4-5年既野 著上身仲要岩SIZE真係好開心嫁
作者: wolfhell0204    時間: 2024-2-18 14:42

引用:
原帖由 anywind 於 2024-2-12 00:23 發表   
6 i& z. r( j% z& h7 x5 S+ y: d
6 ?# P( L' \1 B; e% n, M2 _1 k# y9 G當然知無咩人 論壇呢D野都係十幾廿年前既產物 你睇我注冊時間都日子有功啦. o  ?2 Y# k2 v$ M

* b7 a* o2 i) R' U
* t6 P; q& q" O5 ]我當年仲係學生 新一代又唔興用電腦 呢個壇又唔會整APP7 n8 \$ E. M" d% T; W6 @5 K4 T# ^8 d2 W
我呢D年齡層都開始老 身型都由CD無問題 變到要揾怪獸碼
+ W3 X' W# j5 e5 s! I0 B當年第 ...
+ }  u* ^3 M6 m  z" R/ C% ]

% v5 C- B4 S% G1 p- Z) V我第一次買高跟鞋何嘗唔係呢! 絲襪都還可以,但高跟鞋買太多次冤枉,因為一係太窄、一係鬆左少少
- A5 ^0 w3 r" V  {9 _" e' b1 e0 K
不過買岩高跟鞋size後,買太多冤枉野都係值得,而且自己花錢買會特別自豪及珍惜的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0